Şimdi Ara

HP pavilion dv6 6115st Ekran Kartları Arasında Geçiş Problemi (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebook u ilk aldığımda oyun performansı çok iyiydi. başlattan dxdiag yazdığımda ekran kartı 6770m olarak gözüküyordu. sonra birden grafiklerde bir düşüş oldu anlayamadım crysis2 den 15 fps almaya başladım
    başlata dxdiag yazarak baktığımdaysa ekran kartım intel hd graphics olarak gözüküyor sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri yapılandır diyorum ccc açılıyor fakat sadece programlara özel grafikler ayarlanıyor. diğer forumlarda gördüğüm fotoğraflarda değiştirilebilir grafikleri yapılandır dediğinde harici ekran kartını kullan diye bir seçenek gördüm ama bende yok kafayı yemek üzereyim nolur yardım edin

• yapman gereken bu hp lerde güncellemeyi amd'nin sitesinden yaptıysan o seçeneği bulman zor ama hp'nin sitesindekini indirirsen o seçenek görünür.ekran kartı sürücüsünü kaldır dediğim yerden yükle.

Orijinalden alıntı: Cengaver53

yapman gereken bu hp lerde güncellemeyi amd'nin sitesinden yaptıysan o seçeneği bulman zor ama hp'nin sitesindekini indirirsen o seçenek görünür.ekran kartı sürücüsünü kaldır dediğim yerden yükle.
    deneyeceğim inşallah olur.

Orijinalden alıntı: ghost-BSC

deneyeceğim inşallah olur.

Alıntıları Göster
    indirdim yükledikten sonra yükleme hatası verdi bir daha denedim yine aynısı oldu. lütfen yardımcı olun.

indirdim yükledikten sonra yükleme hatası verdi bir daha denedim yine aynısı oldu. lütfen yardımcı olun.

Alıntıları Göster
    biraz önce hp support asistant a girdim ve yardım alın sekmesinden grafik ekran vs. bölümüne girdim. Grafik aygıtlarımı gösteriyor ve burda intel HD graphics koyu şekilde amd 6770m ise soluk şekilde görünüyor. sanırım bu intelin kullanıldığı anlamına geliyor. lütfen kullanan arkadaşlar yardım etsin.

biraz önce hp support asistant a girdim ve yardım alın sekmesinden grafik ekran vs. bölümüne girdim. Grafik aygıtlarımı gösteriyor ve burda intel HD graphics koyu şekilde amd 6770m ise soluk şekilde görünüyor. sanırım bu intelin kullanıldığı anlamına geliyor. lütfen kullanan arkadaşlar yardım etsin.

Alıntıları Göster
    bilgisayardan tam kaldırıp öylemi kurmayı denedin program ekle kaldırdan catalistle alakalı bütün sürücüleri kaldırın.öyle deneyin üstüne kurduğunuzda hata verebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

bilgisayardan tam kaldırıp öylemi kurmayı denedin program ekle kaldırdan catalistle alakalı bütün sürücüleri kaldırın.öyle deneyin üstüne kurduğunuzda hata verebiliyor.

Alıntıları Göster
    catalyst ile ilgili ne varsa kaldırdım tekrar yükledim hala yok
    Daha Fazla Göster
  • quote:

catalyst ile ilgili ne varsa kaldırdım tekrar yükledim hala yok

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu bilgisayar oyuna girdiğinde otomatik geçiş mi yapıyor lütfen bilgilendirin

Orijinalden alıntı: _-GHoST-_

arkadaşlar bu bilgisayar oyuna girdiğinde otomatik geçiş mi yapıyor lütfen bilgilendirin

bios update yaptınız mı ?

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

bios update yaptınız mı ?

Alıntıları Göster
    bios um güncel

• quote:

bios um güncel

Bios'a girdiğinizde "Switchable Graphics" = Fixed mi yoksa Dynamic mi ?

Fixed olması gerekli ekran kartınızı değiştirebilmeniz için

Orijinalden alıntı: jakida

quote:

bios um güncel

Bios'a girdiğinizde "Switchable Graphics" = Fixed mi yoksa Dynamic mi ?

Fixed olması gerekli ekran kartınızı değiştirebilmeniz için

Alıntıları Göster
    deneyeceğim bilgisayarımda değilim

• quote:

deneyeceğim bilgisayarımda değilim

Alıntıları Göster
    bios a girdim grafik seçeneğini fixed yaptım yeniden başlatıp bilgisayarı açtı. ccc den ekran kartını değiştirebiliyorum fakat hp support asistant'ta hala ekran kartı intel hd graphics olarak gözüküyor. aynı pc abimde var denedik 6770m olarak gözüktü ama bende olmuyor sorun ne olabilir

• quote:

bios a girdim grafik seçeneğini fixed yaptım yeniden başlatıp bilgisayarı açtı. ccc den ekran kartını değiştirebiliyorum fakat hp support asistant'ta hala ekran kartı intel hd graphics olarak gözüküyor. aynı pc abimde var denedik 6770m olarak gözüktü ama bende olmuyor sorun ne olabilir

sen peki oyun oynadıgında sorun yaratıyormu? önemli olan o bence

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

sen peki oyun oynadıgında sorun yaratıyormu? önemli olan o bence

Alıntıları Göster
    oyun performansı arttı teşekkürler sorun support asistantta sanırım

• quote:

oyun performansı arttı teşekkürler sorun support asistantta sanırım

Alıntıları Göster
    Support Asistant'a takılı kalma bence de. Fixed yaptıysan tamamdır, sevindim olduğuna :) Bios güncellemesi çıktığından beri ben de Dinamik olarak kullanmadım hiç

Orijinalden alıntı: jakida

Support Asistant'a takılı kalma bence de. Fixed yaptıysan tamamdır, sevindim olduğuna :) Bios güncellemesi çıktığından beri ben de Dinamik olarak kullanmadım hiç

Alıntıları Göster
    sağolun

sağolun

Alıntıları Göster
    merhaba bende 6115 st kullaniyorum fakat recovery dosyalarim silindi bana yardimci olabilirmisin?

Orijinalden alıntı: speedmanizm

merhaba bende 6115 st kullaniyorum fakat recovery dosyalarim silindi bana yardimci olabilirmisin?

Alıntıları Göster
    Merhaba, Bende de bu bilgisayar var 6115st. Ve aldığımdan beri bariz bir şekilde kablosuz ağ bulamama problemi var. Hatta bazen ağ bulamadığında kilitleniyor veya yavaşlıyor. Bir de son zamanlarda birkaç aydır klavyeye elimi attığımda metal yüzeylerden rahatsız edici minimun bir titreşim geliyor. Elektrik gibi birşey değil ama sanki birisi elinizi gıdıklıyormuş gibi. Bu önceden yoktu yeni yeni farkediliyor neden olabilir acaba. 1 yıl oldu garantiden servise göndermeyi düşünüyorum. Bu sorunları başka yaşayan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ncang05

Merhaba, Bende de bu bilgisayar var 6115st. Ve aldığımdan beri bariz bir şekilde kablosuz ağ bulamama problemi var. Hatta bazen ağ bulamadığında kilitleniyor veya yavaşlıyor. Bir de son zamanlarda birkaç aydır klavyeye elimi attığımda metal yüzeylerden rahatsız edici minimun bir titreşim geliyor. Elektrik gibi birşey değil ama sanki birisi elinizi gıdıklıyormuş gibi. Bu önceden yoktu yeni yeni farkediliyor neden olabilir acaba. 1 yıl oldu garantiden servise göndermeyi düşünüyorum. Bu sorunları başka yaşayan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var ama bende fixed seçeneği yok ben ne yapıcam beyler :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.