Asus K50IN modeli olan laptop'da windows 7 64 Bit Ultimate işletim sisteminde sadece internette gezerken herhangi bir ısınma vs sorunu yok.Ancak herhangi bir video izleme sitesine girilip video izlendiğinde işlemciye binen yük çok artış göstermekte ve laptop çok ısınmakla beraber video kapatıldığı zaman sorun tekrar stabil sıcaklığa dönüyor.Sorunun kaynağı ne olabilir?Tesekkurler
Ekran kartına yüklendiği için sistemide kullanıyor haliyle,makineniz eski makineye temizlik yapmadığınız anlaşılıyor yazdıklarınızdan,fan temizliği yaptırın işlemci ve ekran kartına da termal macun sürdürün normale döner.
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Ekran kartına yüklendiği için sistemide kullanıyor haliyle,makineniz eski makineye temizlik yapmadığınız anlaşılıyor yazdıklarınızdan,fan temizliği yaptırın işlemci ve ekran kartına da termal macun sürdürün normale döner.
Cevabınız için teşekkürler.İşlemci,ekran kartı'na termal macun ve fan temizliği işlemi 20 gün önce yapıldı,şu anda neredeyse toz tanesi bile yok denebilecek kadar az.Başka bir sorun olabilir mi?Yazılım olarak,virüs,işletim sistemi vs?
Siz termal macunu ne şekilde sürdünüz yada sürdüler termal macunu öyle gelişi güzel sürmekle olmaz fazlası da ısınmaya neden olur.Sıcaklıkları ölçün hwmonitör kullanabilirsiniz soğutma sistemindeki sıkıntıyı giderdiğinizi sanmıyorum.