Şimdi Ara

## Asus İki Yeni DVD Yazıcısını Duyurdu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## Asus İki Yeni DVD Yazıcısını Duyurdu ##

Blu Ray'in yaygınlaşabilmesi için yapılan çalışmalar devam ededursun pazarın hakimi durumundaki DVD yazıcılar için yeni alternatifler gelmeye devam ediyor. Asus sahip olduğu teknolojiler ile dikkat çeken iki yeni DVD yazıcısını duyurdu. Firmanın anons ettiği yeni modelleri DRW-20B1S/B1ST kod adlarını taşıyor. Yeni sürücülerin sahip olduğu teknolojilere baktığımızda ise Optimal Tuning Strategy adı verilen teknolojinin yazma hızlarını optimize etmeyi, E-Green Engine adı verilen teknolojinin sürücülerin güç tüketimini düşürmeyi ve Airflow Field Modification teknolojisinin ise hava alanını genişleterek gürültü oranını azaltmayı hedeflediği belirtiliyor. 610 gram ağırlığındaki SATA ve PATA destekli yeni DVD yazıcılar 2MB'lık dahili belleğe sahipler. Sürücülerin yazma hızı ise 20X - DVD-R/+R, 12X - DVD+R(DL), DVD-R (DL) ve DVD-RAM, 8X - DVD+RW, 6X - DVD-RW, 48x - CD-R ve 32X - CD-RW olduğunu görüyoruz. Ay sonundan önce kullanıma sunulması beklenen yeni DVD yazıcıların fiyatı hakkındaysa şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 12 Mayıs 2008; 21:11:46 >

• güzel bi alete benziyo ama test etmek gerekiyo bu bilgiler bazen gerçek olmuyo bide fiyat ne kadar o da önemli sonuçlar iyiyse güzel dir şimdilik bişey söylemek için erken bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

önceki gibi dvd seçiyomu ki

MSI Summit E13 Flip Evo

Samsung Note 20 Ultra

Samsung Tab S7
  • artık standart olan bir şeydeki yenilkler çokta ilgimi çekmiyor açıkcası, bluray almak lazım artıkın...
    Intel Kü 6600 2.4 @ 3.6 1.5v 7/24 ( G0 ) - LA sus Maximus Formula - Thermalright eXtreme 120mm Ultra - eMeSay eNX 8800 GeTeSe 512 OC Ge92 2*1 OCZ SLI DDR2 1o66 mhz 2.1v 5-5-5-15 - Creative Extreme Music - Tagan Easycon 580w - CM Stacker - Samsung SyncMaster T220 - 2*160 gb Seagate RAİD 0 - Piooner vsx-415 -
    Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
    Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
    Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
    Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. MEHMET AKİF ERSOY
    Israel Must Be Destroyed
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

önceki gibi dvd seçiyomu ki

Şimdiye kadar hep asus kullandım 16x 18x inşallah ta 20x olcak.. hic bi sorun yaşamadım. böyle bir sorunu oldugunu sizden ilk defa duyuyorum. lgden duydum samsungdan duydum philipsten duydum ama asustan bugün ilk defa sizden duydum.
    Sistem 1-) R7 7800x3d -Cooled By Arctic liquid 420 Argb /Cooler Master HAF 700 / 32gb xpg 6400 argb / Asus ROG X670E-E / g32qc 28ue590d 27" Pilipis / 980 pro 1tb, 2tb xraydisx, 8tb seagate hdd / / 1000w MPG A1000G PCIE5 / HG8245X6-10 500mbps + Titan / Logitech G915 G502x+ G700 G513 G602 G603 G930 mxkeys mx master 3s f710 / Asrock Phantom 6900xt 16gb oc / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt Göstergesi / 7600x, asus b650 prime,32gb 5600, 512 wdblack,750w corsair,asrock 6800, predator3 Laptop-) Monster Tulpar T7 19.3.1 i7 9750h, 144hz 17,3", 32gb ddr4 2666, 1 tb 970 evo+ m2 + 2tb hdd, 1660 Ti HackOs, Win11pro
    Fiat Bravo 1.6 Sport style Tecno Fold V 512gb , Razer Barracuda Pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede asus ve nec var karşılaştırırsam asus bugüne kadar hiç seçmedi ama nec verbatim vb. bazı medyayı seçiyor ve yazmıyor!!! ben kullanıyorum arkadaşlar
  • Yok ya bu Asuslar korsan ve çizik DVD okuma konusunda cok başarısızOYüzden lg den şaşmam
    QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600,(3ghz)__Gigabyte GA-X38-DS5__ASUS TWEAK WOLTAGE 1 GB 5850 __Kingston (4*1) Ddr 2 800 Mhz__Seagate (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)__Creative SB Live! 24-bit Sound Card__Asus (19") LCD __Microsoft Natural PS/2 Klavye--- PS/2 Port Mouse__Ocz 600w Psu__ Feel Hurricane II Kasa__Dexter 1500w Ups
  • Bende lg-asus-philips-samsung kullandım bu zamana kadar en iyisi lg çıktı herşeyi okuyor ve hiç disk seçme yapmadı.Lg lightscribe çıkarsa iyi olacak aslında...
    Blue-ray e daha var 8gb lik dual dvd ler bile 3ytl şu anda dms de...
    AMD Athlon64 X2 5000BE AM2|:| MSI - K9A2 PLATINUM AMD 790FX - QUAD CF |:| A-data DDR2800 2x1024 Dual Channel Soğutuculu|:| Sapphire 512Mb. HD 3870 DDR4 |:| Crative Inspire 4+1 |:| Samsung 80Gb SATAII 8MB HDD |:| Silver Power 400w PSU |:| Asus Ta-250 White Case |:| Philips 17" CRT 107E6 |:| Asus F3Sc Series T7300 2.0 Ghz 2048Gb 667 Mhz 128Mb Geforge 8400M Samsung 5400Rpm 160Gb Hdd Notebook
  • quote:

Orjinalden alıntı: ste_ganos

Bende hem Lg hem Asus var. Lg koyduğum dvd ile 5-10 sn sevişip sonra sana derdini anlatmaya başlıyor, asus ise direk muhabbete geçip anlatıyor. Ben Asusların okuma olayını daha çok seviyorum.

+1
    bendede lg ve asus var ama bazen asus okumuyo çok çizikleri. onun okumadığını çok nadir olsada lg yine okuyabiliyo tabi baya bi seviştikten sonra
  • Çok fazla şey vaat ettiğini düşünmüyorum bu yeni dvd yazıcıların sonuçta dvd yazıcılarda yapılabilecek hemen hemen her şey yapıldı şu ana kadar artık bu saatten sonra çokta önem arz etmiyo benim açımdan yeni çıkan dvd yazıcılar,bende yeni dvd yazıcıdan ziyede blue ray in fiyatını nasıl düşürürüz üzerinde çalışsalar daha mantıklı bi tercih olur

TAM DESTEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Çok fazla şey vaat ettiğini düşünmüyorum bu yeni dvd yazıcıların sonuçta dvd yazıcılarda yapılabilecek hemen hemen her şey yapıldı şu ana kadar artık bu saatten sonra çokta önem arz etmiyo benim açımdan yeni çıkan dvd yazıcılar,bende yeni dvd yazıcıdan ziyede blue ray in fiyatını nasıl düşürürüz üzerinde çalışsalar daha mantıklı bi tercih olur

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merzah -- 15 Mayıs 2008; 12:38:34 >

Haber için teşekkürler. SATA'ya geçmenin zamanı geldi
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.