Şimdi Ara

Asus GTX670 DirectCu II Top Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutulu -faturalı olmalı. ölücü değilim. teklif bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 8 Şubat 2013; 14:38:04 >

• Bugün arayıp sordum Topkapı'daki sıfır bostancıdaki teşhir dedi müşteri hizmetleri yarın sabah acele edersen kaparsın ya da şimdi netten sipariş ver garanti olsun
  • peki bu 670 lerin içinde en sessiz model asus diye biliyorum. doğru mu bu? en sessiz çalışan hangisi ise onu almak istiyorum da.?
  • Hala neyi arıyorsun VATAN'da vardı işte arayıp sorsana. Evet en iyi model ASUS
  • Asus gtx 670 dc2 top bana göre en iyi gtx 670 ama şimdi 980 tl vermek ne kadar mantıklı. Link koyup adama daha ne arıyorsun alsana bulduk sana demeye ne hakkınız var onu anlamadım ? 1000 tl ye 2. el gtx 680 dc 2 top edition veya 1050 tl ye gtx 680 lighting var forumda. ve bu kart ikinci elde en fazla 750 tl civarına satıldı tamam yardımcı olmuşunuzda bırakın alıcak kişi maddi durumuna göre bir karar versin. Bende bu ekran kartını kaç ay forumda bekledim hayalimdeki kart hatta ama hiç 980 tl vermeyi düşünmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASİF. SİLİNEBİLİR.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

peki bu 670 lerin içinde en sessiz model asus diye biliyorum. doğru mu bu? en sessiz çalışan hangisi ise onu almak istiyorum da.?

Evet aradiginiz kart 670 serisindeki en iyi ozel tasarimdir ama pek yok artik ortalarda artik pekte stoklara gelmiyor ama bulursaniz kacirmayin ozellike ozel secim glularin farkini ocde gorursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

peki bu 670 lerin içinde en sessiz model asus diye biliyorum. doğru mu bu? en sessiz çalışan hangisi ise onu almak istiyorum da.?

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-670-test-review,3217-14.html
    en sessizi asus burdaki incelemeye göre..fakat herşey bu kadar standart olmayabilir herkes için. yani kasanın durumu var, bağlantının sağlıklı olup olmadığı var.hepsi sesi etkiler ama yukardaki teste göre bir fikir sahibi olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Asus gtx 670 dc2 top bana göre en iyi gtx 670 ama şimdi 980 tl vermek ne kadar mantıklı. Link koyup adama daha ne arıyorsun alsana bulduk sana demeye ne hakkınız var onu anlamadım ? 1000 tl ye 2. el gtx 680 dc 2 top edition veya 1050 tl ye gtx 680 lighting var forumda. ve bu kart ikinci elde en fazla 750 tl civarına satıldı tamam yardımcı olmuşunuzda bırakın alıcak kişi maddi durumuna göre bir karar versin. Bende bu ekran kartını kaç ay forumda bekledim hayalimdeki kart hatta ama hiç 980 tl vermeyi düşünmedim.

+100
  • Dükkanıma bakın :)
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73168340#

• tworule'nin sıfır kart için fena değil. Böyle fırsat her zaman düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Mart 2013; 15:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

tworule'nin sıfır kart için fena değil. Böyle fırsat her zaman düşmez.

cabuk satılsın diye uygun fiyat koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 24 Mart 2013; 18:46:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.