Şimdi Ara

ASUS GTX 680 Top overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kartı aldım yeni biraz oc kasarım diye düşünüyordum ama takoz mu çıktı nedir anlamadım , kartın boost u 1202 de ve asus monitorden 1215 mhz ye kadar çıktığı görülüyor , buradaki fark gtx 670 de çok daha fazlaydı bir kere ( 1137 boost hızında kart 1228mhz leri görüyordu )

boost 1227 alıp bir test yaptım sonuç bu
    http://www.3dmark.com/3dm11/6314155

bu boost dan yukarı çıktığımda 3d mak tamamlanmıyor garip hata mesajları veriyor

• bende aynı kartdan almıştım takoz çıkmıştı sanırım asus un son çıakrdığı o serilerde bir sorun var ama bios mod yapıp bir deneyelim derim.
  • Aynı karta sahibim kart kendisi 1254 görüyor standart olarak 1350 de çok rahat stabil bir şekilde tamamladım testleri daha fazlasına zorlamadım ama tabi şans meselesi biraz takoz da çıkabilir ilk defa elime takoz olmayan bir kart geçti•)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz sistem kursam bir şey değişir mi acaba ? dün aldım kartı geri götürmeyi de düşünüyorum aslında

tesadüf mü bilmiyorum ama gtx 670 i kullanırkende 1228 mhz üstüne çıkarsa hatalar alıyordum aynı değer bunda da geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Nisan 2013; 0:01:02 >
  • benim kullandığımda 1267 boost değeri vardı unlock voltaj bios ile 1375 görmüştüm en son senin kartın boost değeri düşükmüş
  • Bende de 670 top slı var ve kartlar stokta 1254 boost hızına ulaşıyor.Unlock mod denediğimde de 1330 ları görmüştüm ama slı olunca sıcaklık nedeniyle stok hızında ve yerine göre de bir miktar bellek o.c si ile kulanıyorum.Öncelikle kart için asus tarafından yayınlanmış herhangi bir bıos var mı bir kontrol edin.Ayrıca yeni bıos olmasa bile de kepler bıos tweaker ile de kendi bıosunuzu ve boost hızlarını editleyebilirsiniz.Sadece karta voltaj verince ve power editiyle boost hızı bile artabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

benim kullandığımda 1267 boost değeri vardı unlock voltaj bios ile 1375 görmüştüm en son senin kartın boost değeri düşükmüş

boost kartın üstünde yazan değerle aynı zaten 1202 ama az oc de bile sapıtıyor

değiştirip MSI GTX680 TWIN FROZR O.C. alsammı diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

benim kullandığımda 1267 boost değeri vardı unlock voltaj bios ile 1375 görmüştüm en son senin kartın boost değeri düşükmüş

biosu gönder bir editleyelim istediğin gibi oc olur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

quote:

biosu gönder bir editleyelim istediğin gibi oc olur belki.

eyv. ama önce temiz bir sistem kuracam değişen bir şey olmaz ise deneyelim

• quote:

quote:

bence değiştir asus çok kötü bir iş yapmış 680 de ben hiç beğenmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.