Şimdi Ara

ASUS GTX660 DIRECTCU II ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx660-dc2-2gd5-gtx660-directcu-ii-gddr5-2gb-192bit-nvidia-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62725
    Merhaba Arkadaşlar bir süredir ekran kartı bakıyorum ama karar veremedim ucuz olsun dedim 250 liraya felan oda beni kesmez dedim böyle bişey buldum
    işlemcim Core 2 quad 2.66 MHz 4 çekirdek
    Ram 4gb 800mhz ddr2
    Psu 750 watt 80+ single rail
    Pci-e 2.0 anakart
    MAx ekran çözünürlüğüm 1280x1024 ( sanırım 720p) 1 yıl felan idare etsin beni yeter bu ekranla
    crysis 3 maxpayne 3 ve assasins creed 3 gibi oyunları rahatca oynayabilrimiyim acaba ? ( min 40 fps yüksek ayarlarda ultra olmasada highte)
    Birde oyun oynarken işlemci kullanımını ve sıcaklığını ekranda gösteren programın adı ne acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan741 -- 12 Temmuz 2013; 11:17:01 >

• hd 7770 istedigin fpsleri alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçen yetiyorsa gtx 660 ı alabilirsin.en az 3 yıl gider her oyunu high ultra'da açmasada
  • Bence Hiç durmadan al o kartı benim bir arkadaşım kullanıyor aynı kartı çok güzel bi kart tavsiye ederim o istedğin oyunları rahatça oynuyabilirsin.
  • Hocam bende de quad core 2.66 ghz 5 gb DDR2 800 mhz ram ve pci-e 2.0 grafik arabirimi olan anakart var. sizin sisteminize benziyor bendeki sistem.ASUS HD7850 2 GB ekran kartı ve LG 42LM660s monitor ile kullanıyorum. Crysis 3 'ü full hd (1920*1080) çözünürlükte yüksek ayarlarda 50-60 fps olarak oynadım ve bitirdim. ancak işlemci hızında ufak bir overclock şart. bahsettiğim değerleri 3.60 ghz de görebiliyorum.
    ama sizin için overclock'un çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. çünkü daha düşük ekran çözünürlüğü ile oynamayı planlıyorsunuz.
    ortalama 3 - 3.2 ghz yapabilirseniz işlemciyi ASUS GTX 660 ile crysis 3 ü yüksek ayarlarda 60-70 fps civarında oynarsınız diye düşünmekteyim. diğer oyunlar için bir şey diyemeyeceğim.
  • 2.66 hızında quad core işlemci ile 7770 iyi gider 720p çözünürlükte seni 1-2 yıl rahat götürür. 660 istiyorsan işlemcini en az 3.3-3.4'e oc etmen gerekir.
  • dcu 2 alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin oyunları rahat oynarsın ama kartı tüm gücüyle kullanamazsın, işlemci kartın hakkını vermez. OC yapman gerekir.

Örneğin DIRT 3.. Yabancı incelemelerde kart ortalama 93-96 FPS verirken ben kartımdan 76-78 FPS alıyorum bu oyunda. İşlemci kullanımı %100, GPU kullnımı %80 lerdegeziyor. Yani bu oyunda kart tüm gücüyle çalışmıyor.

İşlemcim Q9550.. Aşağıda yabancı testlerde kartın verdiği FPS görülüyüor, 1680x1050 çöüzünürlükte 93-96 FPS.. Bunu göz önüne alarak düşün. Yoksa ki çok güzel karttır. Çok fazla vermeyeyim diyorsan HD7790 da güzel karttır.

ASUS GTX660 DIRECTCU II  ?

Demek ki işlemci kullanımı yüksek bir oyun.

Ayrıca, işlemci kullanımı ve sıcaklığını, GPU yükünü, bellek mikatrını kullanımını ve FPS yi oyun esnasında göstermek için 2 program kurmalısın.

Birincisi MSI Afterburber, ikincisi HWinfo.. Bunların kullnımıyla ilgili bilgi forumda var.

• Q 9650;
    BC2 gibi yoğun olarak 4ç aktif kullanan ve darboğazı yalan yanlış birçok saçmalıkla forumun ana konusu haline getiren bir oyuna % 99 GPU kullanımı sağlar.
    Q 9650 darboğaz yapıyorsa Phenom II X4 işlemciler ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quad q9300 ile kullandım gtx 660 o.c version cpu zorlanıyor kimi yerlerde buda fps cakılmalarına neden oluyor bence hd 7850 almalısın cuk oturur hatta çözünülük düşük sende hd 7770 de alsan yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.