Şimdi Ara

Asus K53SV KULLANICI PLATFORMU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
8
Favori
51.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makoc06

yokmu driverlar hakında yardım edecek biri format sonrasında wirelessı ve ekran kartını tanıtamaz olduk yardım edin lütfen

asusun kendi sitesinden driverları indir
    http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=K53SV&p=3&s=295&os=30&hashedid=amrevEkgfqmrdCMD
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

Orijinalden alıntı: calikusu32

orda yeşil olan oyunları çok rahat oynarsın fps alakası yok

Eyvallah saolasın.Peki bunların arasında ne farkları var ?

http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx581d-notebook-urun6733.html
    http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx795r-notebook-urun6835.html

Asus k53sv- sx795r bazı yerlerde 4GB ram gösteriyor.Birde bu iki ürün arasından hangisi daha iyi hangisini almalıyım.

iki bilgisayar arasında iki fark var birisi ram birisi de işletim sistemi başka bir fark yok. ben olsam freedos olanı alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: makoc06

yokmu driverlar hakında yardım edecek biri format sonrasında wirelessı ve ekran kartını tanıtamaz olduk yardım edin lütfen

driverleri USA dan indirirsen sorun yaşamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack_f

Bilgisayarım geldi bu akşam.

Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayarlardan birisi. Kasası, klavyesi çok şık.

Freedos olan modelini almıştım ve gelir gelmez w7 64 bit ultimate yükledim. Şimdi güncelleştirmeleri yüklüyorum.

İnşallah sorun olmadan yıllarca kullanırım. :)

Sorusu olan varsa yanıtlarım.

güncelleştirme mi

• quote:

Arkadaşlar 540M ekran kartıyla şu anda piyasada kasmadan hangi oyunları oynayabiliyorsunuz ? SX-581D alabilirim bende fakat piyasadaki hangi oyunları oynayabilirim ?

ben sana yazayım kendi oynadığım oyunları pc de

Crysis
    Nfs 2010 hot pursuit
    NFS The Run
    GTA IV
    Age Of 3
    Red alert (yuri)
    Assasian Creed
    COD 4
    Knight Online :) FPS ile alakalı bir oyun mesala

Şunu diyeyim sana bu makinanın oynamayacağı oyun yok ama masaüstü gibi bir performans beklemek yanlış olur ayarları mediumda her oyunu kasmadan açıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

ram i ne kadar arttırırsam performansta o kadar artar düşüncesinden vazgeçin arkadaşlar,boşuna para harcamayın.i5 lerin kullanabileceği maximum ram 2-2,5 gb geçmez.i7 kullanan cihazlar dahi 4 gb ram i doldurmaz dolduramaz.

ASUS K53S serisinin ne ram desteğine nede SSD ye bana kalırsa ihtiyacı yok arkadasımız güzel bir yorum yapmış bunu programlarla da deneyebilirsiniz. ben 4gb ram ile daha yüzde 35 kullanımı aştıgı görmedim acıkcası buna ram eklemek bana kalırsa mantıksız ve gereksiz. boşuna para harcamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: evirgen2008

Bu aleti almayı düşünüyorum da acaba değer mi sizce aradaki özelliklere bir de size sorayım

Ayrıca yukardaki linkteki 4+4Gb iki adet RAM atsam alete ne kadar gözle görülür bir farkı olur? Photoshop kullanımına müsait bir cihaz mı ?

Şu anki sistemim ;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A210-1AP-2-GB-TOSHIBA-DUNYASI,5754.html#TabPanelStart

Toshiba ile asusu degerlendirmemizi istemişsin ben buna yorum yapmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KeopsonLine

quote:

Bu aleti almayı düşünüyorum da acaba değer mi sizce aradaki özelliklere bir de size sorayım

Ayrıca yukardaki linkteki 4+4Gb iki adet RAM atsam alete ne kadar gözle görülür bir farkı olur? Photoshop kullanımına müsait bir cihaz mı ?

Şu anki sistemim ;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A210-1AP-2-GB-TOSHIBA-DUNYASI,5754.html#TabPanelStart

Toshiba ile Asusu değerlendirmenizi istemiyorum ben, sistem özelliklerini değerlendirmenizi istiyorum

Bir de windows sistem puanlamasında kaç alıyor bu sistem her bir başşlık için?

• quote:

quote:

quote:

Şu anki sistemim ;

Toshiba ile Asusu değerlendirmenizi istemiyorum ben, sistem özelliklerini değerlendirmenizi istiyorum

Bir de windows sistem puanlamasında kaç alıyor bu sistem her bir başşlık için?

resim olarak attım sana ASUS K53SV-SX581D modeli bendeki.

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeopsonLine -- 5 Şubat 2012; 0:35:51 >

• Peki senin dediğin gibi sistem özelliklerini ele alalım ozaman değermi değmezmi sen karar verirsin artık bence fazlası ile değer ama :)

Senin kullandıgın » TOSHIBA » Satellite » A210-1AP (2 GB) modelinde sıra ile en önemli özelliklere gelirsek :

1. AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobil Teknolojisi TL-62 2.1 GHz İşlemci kullanıyor sende ASUS modelinde İ5 2430M 2,4 ve en önemlisi rahatlıkla turboboost ile 2,99 çıkıyor

2. 2 GB DDR2 667 Mhz. (Max. 4 GB) Ram var sende ASUS modelinde 4GB ddr3 1333 ram kullanıyor ve max 8GB yapabiliyosun.

3. 250 GB S-ATA HDD 5400 rpm var sende ASUS modelinde 500GB hdd mevcut

4. Senin modelde USB 2,0 mevcut ASUS da ise USB 3,0

5. ATI Mobility Radeon HD 2600 Max. 1279 MB Ekran Kartı sende bu varken ASUS modelinde 1GB GT540M modeli mevcut + 128bitlik bir ekran kartı

Kasa şıklığı alimünyum sogutma panelleri kol dayama yerleri vs. vs. vs. ergonomik klavye tasarımı bunlardan hiç bahsetmeyelim tamamıyla + sı fazla bir sistem zaten.

Benim görüşlerim 5 özellik 5 + asus

• quote:

Peki senin dediğin gibi sistem özelliklerini ele alalım ozaman değermi değmezmi sen karar verirsin artık bence fazlası ile değer ama :)

Senin kullandıgın » TOSHIBA » Satellite » A210-1AP (2 GB) modelinde sıra ile en önemli özelliklere gelirsek :

1. AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobil Teknolojisi TL-62 2.1 GHz İşlemci kullanıyor sende ASUS modelinde İ5 2430M 2,4 ve en önemlisi rahatlıkla turboboost ile 2,99 çıkıyor

2. 2 GB DDR2 667 Mhz. (Max. 4 GB) Ram var sende ASUS modelinde 4GB ddr3 1333 ram kullanıyor ve max 8GB yapabiliyosun.

3. 250 GB S-ATA HDD 5400 rpm var sende ASUS modelinde 500GB hdd mevcut

4. Senin modelde USB 2,0 mevcut ASUS da ise USB 3,0

5. ATI Mobility Radeon HD 2600 Max. 1279 MB Ekran Kartı sende bu varken ASUS modelinde 1GB GT540M modeli mevcut + 128bitlik bir ekran kartı

Kasa şıklığı alimünyum sogutma panelleri kol dayama yerleri vs. vs. vs. ergonomik klavye tasarımı bunlardan hiç bahsetmeyelim tamamıyla + sı fazla bir sistem zaten.

Benim görüşlerim 5 özellik 5 + asus

4,9 az değil mi aero için bu sisteme?

• fakat dikkatini çekerim intel gma kullanılıyor masaüstünde
  • quote:

fakat dikkatini çekerim intel gma kullanılıyor masaüstünde

bana bunlarla gel

peki 12 taksit 1380e buldum bunu, daha uygun bir yerden bulma ihtimalim var mı güvenilir?

Bir de Mac OS kurmaya kalksak buna bi sıkıntı çıkarmaz herhalde?

• quote:

quote:

fakat dikkatini çekerim intel gma kullanılıyor masaüstünde

bana bunlarla gel

peki 12 taksit 1380e buldum bunu, daha uygun bir yerden bulma ihtimalim var mı güvenilir?

Bir de Mac OS kurmaya kalksak buna bi sıkıntı çıkarmaz herhalde?

beni mi test ediyosun makinayımı

12 taksit 1380TL ye bence iyi fiyat ondan aşağı taksitli bulman biraz zor ama dolar düşer fiyatta ona oranla ileride belki düşer bilemem ama şuan için bence güzel fiyat ben bayi fiyatından aldıgım için 1250 tl ye gelmişti bana 1ay önce , fırsatı kaçırma artık

• [center][image]http://e1202.hizliresim.com/u/5/2fx3j.jpg[/image][image]http://a1202.hizliresim.com/u/5/2fwwu.jpg[/image][/center] 
    [center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_54459699/mpage_1/key_/tm.htm]...::: ASUS © K53SV Kullanıcı PLATFORMU :::...[/link][/center]

quote:

ARKADASLAR İMZALARINDA KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeopsonLine -- 5 Şubat 2012; 11:50:47 >
  • Arkadaşlar K53sv 581d de usb 3 var mı yok mu? Her yerde 3 adet usb 2.0 yazıyor ama bazı arkadaşlar 1 adet usb 3.0 var demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimux

Arkadaşlar K53sv 581d de usb 3 var mı yok mu? Her yerde 3 adet usb 2.0 yazıyor ama bazı arkadaşlar 1 adet usb 3.0 var demiş.

BU SORUYU DEFALARCA CVPLADIM YİNE CEVAPLIYORUM K53SV 581D modelinde 2ADET USB 2,0 ve SOL TARAFTA 1 ADET USB 3,0 MEVCUT ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimux

Arkadaşlar K53sv 581d de usb 3 var mı yok mu? Her yerde 3 adet usb 2.0 yazıyor ama bazı arkadaşlar 1 adet usb 3.0 var demiş.

BU SORUYU DEFALARCA CVPLADIM YİNE CEVAPLIYORUM K53SV 581D modelinde 2ADET USB 2,0 ve SOL TARAFTA 1 ADET USB 3,0 MEVCUT ..

Cevap için teşekkürler. Biraz kızdırdım galiba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jack_f

Bilgisayarım geldi bu akşam.

Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayarlardan birisi. Kasası, klavyesi çok şık.

Freedos olan modelini almıştım ve gelir gelmez w7 64 bit ultimate yükledim. Şimdi güncelleştirmeleri yüklüyorum.

İnşallah sorun olmadan yıllarca kullanırım. :)

Sorusu olan varsa yanıtlarım.

güncelleştirme mi

evet, güncelleştirme. niye ban? :)

• quote:

quote:

Arkadaşlar 540M ekran kartıyla şu anda piyasada kasmadan hangi oyunları oynayabiliyorsunuz ? SX-581D alabilirim bende fakat piyasadaki hangi oyunları oynayabilirim ?

ben sana yazayım kendi oynadığım oyunları pc de

Crysis
    Nfs 2010 hot pursuit
    NFS The Run
    GTA IV
    Age Of 3
    Red alert (yuri)
    Assasian Creed
    COD 4
    Knight Online :) FPS ile alakalı bir oyun mesala

Şunu diyeyim sana bu makinanın oynamayacağı oyun yok ama masaüstü gibi bir performans beklemek yanlış olur ayarları mediumda her oyunu kasmadan açıyorum ben

Eyvallah saolasın.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.