Şimdi Ara

Asus GTX 780Ti 3GB 384Bit DC2OC *** 850TL ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
4
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gtx 780Ti' ların en performanslı olan modellerinden, çok temiz durumda, hiç bir sıkıntısı problemi yok. Gtx 970 den hızlı gtx 1060 3gb' a yakın bir ekran kartı, render performansını bilen bilir, 2880 cuda çekirdeğine sahip güçlü bir kart, 2 3 aydır kasamda yatmakta, evde olmadığım için kullanamıyorum.

İstanbul içi elden teslim veya havale sonrası kargolama yapabilirim, ciddi alıcılar pm atabilirler. Takas Düşünmüyorum. Şukadar olurmu, elimde bukadar var şurdan gelicem, diyecek olan abilerim ablalarım, yazmaya ugrasmayın bile, fiyat son.

Fiyat: 850TL

Asus GTX 780Ti 3GB 384Bit DC2OC  *** 850TL ***Asus GTX 780Ti 3GB 384Bit DC2OC  *** 850TL ***Asus GTX 780Ti 3GB 384Bit DC2OC  *** 850TL ***
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[simage][/simage][simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaygut -- 24 Ekim 2018; 15:21:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat süper.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a hocam gtx950 ssc evga takasa açıkmıdır üstünü konusuruz
  • BrozerS B kullanıcısına yanıt
    Takas düşünmüyorum, kusura bakmayın ilanda yazmayı unutmuşum

• 1 yıl kadar önce bir süre kullandım bu karttan. Çok küçük bir core voltaj ile 1250 mhz değerini görüyordu. O dönem için söylüyorum ev arkdaşımdaki gtx 1060 armor modelinden yüksek performans veriyordu gta 5, pubg ve bf1 özelinde. Tabi zamanla driver güncellemeleri olduysa bilemem ama en azından gücü açıkça ortada olan bir kart. Tek dezavantajı güç tüketimi lakin günümüz 1060 larından %35-40 civarından ucuza satılması sebebiyle hala gideri olan güçlü bir kart. Güçlü psusu olan kaçırmasın
  • Aynı şehirde olsaydık kartı almıştım Neyse, kısmet diyelim. Hayırlı satışlar.
  • Ikiside oc oldugunda gtx980 ile esdeger performans veriodu youtube videolarindan oyle hatirliom fiyat baya baya iyi dh da boke fiyat gormeyeli cokmoldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesım bende q6600 ıslemcılı bır sıstem var bu ekran kartını alsam zalman 500 w psu var makınaya takabılır mıyım calısır mı benım sıstemımde anakart gıgabyte g31m es2l

2k monıtor alıcamda 2k çıkış alabilmek için ekran kartını degıstırmeyı amaclıyorum
  • ygtdtm Y kullanıcısına yanıt
    Psunuzda 80plus sertifakası yoksa, bu kartı almanızı önermem. Hali hazırda sınırda çalıştırmış olursunuz, buda uzun vadede sıkıntıya yol açabilir. Onun haricinde anakartınız ve işlemciniz için bir problem yaratmaz; fakat güncel oyunlarda işlemci kaynaklı, bu performansdaki kartlarda büyük darboğaz yaşatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaygut -- 31 Ekim 2018; 18:44:12 >

• detaylı bilgi ve açıklama zahmetine girdiğiniz için teşekkür ederim. Anakart, işlemci ve ram maliyetleri şuanda boyumu aşıyor o yüzden her ne kadar çok istesemde alamayacağım bu durumda ekran kartını.. yine de teşekkürler
  • zamanının iyi kartı olabilir lakin msi tf gtx 970 adam 950 yazmış 900 e vermeye razı . yakın performans verebilir ama destekledigi teknolojiler daha az elektirik tüketmesi daha az ısınması 4gb olması daha az rıpranmış olması gibi avantajları çöpe atıp zamanının iyi kartı diye bu fiyatı vermek saçmalık olur . fiyatta ciddi birşeyler yapılırsa insanların ilgisini çekebilir . 3 gb lık 1060 la bile mukayese etmek akla ziyanlık olur .
  • Arkadaşlar bu kart FX 8320 ve 600W psu ile uyumlu ve verimli çalışır mı?

2GB 256bit HD7850 kartımı yükseltmek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.