Arkadaşlar bende bu laptop var (Aldığıma bin pişmanım ekran kartı fln çok iğrenç) Neyse bazı oyunları oynarken aşırı şekilde ısınıyo fan sesinden oyun oyunu oynayamıyorum desem yeridir :D Bun sotunu nasıl aşabilirim? Bi laptop soğutucu alsam bir de rami 6 gba kadar fln arttırsam performansa gözle görülür bi etkisi olur mu? Son olarak bu işlerden pek anlam da nasıl bi ram almam gerekiyor...Uygun ram'in linkini atın siz ben bi bilgisayarcı bulur taktırırım ;) Şimdiden saolun :D
Şimdi baktımda bu belleklerde pek pahalı değilmiş 2 tane gb lıkta alabilirim :) Ekran kartını değiştirsem bu bana kaça patlar ? Veya değişirmi? Çünkü bilen bilir çok dandk bi sistem kurmuşlar :(
işlemcisi i5 460m ekran kartı gt310m düşük bir kart oyunları genelde orta ayarlarda oynarsınız oyunlarda çözünürlülüğü düşürmeniz gerekir ne zaman aldınız fanlarda tozlanma olabilir bunun neticesinde ısınma olur süpürgeyle fan ızgarasından çekmeyi deneyin.veya hava tabancasıyla püskürtün.ram olarak ddr3 1066 mhz ram var sizde 3gb olması lazım anartınız max 8gb destekliyor bazı yerlerde 4gb ile kısıtlanmış desede ektsradan 4gb ram alınıp takılabilir.
zalman nc2000 kullanıyorum notebook soğutucu olarak. 10dereceye kadar bir performansı sözkonusu.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
işlemcisi i5 460m ekran kartı gt310m düşük bir kart oyunları genelde orta ayarlarda oynarsınız oyunlarda çözünürlülüğü düşürmeniz gerekir ne zaman aldınız fanlarda tozlanma olabilir bunun neticesinde ısınma olur süpürgeyle fan ızgarasından çekmeyi deneyin.veya hava tabancasıyla püskürtün.ram olarak ddr3 1066 mhz ram var sizde 3gb olması lazım anartınız max 8gb destekliyor bazı yerlerde 4gb ile kısıtlanmış desede ektsradan 4gb ram alınıp takılabilir.