Şimdi Ara

ASUS K53SD WIRELESS SORUNU ACİL YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi arkadaşımda bi adet K53SD Model laptop var.. Bilgisayar mavi ekran hatası verdi geçen gün kapatıp tekrar açınca mousepad çalışmadı sonra driverını tekrar yükledim çalıştı..

Sonraki gün yine hata vermiş ve wireless çalışmamaya başlamış ( wireless açılmıyor açılmadığı içinde mousepadin ordaki wireless ışığı yanmıyor )

.. makineyi bana getirdi fn+f2 ( wireless açma tuşu) ile açmayı denedim açılmadı.. bilgisayarın herhangi bir yerinde bazı bilgisyarlarda olduğu gibi açma tuşu da yok..
    aygıt yöneticisinden belki kapatışmış olabilir diye oraya baktım wireless açık olmadığı için orda sadece ethernet aygıtını gösteriyordu başka ağ bağdaştırıcısı göstermiyordu.
    wireless konsol 3 programı yüklü onu sildim tekrar yükledim yine açılmadı..
    format attım format atarken bilgisyarın mousepad in ordaki ışıklar yerindeki wireless ışığı yanıp söndü ( burdan wireless ın donanımının çalıştığını varsayıyorum ) format bittiğinde wireless yine çalışmıyordu.

sorunun bios da olduğunu düşünerek bios a girdim ordan wireless ayarlarına baktım açık olarak gösteriyordu kapattım yeniden başlattım sonra tekrar kapatıp bios a tekrar girip tekrar wireless ı açtım yeniden başlattığımda yine wireless açılmadı..

bilgiler tükenmeye başlayınca haliyle google amcaya sordum :D orda services.msc ile HİZMETLERE girip orda kablosus yerel ağ otomatik yapılandırma modülüne girdim orda da herşey olması gerektiği gibiydi..

Şimdi arakdaşlar sizin deneyiminizden ve yeteneklerinizden yararlanma zamanı lütfen yardım edin... :)))

• bende de aynı sorun var yardım lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_1989

bende de aynı sorun var yardım lutfen

Bios güncelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef hocam bios nerden yuklenır
    3defa formatta attım
  • bios u güncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_1989

malesef hocam bios nerden yuklenır
    3defa formatta attım

uzak bağlantı ile bakarız isterseniz
  • olabılır team vierımı yukleyeyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    team wieeer ımı yukleyeyım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.