Şimdi Ara

ASUS GTX560 DirectCU GDDR5 1GB 384 LİRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim anlamadığım nokta ASUS model vatana gelmeden önce 400 liranın altında GTX 560 yoktu,fakat 6870 ler hala vardı.
    Sonra bu ASUS model en ucuz GTX 560 olarak piyasaya girdi.Buna rağmen hala hangisi diye tartışıyoruz.
    Bu model çıkmadan önce 400-450 liraya olan GTX 560 ları kimse almıyor muydu?
    Zaten şuan 345 liraya XFX 6870,360 liraya bu model var.
  • 365 liraya vatandan kaptım Asus GTX560'ı Kardan dolayı getiremediler sanırım. Ups'de kurye geri döndü yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

365 liraya vatandan kaptım Asus GTX560'ı Kardan dolayı getiremediler sanırım. Ups'de kurye geri döndü yazıyor

Ben aynı katı aynı fiyata aldım ama galiba şanslıyim bu sabah 10:30 da ups kargo getirdi işlemcim yavaş olduğu icin performans baya düşük :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: laroz

quote:

365 liraya vatandan kaptım Asus GTX560'ı Kardan dolayı getiremediler sanırım. Ups'de kurye geri döndü yazıyor

Ben aynı katı aynı fiyata aldım ama galiba şanslıyim bu sabah 10:30 da ups kargo getirdi işlemcim yavaş olduğu icin performans baya düşük :(

İşlemci nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laroz

quote:

İşlemci nedir?

AMD X2 7750 non BE düz model bu nedenle oc performansına düşük ramler de 800 mhz olunca ekran kartı düşük performans veriyor işlemci 3ghz oc li gtx560 default 3D mark 06 vardı elimin altında onunla test ettim yine default ayarda (1280x1024) 12387 puan alıyor çözünürlüğü 1920x1080 yaptıgım da da işlemci oc sızdı 2.7ghz bu seferde 11216 puan almıştı yani oc li puanı aynı olur Cpu yetmiyor belli ama sanki yinele daha yüksek çıkmalıydı diye düşünüyorum forumda e4600 işlemci 3.1 ghz oc li 5770 ekran kartı ile 13171 puan almış işlemci 7750 den çok farklı değil ekran kartı 128 bit ve gtx560 tan çok daha düşük seviye bir kart ama puan daha yüksek

• asus2un bu modeli bence de uygun
  • yarın kısmetse bir tane de ben alıyorum
    hd 6870 ile çok performans farkı ve fiyat farkı yok

----------------------------------
    msi çift fanlı gtx 560 modeli alındı sadece denemek amacıyla 900/1800/43000 hızlarına çektim 5 dakika test yaptım hiç sorun çıkmadı
    tamam hd 6850 f-p kralı (uygun fiyat,%20 civarı oc oranı)da hd 6870 bence f-p kralı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 26 Şubat 2012; 9:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

konuyu hortlatalım.2tane asus 560 mı alayım yoksa 1 tane gtx 670 mi.560 sli,tek 670 mi geçermi acep

Burası donanım bölümü mü ? Beyin bedava

Bölesine vericen odunu , vericen odunu.....

Asıl böylelerine verecen odunu

Asıl karamizah görüşü ve anlayışı olmayana vericen odunu ya neyse...

ne kadar kibar insanların olduğu bir konu ben size cevap veripde kabalaşmıyım daha fazla

ARKADAŞIM BURASI SICAK FIRSATLAR BÖLÜMÜ, BURADA UCUZ OLAN ÜRÜNLER PAYLAŞILIR.

DONANIM HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İÇİN AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKE KONU AÇACAKSIN OLAY BU KADAR BASİT. HALA ANLAYAMADIN MI ? AYNI LİNKİ YUKARIDA BAŞKA Bİ ARKADAŞTA VERDİ

http://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 13 Mayıs 2012; 14:50:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu hortlatalım.2tane asus 560 mı alayım yoksa 1 tane gtx 670 mi.560 sli,tek 670 mi geçermi acep

ok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadar kibar insanların olduğu bir konu ben size cevap veripde kabalaşmıyım daha fazla

ARKADAŞIM BURASI SICAK FIRSATLAR BÖLÜMÜ, BURADA UCUZ OLAN ÜRÜNLER PAYLAŞILIR.

DONANIM HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İÇİN AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKE KONU AÇACAKSIN OLAY BU KADAR BASİT. HALA ANLAYAMADIN MI ? AYNI LİNKİ YUKARIDA BAŞKA Bİ ARKADAŞTA VERDİ

http://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm

hala anlayamadım sizin kadar anlayışı yüksek biri değilim

• bir kere insan konuşurken yazarken hitap eederken karşısındaki insan sonuçta ona göre efendice eleştirmeli cevap vermeli.sizin gibi kabaca ukalaca aşağıyalarak deil.yoksa eleştirmek eleştirilmek olucaktır muhakkak.neyse öncelikle saygı diyorum ben.bana saygı gösterene bende gösteriirim.göstermeyenle muhatap olmamaya çalışırım herkese hayırlı günler
  • yahu bende fiyat iyiymiş diye bodozlama daldım konuya meğer hortmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.