Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beytekin45

quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

quote:

Orijinalden alıntı: by_buraktr

quote:

call of duty modern warfare 3 grafik ayarları:

fps:ortalama 40 değerinde.

çözünürlük sorunu ve grafik ayarı değişmeyenler şöyle yapsın.

players2 klasörünü açın config.cfg dosyasını notepad le açın ve şu satırı bulun

seta r_imagequality "1" burdaki "1" değerini "4" yapın düzelecektir.

Hocam benim bu ayarlarda 12 fps oluyor yaw anlayamadım bi türlü. Battlefield 3'te ultrada bile daha y
    ksek fps alıyorum sorun ne anlayamadım :(

otomatik olarak nvidia yı görmüyor oyun muhtemelen intelle giriyorsunuz. sağ tıklayıp nvidia ile girin yada kontrol panelinden oyunun exe sini gösterin.

Kesinlikle doğru, normal olarak intel ile oyuna giriyor, nvidia panelden oyunu nvidia'ya ayarlamak gerekiyor.

Panele nerden giriyoruz nasıl ayarlıyoruz zahmet olmazsa söyler misin?

• masaüstünde sağ tıklayıp nvidia denetim masasına girin. sol üstten 3d ayarlarının yönetilmesini seçin, program ayarlarına tıklayın "ekle" ye basın ve oyunun kurulu olduğu dizindeki exe dosyasını seçip tamam deyin ve bu program için tercih edilen grafik işlemciyi nvidia olarak seçin kaydedip çıkın.
  • quote:

yok hocam orjinal değil benimkisi. battlefield 3 orjinal aldım, bu oyunun 70 doları hakettiğini düşünmüyorum ne grafikleriyle ne de multiplayer'ı ile. senaryosu güzeldi ama oynadık bitti o da işte:)

aaa pardon ya bahsettiğimiz oyun COD bende BF3 diye konuştum. tabiki BF3 ü orijinal aldım bende. cod a değmez multi olarak.
  • sağolun sorunu çözdüm o şekilde ama hiç 40 fps göremedim 25lerde dolaşıyor. sinematiklerde 30 fps menüde 50 fps oluyo ve hiç bi oyunda 60fpsnin üstü olmuyo sanki sınırlandırılmış gibi sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_buraktr

sağolun sorunu çözdüm o şekilde ama hiç 40 fps göremedim 25lerde dolaşıyor. sinematiklerde 30 fps menüde 50 fps oluyo ve hiç bi oyunda 60fpsnin üstü olmuyo sanki sınırlandırılmış gibi sebebi nedir?

onun sebebini bilmiyorum maalesef. benim oyun içinde kapalı alanlarda 50 nin üstüne çıktığı da oluyor bazen.
  • Bugün gördüm yeni revizyonlarda usb 3.0'de var. şimdi biz 2 ay erken aldık diye mahrum mu kalacağız bundan :( ? Yok mudur eklemenin bi yolu? Laptopla ilgili tek sıkıntım bu. e-sata fln da yok en azından o olsa yine çok rahat idare edilir.
  • nerde hocam o yeni revizyonlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_o_X

Bugün gördüm yeni revizyonlarda usb 3.0'de var. şimdi biz 2 ay erken aldık diye mahrum mu kalacağız bundan :( ? Yok mudur eklemenin bi yolu? Laptopla ilgili tek sıkıntım bu. e-sata fln da yok en azından o olsa yine çok rahat idare edilir.

3,0 olduğunu nerden görebiliriz? Benimki new revision ama kitapçıkta 2.0 yazıyor.
  • o new revision sandy bridge lerin bir sorunu vardı onun giderilmiş olduğu modeller. benim dediklerim yeni model numaralı ürünler. aida64 ile bak eğer usb 3.0 controller varsa yada soladaki usb slotu maviyse vardır.

electroworldde gördüm dün mesela. gt520mx ekran kartlı bir modelinde usb3 vardı. burda 1-2 sayfa önce bir arkadaş da koymuş usb 3 var diye. dünkü bilgisayarda baktım onda da aynı usb 3 controller var.
  • Bizim modelde yokmuş usb. 2.0 yazıyor.
  • Vatan'da ki indirimden şu modeli almayı düşünüyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

Ekran kartı nasıldır? Güncel oyunlarda sıkıntı yaratır mı? Arkadaşımda 525M'li laptop var ve PES 2012 de donma yapıyor mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Vatan'da ki indirimden şu modeli almayı düşünüyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx581r-k53sv-core-i5-2430m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57098

Ekran kartı nasıldır? Güncel oyunlarda sıkıntı yaratır mı? Arkadaşımda 525M'li laptop var ve PES 2012 de donma yapıyor mesela.

youtube a kartın adını yazarsan güncel oyun performanslarını görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 12 Kasım 2011; 17:30:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Sistemi yavaş açılan arkadaşlar buraya "CCleaner" adlı programdan aşağıdaki gibi ekran resimlerini koyabilirler mi acaba? Daha rahat yardımcı olurum.

hangilerin kapatayım yardım edermisin ???

• http://forum.donanimhaber.com/m_54541032/tm.htm

Arkadaşlar şu konuya cevap verebilen olursa sevinirim.
  • soruna açtığın konuda zaten cevap verilmiş ATK yı kur
  • Beyler şimdi piyasadaki Asusların hepsi new revision mıdır? Usb 3.0 önemli benim için, almışken olsun, sene sonuna kadar almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Beyler şimdi piyasadaki Asusların hepsi new revision mıdır? Usb 3.0 önemli benim için, almışken olsun, sene sonuna kadar almayı düşünüyorum.

alırken sorarsın. eski revizyonlarıda bitirmeye çalışan olacaktır.
    zaten internet sitelerinde new revision yazısı oluyor genelde. ama sen yinede alırken sor.
  • Bu makinenin ekran kartı 3d çalıştırıyor mu? 3D tv alacağız da 3D filmler için dünyanın sinema parasını vermekten sıkıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philae -- 12 Kasım 2011; 20:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

soruna açtığın konuda zaten cevap verilmiş ATK yı kur

Hocam zaten ATK'nın son sürümü yüklü ama sorun devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtanGrkn

quote:

Orijinalden alıntı: süraka

soruna açtığın konuda zaten cevap verilmiş ATK yı kur

Hocam zaten ATK'nın son sürümü yüklü ama sorun devam ediyor.

kardeş O zaman FN+F9 -FN+F10 ikisine aynı ayda basınca kitaba göre çalışması lazım
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.