Şimdi Ara

ASUS ( ISP ) SORUNU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende Asus LCD HD monitör var uzun zamandır kullanıyordum monitörü bundan aylar önce monitörün bu üzerindeki tuşlarlar ayar yapılan Renk - Parlaklık vs.. menüsündeki imgeç kendi kendine açılıp kapanıyordu. Bu süre zarfında bir şey yapmadım. Fakat gün geçtikçe bu dahada sıklaştı ve uzun sürmeye başladı. Şuanda Monitörün üzerindeki Menü tuşları dahir hiç bir tuş çalışmıyor. Ve Pc nin monitör fişini çekip açınca Pc açılmasına rahmen Ekranın tam ortasında, kapanırken No Signal ikonu gibi ISP ASUS yazısı çıkıyor ve sürekli duruyor bazen ekran pc açıkken ASUS tam ekran yazı çıkıyor ve bu ikon kayboluyor. Ama elektirik kesintilerindede aynı dertlerle uğraşmaya başladım. Maddi durumum iyi olmadığı için ve fazlada bilgiye sayip olmadığım için yaptıramadım. Bunun nedenini bilen varmı acaba. Şimdiden çok tşk ederim...



  • bu sorunun benzeri benim asus monitörde oluştu. 3-4 aydır monitörde kendi kendine açılıp kapanma sorunu baş göstermişti. dünden beri de ekranın ortasında dikdörtgen bir kutucukta ISP diye mesaj çıkıyor ve ortadan kaldırılamıyor. monitörün tuşlarına basınca tepki vermiyor. bu sorunu daha önce yaşayan, çözümüne yönelik önerisi vs. olan var mı?
  • 6 Yıl sonra cevap geldi bende aynı sorunu yaşadım bugün ve bir türlü çözüm bulamadım . Umudumu kaybetmiştim ama babam yaptığı şey işe yaradı. Çözüm şöyle: Mönitorüzün fişini çekin (arkasında olması lazım)sonra mönitörüzdeki güç düğmesine basılı tutarak mönitörün fişini takın çözüm bu İşinize yaradıysa ne mutlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfBeKo -- 18 Temmuz 2017; 0:28:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfBeKo

    6 Yıl sonra cevap geldi bende aynı sorunu yaşadım bugün ve bir türlü çözüm bulamadım . Umudumu kaybetmiştim ama babam yaptığı şey işe yaradı. Çözüm şöyle: Mönitorüzün fişini çekin (arkasında olması lazım)sonra mönitörüzdeki güç düğmesine basılı tutarak mönitörün fişini takın çözüm bu İşinize yaradıysa ne mutlu.


    Bugün başıma geldi ve dediklerin işe yaradı, babana ve sana teşekkür ederim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.