Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

ASUS K501UW HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modeli biraz inceledim. Tam fiyat performasn ürünü gibi duruyor. Yalnız türkiyede sadece medimarkt da bulabildim.
    Modelde 4GB 960m ekran kartı var. Genelde 960m olan modeller 3500-4000 arasında oluyor. Sizce bu durum neden kaynaklanıyor ? Bu pc alınır mı ?

10 Ağustos Edit: Fiyat 2900 den 3200 e çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porthos_ -- 16 Ağustos 2016; 16:22:33 >

• IPS ekran kullanılmamış.
    Kablosuz bağlantıda AC desteği yok.
    Düşük güç için performansı kırpılan işlemci türü bulunuyor.

Sonuç olarak;

Oyun için alınabilir (Çift pervane desteği iyi olmuş)
    İşlemciye yük bindiren uygulamaları kullanmakta zorluk yaşarsın.
  • Ben de şimdi gördüm bu bilgisayarı. Mediamarktta sordum ips ekran dedi ama sanırım ips değil o zaman. Ekranı fena değildi ama ips değilse de ve çok emin değilim ama mat ekran gibiydi sanki. Fiyatına göre iyi bir bilgisayar değil mi ya? Photoshop için filan uygun olmaz mı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahadircebeci B kullanıcısına yanıt
    Dün 3 bin tl idi. Bugun 2900 e cekmisler fiyati. Bu kalitede en ucuz laptop 3400 tl duzeyindeki dell ins 7559 modeli. Bana cok uygun geldi fiyat. Ustelik 16 gb ssd var ve win10 kurulu geliyor. Tek dezavantaji u serisi islemci. Onun disinda tam f/p urunu. Teshir urunu mu diye baktim linke. Oyle biseyde yazmiyor. Eger bi uckagit yoksa fiyat baya bi iyi gibi.

• karbonbazliorganizma kullanıcısına yanıt
    Hocam Düşük güç için performansı kırpılan işlemci olayini biraz acar misin?

Alirsam oyun ve autocad vb. Programlar icin kullanacagim.

Sizce gtx 950m i7HQ islemci olanlar mi yoksa 960m i7U islemci olan bu laptop mu ?

• Ben çok fazla oyun oynamam. Ben olsam i7HQ 950M seçerdim. 950m bile piyasadaki oyunların çoğunu orta-yüksek ayarda akıcı bir şekilde oynatabiliyor.

Düşük güç için performansı kırpılan işlemci, kod numarasının sonunda "U" harfi bulunan işlemcidir. Özel adı "Ultra Low Power" dır. UltraBooklar için düşük güç tüketmesi ve ısınma sorunu olmaması için saat hızları azaltılır. Bu yüzden ısınma sorunu olmaz. Normal dizüstü cihazlarda ise bu gereksizdir.Çünkü normal dizüstü cihazlarda pervane için geniş alan bulunurken ultrabooklarda incelik sebebiyle yeterli soğutma yapılamaz. Kullanacağın uygulamalarda yeterli gücü vermediğinden yavaş çalışır.

Önerim fazla oyun oynama zaten. Muhtemelen üniversiteye gideceksin. Derslerine ağırlık ver.

• Porthos_ kullanıcısına yanıt
    Bu özellikler bu fiyata tam f/p olmuş ama insan şüpheleniyor hocam. Asus k555ub serisinde menteşe açılma sorunu var. Acaba bununda kronik bir sorunu var mıdır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI X870E HAKKINDA
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknosa da buna benzer bi asus 960m laptop sormustum. K serisimi hatirlamiyorum ama ekranin altindaki plastigin acildigini ve bu yuzden cok iade eden oldugunu söyledi. Orda pek inandirici gelmemisti ama mentese acilmasi dedigin buysa buyuk ihtimal bu laptopdur.

• Akarsu32 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende x550vx ile bu laptop arasinda kaldim. Eger x550vx alirsam ram ilavesi yapmayi dusunuyorum. Sen ram ilavesi yaptin mi ?

• karbonbazliorganizma kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplarin icin cok tesekkur ederim.
    Bu yil universiteye gidicem insallah. Ygs lys doneminde oynayamadigim oyunlarin biraz acisini cikartmak istiyorum acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Porthos_

Hocam bende x550vx ile bu laptop arasinda kaldim. Eger x550vx alirsam ram ilavesi yapmayi dusunuyorum. Sen ram ilavesi yaptin mi ?

Ben de aynı ikilemde kaldım.
  • quote:

+1
  • Up
    Bu laptopu kullanan bir dhli yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porthos_ -- 9 Ağustos 2016; 23:03:49 >
  • quote:

Up
    Bu laptopu kullanan bir dhli yok mu?
    Var. Ben kullanıyorum. Hiç bir sıkıntım yok ısınmıyor daha oyun oynamadım ama sessiz çalışıyor. Hız konusunda da memnunum
  • Bu tip kasalarda menteşe sorunu var önermem

• AliAnilKocak A kullanıcısına yanıt
    Menteşe sorunu var mı ?
  • quote:

Menteşe sorunu var mı ?

Omu kullanmadan bilemez hocam yalnız bu seride böylwe bir sorun var bu da o kasa ile aynı menteşe sorunu olsa bile 1 2 hafta içinde belli olmaz zaman alır biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı artmış alacaktım bugün gidip ya ne şanssız adamım 2 hafta sonra yurt dışına cikacam lazım yani

• Invisible kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Diğer modellere bakcaz artik.

• quote:

Anladim hocam. Diğer modellere bakcaz artik.
    Hocam bende Hiçbir sitede ve hiçbir türkçe tanıtım bulamadım K501uw hakkında benimde aklımda iki tane pc var birisi Vatanda yeni çıkan Asus X501vx 1920x1080 olan (diğerinde full hd yoktu 720x1080 idi ama oda olur ) bir taneside Asus 501uw işte oyun için filim izlemek için alıorum bilgisyarı hangisini önerirsiniz ve bu 501uw neden bukadara ünlü bir pc değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.