Şimdi Ara

ASUS K53TA FUN CLUB -- AMD Fusion APU ve 6650M forumun yeni F/P Canavarı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
5
Favori
21.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok abi o puanı anca sıvı azotla alabilirsin 3dmark06 da 850 liralık makine nerde gordunuz o fiyata bir makinada boyle potansiyel oldugunu türkiye burası adamın tıtından kan alırlar valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabcian

Yok abi o puanı anca sıvı azotla alabilirsin 3dmark06 da 850 liralık makine nerde gordunuz o fiyata bir makinada boyle potansiyel oldugunu türkiye burası adamın tıtından kan alırlar valla :D

bu makinaya adamlar ekstra soğutma kanalları açıp 3.0ghz e sabitlemişler , olmayacak iş değil
  • 3.0 ghz de olsa olsa 9500 puan alırsın abi
  • makina çok performanslı 12,000 puanı rahat alır kafanızı yormayın a8 işlemci ve yeterli ekran kartı oc si ile 12,000 puan alır ama ısındıgı için o şekilde kullanmıyor. bende oc li kullanmıyorum aletin ömrünü kısaltmaya gerek yok. bendeki işlemci a4, a6 olan modeller daha performanslı belki ilerde bi a6 işlemci alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

makina çok performanslı 12,000 puanı rahat alır kafanızı yormayın a8 işlemci ve yeterli ekran kartı oc si ile 12,000 puan alır ama ısındıgı için o şekilde kullanmıyor. bende oc li kullanmıyorum aletin ömrünü kısaltmaya gerek yok. bendeki işlemci a4, a6 olan modeller daha performanslı belki ilerde bi a6 işlemci alabilirim.

ben eczanet arkadaşdan bi yanıt bekliyordum yanıt sizden geldi teşekkür ediyorum :)
    benim cihazi da aldım daha kullanamadım hazır daha ilk günden teknik servisten değişim kararı vermişlerken başka bir modelle değiştirebilirim belki laptopu diyordum
    ama değiştirmeyeceğim aynısını alacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 25 Haziran 2012; 0:32:07 >
  • ben ssd takdım

tavsiye ediyorum

alet uçuyor.
  • quote:

ben ssd takdım

tavsiye ediyorum

alet uçuyor.

siz ssd yi hdd ile yer değiştirerek mi yoksa optik cd sürücüyü kaldırıp onun yerine mi taktınız?
    2. Seçenek baya favori bu aralar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optik sürücü yerine hdd takma aparatıda neredeyse ssd nin yarı fiyatı

aldım bi harici hdd

onuda hiç takmadım

ihtiyaç olmadı

yetiyor 60lık.
  • quote:

optik sürücü yerine hdd takma aparatıda neredeyse ssd nin yarı fiyatı

aldım bi harici hdd

onuda hiç takmadım

ihtiyaç olmadı

yetiyor 60lık.

bende de var 500gb toshiba harici harddisk 2 yıl önce geceden teknosa kuyruğuna girerek 100lira ya almıştım :D
    şimdi de diyorum ki 500gb dahili 500harici +128gb ssd olsa iyi olmaz mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 26 Haziran 2012; 0:12:24 >
  • abi 12000 puan alan arkadaş nasıl hangi saat hızlarıyla almış bi yazsın buraya da bizde ogrenelim ben 725/1000 gpu 2.8 işlemciyle 9300 alıyorum napmış işlemciyi 5ghz e mi clocklamış merak ettim ya o dediğiniz puanı 384 bit masaustu gtx8800 alıyo bilen bi yol gostersin
  • quote:

abi 12000 puan alan arkadaş nasıl hangi saat hızlarıyla almış bi yazsın buraya da bizde ogrenelim ben 725/1000 gpu 2.8 işlemciyle 9300 alıyorum napmış işlemciyi 5ghz e mi clocklamış merak ettim ya o dediğiniz puanı 384 bit masaustu gtx8800 alıyo bilen bi yol gostersin

işlemcisi bizimkın den biraz farklı :) o arkadaşa da bi haber vereyim baya ihmal etti bu konuyu :)
    quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 26 Haziran 2012; 20:33:00 >
  • biraz dediğin 4000 puan alıyosa iyiymiş harbiden
  • quote:

biraz dediğin 4000 puan alıyosa iyiymiş harbiden

ekstra ram , ekstra işlemci vs.
    En son neleri değiştirdi bilmiyorum :)
    ama sürekli bi ekleme yapıyorudu xD

• a8 işlemci demişdim sanırım forumda vardı hangi oc değerleri ile hangi puanları aldığı k53ta diye aratırsanız çıkar.
  • quote:

a8 işlemci demişdim sanırım forumda vardı hangi oc değerleri ile hangi puanları aldığı k53ta diye aratırsanız çıkar.

boşver abi kapat o konuyuı :D
  • arkadaşlar 2 sorum var.
    1- ekran driverını atiden notbookgraphic-a series cpu-a433xx-mx series,windows 7 indiriyorum installmanagerdan yazılımını tumunu kaldırıyorum.yenisini kurar ken ekran siyah oluyor bende konsola ddönüp f8 ile geri yukleme yapıyorum fikri olan..

2-f9 düğmesinden touchpadı etkisizleştiremiyorum bazen yazı yazarken elim yaklaşıyor touchpad e haydaa..bosa yazıyorum..(maus kullanıyorum).varmı fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

arkadaşlar 2 sorum var.
    1- ekran driverını atiden notbookgraphic-a series cpu-a433xx-mx series,windows 7 indiriyorum installmanagerdan yazılımını tumunu kaldırıyorum.yenisini kurar ken ekran siyah oluyor bende konsola ddönüp f8 ile geri yukleme yapıyorum fikri olan..

2-f9 düğmesinden touchpadı etkisizleştiremiyorum bazen yazı yazarken elim yaklaşıyor touchpad e haydaa..bosa yazıyorum..(maus kullanıyorum).varmı fikri olan?

kendi kendime cevaplayayım ,,
    1- yeni sürücü yuklemedim eskisine devam....
    2- bios da touchpad disable yapılan yer varmış... kolay gelsin
  • quote:

quote:

arkadaşlar 2 sorum var.

kendi kendime cevaplayayım ,,
    1- yeni sürücü yuklemedim eskisine devam....
    2- bios da touchpad disable yapılan yer varmış... kolay gelsin

fn+XX kısayolların çalışması için bunu yuklemen gerekiyor
    ATKACPI

driver sorununa gelirsekde 8.96 driver yüklü bende catalyst sürümüde 12.4 whql

bende bf3 de sorunlar yaşıyorum
    84C yi görüyor işlemci , ayarları custom , high vs deniyorum , ayarları değiştirince oyuna da bi haller oluyor kapatmak zorunda kalıyor görev yöneticisinden , dogru düzgün acılmıyor bazen .
    oc (cpu , gpu) yapsam 90C görür heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 8 Temmuz 2012; 17:28:10 >

• bende 12.4 yuku idi 12.6 ati sitesinde download edilebiliri gorunce onu yuklemeye çalıştım..sonra format atmaya kadar geldim.. suan sadece asus chipset kurulu onun ekran driver yla çalıştırıyorum..acaba bu 12.6 sürümde bir sorunmu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 9 Temmuz 2012; 4:05:06 >
  • quote:

arkadaşlar 2 sorum var.

bi kaç kere bas f9 a bendede oluyodu bu sekilde kapatıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.