Bildirim
ASUS GTX750TI-PH-2GD5 2 GB GDDR5 sizce nasıl ?
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-'leri saya saya bitmez.
1050 veya 1050Ti alın -
300 liraya 2. el alıcam sence 1050 ti alabilişrmiyim ? :D bunu bile alabildiğime şükrediorum.... ben sadece sorduğum soruyu cevaplasaydınız iyi olurdu :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Sebas26
300 liraya 2. el alıcam sence 1050 ti alabilişrmiyim ? :D bunu bile alabildiğime şükrediorum.... ben sadece sorduğum soruyu cevaplasaydınız iyi olurdu :D
Hocam başlığa tüm kodu yazınca sıfır alacaksınız sandım o yüzden öyle dedim.
300 liraya alınacak bir kart değil.Güç kaynağınız iyi ise 7870 tarzı kartlar bakın daha iyi.
Güç kaynağı kötüyse 750Ti alıp geçebilirsiniz. -
Şimdilik idare etsin ve 350 watt psu olunca hd6850 veyatta dediğinizden almaktan vazgetim bunda ek güç olmayınca dediğim gibi şimdilik idare etsin :) -
O güç kaynağı için iyi seçim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel seçim :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X