Şimdi Ara

[SATILDI] Asus Hyperion GR701 Siyah 9.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus Hyperion GR701 Siyah 9.000

Merhaba,

Aşağıdaki kasaları satıyorum. Ciddi alıcı arkadaşlara whatsapp üzerinden görüntülü arama ile gösterebilirim. Anlaştığımız arkadaşa, teslim almaya gelmesinden önce önce hem daha detaylı fotoğraflarını yollayacağım hem de görüntülü arama ile göstereceğim.

Önceliğim İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) evimden alınacak şekilde yüz yüze satış yapmak. Satın alan arkadaş gelir, görür, inceler. Başka şehirden almak isteyen olursa, önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere, kendi orjinal kutusunda Yurtiçi kargo ile ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Asus Hyperion GR701 Siyah : 10.000

01.05.2023 tarihinde Amazon Türkiye' den satın aldığım kasamı satıyorum. Alındığı günden beri kendim kullanıyorum. Bugün öğlene kadar aktif olarak çalıştı. Az önce herşeyi sökerek kutusuna kaldırdım. Hiç bir sıkıntısı, sorunu, çalışmayan aksamı vs. bulunmuyor. Çiziksiz, eziksiz tertemiz durumdadır. Yan camların üzerindeki koruyucu naylonlar ile çıkarılmadı. Orjinal kutusu, köpükleri ve kutu içeriği ile beraber teslim edilecektir. Üzerinde takılı olarak gelen fanlar hiç kullanılmamıştır. Sadece fan hub ı yok. İlk kurulum yapaken Lian Li hub takmıştım, orjinal hub ı nereye koyduğumu bulamadım. O yüzden hub olmadan yollayacağım. Garantisi büyük ihtimalle alındığı tarih itibariyle 2 yıldır, bu sebeple bitmiştir.

Herhangi bir ürünle takas düşünmüyorum.

Lian Li Lancool 207 Digital : SATIŞTAN KALDIRILDI

Kasayı beş gün önce 1 Ağustos‘ta İnce Hesap’ tan gaming gecesinde uygun fiyatlı satın aldım. Dün (5 Ağustos) bana teslim edildi. Yeğenime hediye olarak bilgisayar toplamak için satın almıştım ama az önce uygun fiyatlı bir laptop buldum. Onu satın aldığım için bunu aldığım fiyata satılığa çıkarıyorum. Önünde 6" ekranı var. Üzerinde 4 adet fan ile beraber geliyor. Resimlerden de göreceğiniz üzere kurulum için hazırlamıştım ama ana kartı bile takmadım. Vida bile değmedi, haliyle her şeyi tam eksiksiz sıfır gibi. Orijinal kutusu köpüğü kutu içeriği vs beraber teslim edeceğim.

İade süresi geçene kadar satılmazsa firmaya iade edeceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• PM Gönderildi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.