Şimdi Ara

ASUS K50ID Vatan Kapanya 1.269 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün vatan bilg. gittim kafamda Toshibanın bir modeli vardı ama özellik olarak daha düşük ve daha pahalı oldugundan vazgeçip Asusun bu modelini aldım görüşleriniz nedir.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k50id-sx149r-k50id-core-2-duo-t6570-2.1ghz-3072mb-320gb-15.61024mb-gt320m-cam-dvdrw-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=44647

• F/P olarak iyi bir model değil ama memnunsanız sorun yok..
  • kampanyalı fiyatı 1.260 tl idi bu fiyat civarında asusun alınacak başka bir modeli yoktu acerları sevmiyorum hp önceki laptop um çok sorun verdi markayı sevmiyorum toshiba pahalı vs, şimdilik memnunum performansından arzıda vermezse sorun yok
  • performansı ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa sorun yok...asus almakla mantıklı bir iş yapmışsınız bence.asusların sağlamlığı yıllardır dolaşır kulaktan kulağa ayrıca parça üreticisi bir firma olduğu için bu kalite konusundaki başarısını çok görmemek lazım..servisi ve müşteri hizmetlerini beğeniyorum okuduklarım kadarı ile.
    bu özelliklerine göre biraz pahalı görünüyor ama dediğim gibi diğer yandan + ları da çok.hem zaten önemli olan sizin ihtiyaçlarınızı karşılaması ve sizin memnun olmanız.hayırlı olsun
    bu arada amerikada son 3 yılda 30 bin bilgisayar üzerinde yapılan bir araştırmada en az arıza yapan marka asus seçildi..benimde favori markam ama bir türlü kafama göre bi kasa çıkaramadı

ekleme:bu araştırma ile ilgili vereceğim linkten faydalanabilirsiniz.

http://mesaj.pclabs.com.tr/80872/notebook-arizalari-testiymis/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 26 Nisan 2010; 2:27:26 >

• evet haklısın asus sağlamlığı bilinir ev ark ım asusu 2 yıl içinde format yemezken bnm hp 4 kez servise gitti her gittiğinde iki üç hafta kaldı sonuç yine aynı bu pc yi aldıgım gün sattım 2.500 tl aldıgım pc yi 550 tl ye, neyse verdiğin linkide inceledim tşk ler ilgin için ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.