Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581R Önerir Misiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
26.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bende hafta sonu aldım sonunda.. yalnız şu ana kadar tek sıkıntım javadan yana... www.yougamers.com bu adresten bilgisayarın hangi oyunları kaldırdığını test etmek amacıyla girdim ama system analizing diyor java yükledim java sitesinden hata veriyor açmıyor.. explorerdan internet ayarlardında javayı da etkinleştirmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmadıntek sıkıntım bu. bu konuda yardımcı oluırsanız sevırım..... birde recovery yapmak ne işe yarıyor?? neden dvd ye yüklüyoruz_?_ bluetooth için çalışmıyo demiş bi arkadasımız... bende ilk etapta bağlayamadım ama cihazı yani örneğin telefonu tanıtmak gerekiyoır pc ye.... pes2011 vardı önceki pc mde onu yukledim gayet stabil çalışıyor.....

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Arkadaşlar sizin ramler kaç mhz
    CPU-Z ile bakınca 4x1 ddr3 667 mhz çıktı bende
    1333 olması gerekmiyor mu bunun?

normal cpu-z yarısını hesaplar 2 ileçarptınmı 1333mhz olur yani normal sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Kasım 2011; 13:50:25 >
  • Herkes bu laptop'un artılarından bahsetmiş, söylediklerinize katılıyorum ama laptopun eksi yönlerinden biraz bahsedilirse almayı düşünen arkadaşlar için yararlı olabilir diye düşünüyorum.. Ben bu makinayı bimeksten 1550 ye aldım ve 1 hafta sonrada değişim istedim.. Bi kere makinanın ekran kalitesi gerçekten bu fiyatta bu performansta bi makinaya göre çok gerilerde kalmış ikincisi laptoptan arada garip garip sesler geliyo, üçüncü olarak laptopu şarjda kullandığınız zaman laptopta elinizi değdinizde elektriklenme oluyo küçük bi elektrik kaçağı mevcut (aynı sorunu 144D'lerdede okumustum) bu makinada artık olmaz demiştim ama aynı şekilde sorun mevcutt.. Son olarakta şarj kablosunu hava çıkışının dibine koymuslar buda kabloyu baya bi ısıtıyo..
    Onun dışında laptop performans, sağlamlık olarak güzel ama bu kadar eksi de bu makinayı almamak için yeterli diye düşünüyorum.. Onun yerine 1310 TL'ye aldığım samsun Samsung NP300E5A-S01TR, ekran kartındaki küçük bir fark dışında görüntü kalitesi ve sessiz calısmasıyla bence çok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal4161

Herkes bu laptop'un artılarından bahsetmiş, söylediklerinize katılıyorum ama laptopun eksi yönlerinden biraz bahsedilirse almayı düşünen arkadaşlar için yararlı olabilir diye düşünüyorum.. Ben bu makinayı bimeksten 1550 ye aldım ve 1 hafta sonrada değişim istedim.. Bi kere makinanın ekran kalitesi gerçekten bu fiyatta bu performansta bi makinaya göre çok gerilerde kalmış ikincisi laptoptan arada garip garip sesler geliyo, üçüncü olarak laptopu şarjda kullandığınız zaman laptopta elinizi değdinizde elektriklenme oluyo küçük bi elektrik kaçağı mevcut (aynı sorunu 144D'lerdede okumustum) bu makinada artık olmaz demiştim ama aynı şekilde sorun mevcutt.. Son olarakta şarj kablosunu hava çıkışının dibine koymuslar buda kabloyu baya bi ısıtıyo..
    Onun dışında laptop performans, sağlamlık olarak güzel ama bu kadar eksi de bu makinayı almamak için yeterli diye düşünüyorum.. Onun yerine 1310 TL'ye aldığım samsun Samsung NP300E5A-S01TR, ekran kartındaki küçük bir fark dışında görüntü kalitesi ve sessiz calısmasıyla bence çok daha iyi

Size katılabileceğim tek nokta ara sıra klik klik şeklinde ses gelmesi olayıdır ancak onun da sorun doğurmayacağını birçok yerde okudum.
    Onun dışında elektrik çarpması olayı taktığınız prizle alakalı, ben böyle bir şey yaşamadım. Şarj girişi içinse kendim açısından bir sorun yok zira bir şekilde hallediyorum onu, kabloyu mümkün olduğunca hava çıkışının önünden geçirmiyorum, hatta hiç geçirmedim şu ana kadar.
    Onlarca sorun doğuran diğer marka laptopları düşününce bu saydığınız şeyler devede kulak kalır açıkcası.

Aldığınız bilgisayara baktım dediğiniz gibi ekran kartı bir model düşük. Ve bu laptoptan 50 lira civarı ucuz. 50 lira fazla verip bir üst model ekran kartı olan laptopu almak çok daha mantıklı.

Neyse hayırlı olsun diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Arkadaşlar sizin ramler kaç mhz
    CPU-Z ile bakınca 4x1 ddr3 667 mhz çıktı bende
    1333 olması gerekmiyor mu bunun?

normal cpu-z yarısını hesaplar 2 ileçarptınmı 1333mhz olur yani normal sıkıntı yok

peki 4x1 ddr3 1333mhz ram e windows 5.9 puan mı veriyor?
  • windows puanına okadar takılma kimi pc de aynı ram yüksek kimisinde düşük verebiliyor.programla test etmişsin tam değerde çalışıyor ramlerin sorun yok.
  • başka yerde sordum burdada sorayım. benim model 582v modeli. 640 gb hafızaya sahip. ama c ve d ye bakınca toplamı 570 gb ediyor. geriye kalan 70 gb nerdedir acaba? bu neden kaynaklanmaktadır?
  • krtarma bölümü her hdd de pc otomatik ayırır bende mesela 500gb ama 465 görüyor.normal bir durum.
  • arkadaslar bende Asus K53SV-SX581R kullanıcısı olarak size görüşlerimi yazayım; fan sesi evinizdeki duvar saatinden gelen tik tak sesiyle eş deger.sessiz bir ortamda saatten cıkan tik takı ve fanı duyuyorsunuz. klavye süper, tuşların altında koruyucu bir bölme daha var(toza moza karsı koruyucu) touch pad süper.

bence - ler cihaz üzerinde ses acma kapama tusu ayrıcayok,f11 f 12 ile ses acıp kapıyoruz ve sarj kablosu sol ortada fanın yanında ,soldan asagı dogru uzaratarak kullanıyorum şahsen fana zarar verir diye.

stronghold 3 yükledim fan 1 saatsonunda ısınıyor, ekranda takılma oluyor. fanın ısındıgınıda elimi nerdeyse laptopun altına sokup anlıyorum.

şahsen gördügüm + ve - ler böyle, gözünün üstünde kaş varmış gibi - özellikler var :)

AYRICA pc daha yeni yedeklemeyi yaptım ancak asus un internetten update ini yapmadım. onuda yapmalımıyım??
  • http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581d-notebook-urun6733.html

benide ekleyın lısteye bugun aldım 1500 tl ye kampanya cok bekledım ama dusmedı asus ve toshıbadan da baska bılgısayar ıstemıyordum nerdekı yorumları okusam guzel bılgısayar dedıler ama fıyatı 100 lıra felan fazla vermıs olabılırım yanındakı hedıyelerden kurtarıyorum zaten sogutucu ıle 2.9 a cıkarmayı dusnuyorum :)
  • Hayırlı olsun arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

@serhatevrim
    Aynen katılıyorum dediklerine. Sessiz ortamda o sesler bazen sinir bozucu olabiliyor ama bakıyorum onlarca kişi aynı şeyi yazıyor forumda, son 2 günde 2 konu açıldı bu seslerle ilgili.
  • merhaba arkadaşlar. pazar günü sipariş ettim, dün geldi. şu anda bu makineden yazmaktayım. ısı falan çok güzel. tasarımı çok hoş. zaten milletimiz dış görünüşe önem verir, yurt arkadaşım görünce çok güzel dedi hemen, diğerlerinin arasında parlıyormuş :D

benim sorum şu, driver bulamadım, türkçe bulamadım sanırım, bulunca bir de aktive etmemiz gerekiyormuş.. yardımcı olabilir misiniz ?

kullanıcı platformu ne oldu bu arada ?

iyi forumlar diliyorum ;)
  • mlhzngn arkadaşım, söylediklerin doğru tabiki makina gerçekten iyi. 4 yıl sorunsuz bi asus deneyimimden sonra benim asusu kötülemem söz konusu olmaz tabiki, genel olarakta ürünleri servisi çok iyi bi marka bunun bilincindeyim.. İkinci olarakta ürünü internetten almak istemediğimden dolayı 1550 TL'den aşağı bi fiyat bulamadım. Bimeksten almıştım ve samsungla aralarında 240 TL fark vardı, yani bahsettiğin gibi 50 lira fark yoktu. Şuanki laptopumuda aynı evde aynı prizde kullanmama rağmen elektriklenme tarzı bi sorunum olmadı bu da laptopların farkını gösterir. Asus kasa sağlamlığı ve performans olarak bir adım önde ama ekran kalitesi ve tasarım olarak samsung acık ara önde bence. Benim oyunla çok fazla işim olmadığı için böyle bir tercihte bulundum. Bu konuya yorum yazmamın sebebi de alıcak olan arkadaslara bi fikir verebilmekti. Ayrıca bi markayı yada bir laptopu herşeyiyle savunmayıda doğru bulmuyorum artılarını anlattımız gibi eksilerinide anlatırsak alıcak arkadaslara bir fikir verebiliriz diye düşünüyorum.

• asus un internet sitesinden update yazısı cıkıyor internete her baglandıgımda, 3 gün içinde filan birseyler yazıyor. sizce update etmelimiyim???

birde stronghold 3 oynuyorum ve pc 1 saat sonra cok ısınıyor ve buun sonucu kasılmalar oluyor ,3 saat oynadım bugun ve hata verdi ve oyundan attı.
    nazar mı degdirdik pc ye ??
  • selamünaleyküm.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5755g-2434g50kk-as5755g-core-i5-2430m-2.4ghz-4gb-ddr3-500gb-dvdrw-15.6-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57124

Bu mu?

http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581r-notebook-urun6632.html

Bu mu?

Hangisini alayım beyler?Biliyorum burası asus bölgesi ama eğer acerin bu pc sinde ısınma problemi vb. şeyler yoksa aceri alayım Allah'ın izniyle.bildiğim kadarıyla 0.3 megapiksel kamerası varmış k53 ün.eğer ısınma problemi yok acerin derseniz aceri alacam Allah'ın izniyle.Çünkü ekran kartı falan 2 gb ve diğer özellikleri aynı.Birde k53te battlefield 3 modern warfare 3 oynayan arkadaşlar ultara?medium?anti aliasing açık mı? bu tür sorularada cevap verirse sevinirim.

Özet:

Acer ACER-AS5755G-2434G50KK mı alayım?

Asus K53SV-SX581R mi alayım?

Yukarıdaki bilgisayarlarda battlefield 3 ve modern warfare 3 ü anti aliasingi açıp mı,kapatıp mı ve ultra medium gibi hangi ayarlarda hangi bilgisayarda oynadığınızı merak ettim?

Benim istediğim pc:

Okul dönemi okul işleri(bilgisayar mühendisliği)
    Yazında oyun:)

Allah'ın izni ile hayırlısı ise inşAllah ikisinden birini almayı düşünüyorum:)

Şimdiden teşekkür ederim:)

EDİT=MODEM GİRİŞİ YOKMU:(BUNU BİR ÇARESİ YOK MU?HER GİTTİĞİM YERDE İLLA KABLOSUZ OLACAK DİYE BİRŞEY YOK.

Not=Editi büyük yazdım.ilerleme katettkten sonra anladım büyük yazdığımı.o yüzden kimse bağırıyor falan demesin:)silmeye üşendim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-ksa -- 6 Aralık 2011; 0:17:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatevrim

asus un internet sitesinden update yazısı cıkıyor internete her baglandıgımda, 3 gün içinde filan birseyler yazıyor. sizce update etmelimiyim???

birde stronghold 3 oynuyorum ve pc 1 saat sonra cok ısınıyor ve buun sonucu kasılmalar oluyor ,3 saat oynadım bugun ve hata verdi ve oyundan attı.
    nazar mı degdirdik pc ye ??

throttle stop programını kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber-ksa

selamünaleyküm.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5755g-2434g50kk-as5755g-core-i5-2430m-2.4ghz-4gb-ddr3-500gb-dvdrw-15.6-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57124

Bu mu?

http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581r-notebook-urun6632.html

Bu mu?

Hangisini alayım beyler?Biliyorum burası asus bölgesi ama eğer acerin bu pc sinde ısınma problemi vb. şeyler yoksa aceri alayım Allah'ın izniyle.bildiğim kadarıyla 0.3 megapiksel kamerası varmış k53 ün.eğer ısınma problemi yok acerin derseniz aceri alacam Allah'ın izniyle.Çünkü ekran kartı falan 2 gb ve diğer özellikleri aynı.Birde k53te battlefield 3 modern warfare 3 oynayan arkadaşlar ultara?medium?anti aliasing açık mı? bu tür sorularada cevap verirse sevinirim.

Özet:

SİZCE

Acer ACER-AS5755G-2434G50KK mı?

Asus K53SV-SX581R mı? İYİ

Yukarıdaki bilgisayarlarda battlefield 3 ve modern warfare 3 ü anti aliasingi açıp mı,kapatıp mı ve ultra medium gibi hangi ayarlarda hangi bilgisayarda oynadığınızı merak ettim?

Benim istediğim pc:

Okul dönemi okul işleri(bilgisayar mühendisliği)
    Yazında oyun:)

Allah'ın izni ile hayırlısı ise inşAllah ikisinden birini almayı düşünüyorum:)

EDİT=MODEM GİRİŞİ YOKMU:(BUNU BİR ÇARESİ YOK MU?HER GİTTİĞİM YERDE İLLA KABLOSUZ OLACAK DİYE BİRŞEY YOK.

Not=Editi büyük yazdım.ilerleme katettkten sonra anladım büyük yazdığımı.o yüzden kimse bağırıyor falan demesin:)silmeye üşendim:)

Birde asus k53sv-sx581r kaç çekirdek?

Ve teknik desteği nasıl?

Edit=İstanbul da yaşıyorum.(İstanbuldaki teknik destek?)

Şimdiden teşekkür ederim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-ksa -- 6 Aralık 2011; 11:58:36 >

• işlemciyimi kastettiniz çekirdek olarak 2 reel 2de sanal olmak üzere 4 çekirdeklidir servis olarak iyidir asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

işlemciyimi kastettiniz çekirdek olarak 2 reel 2de sanal olmak üzere 4 çekirdeklidir servis olarak iyidir asus

peki saolun.

birde oyun performansı nasıl?

battlefield 3 ve modern warfare 3 gibi oyunlarda.

birdebu ikisinden hangisi daha iyi sizce?

Acer ACER-AS5755G-2434G50KK

Asus K53SV-SX581R
  • özellik olarak aynılar ama kalite olarak asusa öncelik verirdim.bütçenize hangisi uygunsa onu alın.540m kartla dediğiniz oyunları yüksek ayarda oynarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.