Şimdi Ara

Asus HD 7870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar,2 gün önce http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-hd7870-dc2tg-2gd5-v2-radeon-hd7870-2-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx link deki ekran kartını aldım
    soğutusu vs baya övmüşlerdi bana fakat yük altındaki sıcaklık değerleri biraz yüksek gibi geldi bana 75-80 i buluyor ve bazen rahatsız edici o fan sesini de duyabiliyorum ve performans olarak biraz düşük gibi gedli bana kafam çok karışık test felan duydum bu 3dmark11 felan çok anlamıyor test işlerinden belki bana yardımcı olabilirsiniz,eğer kart sorunluysa hemen göndermek istiyorum..yardımcılarınız için şimdiden teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_111

selamlar arkadaşlar,2 gün önce http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-hd7870-dc2tg-2gd5-v2-radeon-hd7870-2-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx link deki ekran kartını aldım
    soğutusu vs baya övmüşlerdi bana fakat yük altındaki sıcaklık değerleri biraz yüksek gibi geldi bana 75-80 i buluyor ve bazen rahatsız edici o fan sesini de duyabiliyorum ve performans olarak biraz düşük gibi gedli bana kafam çok karışık test felan duydum bu 3dmark11 felan çok anlamıyor test işlerinden belki bana yardımcı olabilirsiniz,eğer kart sorunluysa hemen göndermek istiyorum..yardımcılarınız için şimdiden teşekkürler....

garantiye yollayın max 70 dcu için sıcaklık

• alper_111 A kullanıcısına yanıt
    7870 7870xt bu sorunlar çok görülmeye başladı

Orijinalden alıntı: ask_olcer

7870 7870xt bu sorunlar çok görülmeye başladı

peki garantide muhtemelen değişim söz konusu olcak o aşamada bunun yerine gtx 660 ti yi istesem ondada benzer durumlarıla karşılaşırmıyım?
    Amd Ryzen 1600 / Gigabyte b450 s2 / 16 Gb ddr4 3000 mhz / 550w aerocool psu / Asus Rx 580 4 GB 256 bit
  • Ben bu kartla en fazla 65 derece görüyorum.Ne yaptın sen Asus ?

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=97620

Bence yollayın geri çünkü bir sorun olmalı.Özel soğutmalı Asus bu değerleri görmemeli

• Bence kartında sorun var bende aynı karttan kullanıyorum kasamda sadece egzos fan olduğu halde 70 dereceyi geçmiyor fan sesinide hiç duymuyorum :)
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

SANMAM NVİDİA ÖYLE BİR SORUN HALEN GÖRMEDİM OLMUŞ OLABİLİR AMA BUGÜNE KADAR GÖZÜME ÇARPMADI

Anlaşıldı Teşekkürler ben o halde vakit kaybetmeden garantiyle irtibate geçeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Kasanız ne durumda? Bir kasa içinin resmini atıp koyabilirseniz yardımcı olabilirim.

kasa soğutması iyi içi biraz sıkışık tabi fakat ekrankarıtını oldugu kısım rahat kasa önde 14 cm ,üstte 2x 12 cm ve arkadar 8cm lik fan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_111 -- 18 Ağustos 2013; 19:17:04 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.