Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581R Önerir Misiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

Orijinalden alıntı: royal_abjar

indirime girmesini bekliyorum ama sanırım indirim sadece internet üzerinden alışlarda geçerli oluyor. bende direk mağazadan almak istiyorum. o yüzden sanırım indirime girmesini beklemicem. mağazada 1710 tl ydi ama yzde 10luk bir indirim yapacaklarını söylemişlerdi. daha fazla beklemeden bugun gidip alıcam heralde bende.
    ama benm sorunum bilgisayların donanım ve yazılımlarından hiç anlamam. ekran driver güncellenmesi ve ThrottleStop gibi programlardan bahsediliyor oyun oynarken. birde oyunları tanıtmak gerekşyormus sanırım ekran kartında. aldıktan sonra bu konularda yardımcı olacak arkadaslara simdiden cok cok teşekkür ediyorum :)

Vatan bilgisayar'dan alcaksan ürünü orda zaten çoğu programın kurulumunu yapıyorlar.

evet vatan bilgisayrdan alıcam internet alışverişine ısınamadım bir türlü.öğretmenler gününe filan belki indirime girer diye bekliyordum ama indirimler genelde internete özel oluyormuş. bir aksilik çıkmazsa bu akşam alıcam.
    Teşekkür ederim :)

• Eğer İşletim sistemi şart değil dersen 581D serisini düşünebilirsin; Arada 100 usd den fazla fark var çünkü..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7811
  • freedos diye geçiyor sanırım onlar ama bu konularda bilgim cok az oldugu için alıp uğraşmak istemiyorum. 581r modelini incelerken oradaki eleman 582v'ydi sanırım, onu gösterdi. diğerinden farkı 640 gb hdd ve işletim sistemi basic değil premium du. aralarında 60 tl fark vardı. pek anlamam ama sanırım bunlar için 60 tl fazladan vermek mantıksız bir hareket olmaz??
    hangisi olursa olsun pişman olmayacağımdan eminim. asus kullanıp pişman olan görmedim hiç bir forumda da okumadım :)
  • bu teknoloji işlerinde benim kadar talihsiz bir insan görmedim ömrüm boyunca ya. vatan da sx581r da sx582v de kalmamış. böyle şans olur mu. telefon alırken de bir hafta gelmesini beklemiştim. deli olacam alamadım bir türlü ya
  • Birçok yerde sordum burada da sorayım.
    Touchpad'in sağ tarafından ara sıra "klik klik" şeklinde ses geliyor mu kullanan arkadaşlarda ? Benim canımı sıkan tek konu bu, onun haricinde harika bir laptop.
    Bf3 oynamaya başladım herhangi bir sıkıntı yok. Fifa 12'yi Hdmi ile 106 ekran tvye bağlayıp 1920-1080 ayarında oynuyorum bana mısın demiyor mübarek.
  • bu laptop bu fiyata alınabilecek en iyi laptopdur bence 1 ekimde elime ulaşmıştı şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı ısınmanın ı'sı yok ayrıca o adaptör girişi kabloyu öne doğru yatırırsanız hava püskürtme yerinin önüne gelir arkaya yatırırsanız gelmez çok önemsiz bir sorun onu dert etmeyin ayrıca en sevdiğim şeyi de energy safe modunda facebook msn forum müzik arada youtube video yani tipik işler yaparak 4 saate yakın gidyor hatta video seyretmesem 4buçuk saat gider bataryası gerçekten çok iyi
  • Bir türlü almak nasip olmadi. Belki indirme girecektir de bu da bahanesi olur :-) bu arada aklıma cok takılan bisey var. Home basic le home premium arasında cok fark var mi? Bu bilgisayara home basic düşük kalmamış mi sizce? Biraz araştırdım kimisi cok önemli aradaki fark kimisi sadece görsellik var demiş. Aklimı karıştırdı doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

son çıkan bf3 mw3 gibi oyunları ortalama 15-20 fps aralığında oynatıyor.1366x768 de performanslı bir ürün olarak üstesinden gelebilir bu fps hızlarında ağır oyunlar y570 teki 555m kart bile ortalama bf3 ü 25 fps de oynatıyor. hızlı veri sağlayan usb3 ve e sata girişi yok doğrudur.

aynı modeli ben kullanıyorum ASUS K53SV-SX581R kim demiş usb 3.0 yok,var hocam vaaarrrrrr,lenovoyla,hp ye karıştırmayın,laptopun sol tarfındaki usb girişi 3.0 dır,jillleeettt gibide hızlıdır hani....,ayrıca laptopun üzerindeki etikette yazıyor nal gibi USB 3.0 ....biraz zahmet edip mağazada bakaydınız hocam hiç olmasa bir kullanana sorun,ben daha önce resimli yorum yapmıştım bu konuda,internetteki özelliklere aldanmayın usb 3.0 girişi var diye yazdım resim ekledim,saygılar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysen

S.a beyler uzun zamandır laptop araştırıyorum.Asus'un bu modeline takıldım 1-2 gündür.Aslında aklımda lenovo y570 var ama.Asus i5 te olsa sonuçta kaliteli uyumlu bir ürün ortaya koymuştur ve y570in yapacağı bir çok işi yapar diye düşünüyorum.Ben çok oyun oynamam ancak, oyun oynayacağım zamanda ayarlardan şunu düşür şunu arttır gibi uğraşlar içine girmek istemem,Asus k53sv-sx581r ile internette baktığım yorumlarda yeni nesil oyunlarda dahi sorun yaşayanı görmedim,sadece haliyle biraz ısınma oluyormuş.gta4 bf 3 a.creed brother gibi oyunları deneyen var mı aranızda?Ayarları düşürmeniz vs. gerekiyor mu donmaması için,yoksa akıcı bir şekilde oynanabiliyor mu yüksek ayarlarda?Bir de sanırım notebook satış sitelerinde yanlış tanıtılıyor bu ürün usb 3 yok yazıyor,avuç içi algılama yok yazıyor hepsinde.Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

USB 3.0 VAR,AVUÇ İÇİ ALGILAMA SIDA VAR,GÖZÜNÜ KAPAT AL,ŞU BİZİM 6 GB RAMLI,640 GB HDD Lİ,İ7 CORE Lİ, CASPER E 10 BASAR SÖYLEYİM,MALZEMESİDE ÇOK KALİTELİ ÖZELLİKLE EKRAN ÇERÇEVESİ TAŞ GİBİ,LAPTOPU ELİNE ALDIĞIN ZAMAN ADAMIN AKLINA ASKERLİK ANILARI GELİYOR,MÜBAREK G3 SANKİ :))) ÇOK SAĞLAM,SINIFININ EN İYİSİ,TAHMİNİM 2012 YILINA BU ÜRÜN DAMGA VURUR FENOMEN OLUR DİYORUM...HP İYİCE LAÇKALAŞTI ELE AYAĞA DÜŞMEYE BAŞLADI,ISINMA DERSEN ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR,ACER DESEN HALA PLASTİK KULLANIYOR,DELL DERSEN HALA 10 YIL ÖNCESİNİN MODELLERİ SANKİ...İYİ DÜŞÜNÜN DERİM SİZLERE...

• Teşekkürler kesinlikle bu alınabilecek en iyi laptoplardan biri ve elime geçecek bu hafta içinde nasipse.Oyun performansını denediysen mf3 bf 3 gta 4 gibi oyunlarda performansı nasıl denedin mi hiç ?
  • merhaba arkadaslar nasipse yarın alıyorum... şu anda internet mağzasında indirimde ama yarın mağzalarda da indirime girecek...http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

çooookkk araştırdım bundan iyisin bulamadm gerçi bi ACER in bi modeli var ---->>http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5755g-2434g50kk-as5755g-core-i5-2430m-2.4ghz-4gb-ddr3-500gb-dvdrw-15.6-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57124 bu model olsa mağzada bunu alacaktım ama yok o yuzden ASUS alıcam... yorumların tamamını okudum... kaydadeğer bir sıkıntı yasayan olmamış inş pişman olmam... masaüstü pc kullanıyodum oyun oynamayı çok severim.. crysis 2 - metro33 - pes2012 - call of duty MW3 gibi oyunları oynayan arkadslar varsa yazabilirler mi performans nasıl?

• Ürün de şuan internete özel yüzde yirmi beş indirim var. Alacak olanlar kaçırmasın. Ben ofis ortamında ağ üzerinden kullanacağım icin home basic bunu sağlamıyormus vatan da ki elemanın söylediğine göre. O yüzden İns yarin 582v modeline kavuşucam bende. Bu arada bisey sormak istiyorum. Faks modem- yok diye yazıyor site de. Bu ne demek. Ben ofiste bunu yazıcıya bağlayamaz miyim yani?
  • nette nasıl e posta çekebiliyorsan aynı şekilde fax gönderebilme özelliği olan modemler vardır.bunun için telefon bağlantısı kullanılır.bu bağlantıyı senin pcn de kullanamıyorsun çünkü pcn de bu bağlantıyı sağlayan faxmodem kartı yok ses kartı gibidir.bu senin yazıcıya veri gönderemeyeceğin anlamaına gelmez yazıcı kullanabilirsin yazıcı usb den çalışır fax modemle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 26 Kasım 2011; 0:33:01 >
  • Arkadaşlar konuyu ben açtım fakat yorumumu hala yapmamışım :)

Bilgisayar gerçekten çok iyi..Ben oyun oynayan biri değilim fakat hiç ısındığını görmedim..hatta şu kış aylarında biraz ısınsada, ellerimde ısınsa fln diye bakıyorum ama yok :) Gelir gelmez 4 dvd lik bi backup aldım..yarısı günde win 7 ultimate kurdum..driverlarımı asusun sitesinden yükledim şimdide çok rahat bir şekilde kullanıyorum..forumdaki arkadaşlar geldiğinde 1 hafta bataryayı doldur boşalt yap dediler 1 haftadır doldur boşalt yapıyorum..fişden cektikden sonra sürekli kullanımda 2.5 saat gidiyor bataryası fakat hiç bir ayar yapmadan..belki görüntü ayarlarını düşürsem daha fazla gider eminim..aklıma başkada birşey gelmiyor dediğim gibi oyun oynayan biri değilim, şu ana kadar kasma fln olmadı kesinlikle..ayrıca klavyeside ayrı bi güzel yazarken gerçekten zevk alıyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

Arkadaşlar konuyu ben açtım fakat yorumumu hala yapmamışım :)

Bilgisayar gerçekten çok iyi..Ben oyun oynayan biri değilim fakat hiç ısındığını görmedim..hatta şu kış aylarında biraz ısınsada, ellerimde ısınsa fln diye bakıyorum ama yok :) Gelir gelmez 4 dvd lik bi backup aldım..yarısı günde win 7 ultimate kurdum..driverlarımı asusun sitesinden yükledim şimdide çok rahat bir şekilde kullanıyorum..forumdaki arkadaşlar geldiğinde 1 hafta bataryayı doldur boşalt yap dediler 1 haftadır doldur boşalt yapıyorum..fişden cektikden sonra sürekli kullanımda 2.5 saat gidiyor bataryası fakat hiç bir ayar yapmadan..belki görüntü ayarlarını düşürsem daha fazla gider eminim..aklıma başkada birşey gelmiyor dediğim gibi oyun oynayan biri değilim, şu ana kadar kasma fln olmadı kesinlikle..ayrıca klavyeside ayrı bi güzel yazarken gerçekten zevk alıyorsunuz :)

Bugün itibarıyle bende 582v modeliyle araniza katılmış bulunuyorum. Notebook, çanta, yirmi adet dvd,temizleme malzemeleri falan, hdım kablosu dahil 1610 tl ye aldım. Yalniz bir sorum olacak sizlere. Şuan bilgisayara yüklemem gereken şeyler nelerdir? Bir de bluetooh çalışmamakta. Wirelles ta sıkıntı yok ama bluetooh yüklü degil sanırım. Ne yapmalıyım? Bir de recovery almak sadece start diyip dvd takmakla mi oluyor?son bir sorum daha var :-) denemek icin hdmi ile televizyona bağladım ama görüntü bulanıkti ekran tv ekranına sığmadı, bunun ayari nasil oluyor? Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler :-)

• quote:

quote:

Bugün itibarıyle bende 582v modeliyle araniza katılmış bulunuyorum. Notebook, çanta, yirmi adet dvd,temizleme malzemeleri falan, hdım kablosu dahil 1610 tl ye aldım. Yalniz bir sorum olacak sizlere. Şuan bilgisayara yüklemem gereken şeyler nelerdir? Bir de bluetooh çalışmamakta. Wirelles ta sıkıntı yok ama bluetooh yüklü degil sanırım. Ne yapmalıyım? Bir de recovery almak sadece start diyip dvd takmakla mi oluyor?son bir sorum daha var :-) denemek icin hdmi ile televizyona bağladım ama görüntü bulanıkti ekran tv ekranına sığmadı, bunun ayari nasil oluyor? Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler :-)

bildiklerimi söyleyim..
    - evet recovery dvdleri takıp start diyorsun, dvd doldukca 2. dvd yi istiyor..
    - bluetooth driverı yoksa,http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=1 bu siteden : Select Model Manually ' e tıklayarak kendi laptop modelini seçebilirsin..ordan driverlarını indirebilirsin..
    - recovery aldıkdan sonra temiz bi win7 ultimate kurmanı tercih ederim..şu an üstündeki işletim sistemi ultimateden kötü..
    tv olayını denemedim, bilemiyorum :)
    Hayırlı olsun bu arada..

• quote:

quote:

dvd işini arkadaş anlatmış görüntü işini ben anlatayım daha iyi yapabilmen için masa üstü sağ tıkla ekran çözüünürlülüğü bölümünde hdmi kablosunu taktığın zaman taşınabilir bilgisayar ve tv nin markası var hangisini seçersen görüntüyü onetlikte televizyona verir.tv fhd ekransa pc hd çözünürlülüktedir ekran bulanık görüntüde olacaktır tv ekranı büyük olduğu için tv ekranını seçerseniz ototmatik çözünürlülüğün 1080p ye çıktığını görürsünüz bu durumda pc ekranı desteklemediği için kararacaktır sıkıntı yapma pcde yapacağın işleri tv de yapabilirsin bu arada netlik ayarını çözünürlülük seçeneklerinden yapabilirsin kenardan kırpmalar 16:9 çözünürlülüğünü desteklemeyen çözünürlülüğe ayarlamamıştır.çözünürlülük ayar bölümünde alt çözünürlülükler vardır.1920x1080 1600x900 1440x900 gibi bunlara alırsan ekran tam dolar.birdene bakalım olmazsa yine kabloda sorun olabilir.dün bimex te ürürnü bizzat yerinde inceledim test ettim düzel ürün klavyesi kullanışlı boştayken ısınma deri yok hemen hemen burada önerdiğimiz birçok pc orda vardı test ettim çalışan şaşırdı sıcaklık testleri filan iyi oldu sitelerde usb3 yok yazıyor bir tane usb3 portu varmış girişi mavi olandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 27 Kasım 2011; 14:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

quote:

dvd işini arkadaş anlatmış görüntü işini ben anlatayım daha iyi yapabilmen için masa üstü sağ tıkla ekran çözüünürlülüğü bölümünde hdmi kablosunu taktığın zaman taşınabilir bilgisayar ve tv nin markası var hangisini seçersen görüntüyü onetlikte televizyona verir.tv fhd ekransa pc hd çözünürlülüktedir ekran bulanık görüntüde olacaktır tv ekranı büyük olduğu için tv ekranını seçerseniz ototmatik çözünürlülüğün 1080p ye çıktığını görürsünüz bu durumda pc ekranı desteklemediği için kararacaktır sıkıntı yapma pcde yapacağın işleri tv de yapabilirsin bu arada netlik ayarını çözünürlülük seçeneklerinden yapabilirsin kenardan kırpmalar 16:9 çözünürlülüğünü desteklemeyen çözünürlülüğe ayarlamamıştır.çözünürlülük ayar bölümünde alt çözünürlülükler vardır.1920x1080 1600x900 1440x900 gibi bunlara alırsan ekran tam dolar.birdene bakalım olmazsa yine kabloda sorun olabilir.dün bimex te ürürnü bizzat yerinde inceledim test ettim düzel ürün klavyesi kullanışlı boştayken ısınma deri yok hemen hemen burada önerdiğimiz birçok pc orda vardı test ettim çalışan şaşırdı sıcaklık testleri filan iyi oldu sitelerde usb3 yok yazıyor bir tane usb3 portu varmış girişi mavi olandır.

çok sağol arkadaşım dediğin şekilde bağladım televizyona söylediğin ayarları yaptım, cuk oturdu televizyon ekranına :)) ama film filan izleyince yine ekrandaki netliği alamadım,tabi buda normaldir heralde aynı netliği alamıor olmam. ama yinede cok büyük fark oldu dediklerini yapınca. çok teşekkür ederim. çoğu notebookta görmediğim değişik özellikler var bunda. kullandıkça sevmeye başladım :)) aklıma takılan şeyler olacağından eminim, yaardımlarını esirgemeyen arkadaslara çok teşekkürler :)))

Bu arada recovery de aldım, anlattıiniz kadar kolaymis gercekten. Bluetooh ta kendiliğinden yüklendi anlamadım :-) teşekkür ettim dikkate alan herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_abjar -- 27 Kasım 2011; 23:52:50 >

• filmin netliği tamamen çekildiği formatla alakalıdır hd çözünürlülükse fhd ekranda o kalitede seyredersin.fhd kalitede çekilen video filmler fazla değil ama herhangi bir fhd özellikte video seyret anlarsın farkı
  • Arkadaşlar sizin ramler kaç mhz
    CPU-Z ile bakınca 4x1 ddr3 667 mhz çıktı bende
    1333 olması gerekmiyor mu bunun?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.