Şimdi Ara

ASUS GTX 680 DirectCU II 4GB -GÜNCEL FİYAT-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunseverler merhaba. Kartımda hiçbir problem, hiçbir tamir, hiçbir OC işlemi ve o aptalca bulduğum mining işlemi yapılmadı Kutusu ve içeriği eksiksizdir. Faturasını malesef bulamadım (yalnız biraz daha derinlemesine kurcalayacağım evi). Garanti de tahmin edebileceğiniz üzere maalesef bitmiş durumda.

Saf bir oyun sever edasıyla sadece oyunlarımı oynadım ve bilgisayarımı kapattım. Gelişen zamanla ihtiyaçlarda arttığı için upgrade zamanı geldi dedim ve işte buradayız

Bu arada belirtmek lazım oldu. Kartın standart modeli 2 gb oyunseverler. Bu standart modelin üstünde bir model. Siz biliyorsunuzdur da ben yine de hatırlatayım dedim

Fiyattan korkmayın. Samimiyet olsun her türlü hallederiz.

-Takas seçeneği yalnızca MSI veya ASUS'un GTX 1080 modeliyle mümkün olabilir. Tabiki de o tuhaf mining işlemi yapılmadığı sürece.

FİYAT: 549 TL

ASUS GTX 680 DirectCU II 4GB -GÜNCEL FİYAT-ASUS GTX 680 DirectCU II 4GB -GÜNCEL FİYAT-ASUS GTX 680 DirectCU II 4GB -GÜNCEL FİYAT-ASUS GTX 680 DirectCU II 4GB -GÜNCEL FİYAT-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki Vampire -- 30 Ocak 2019; 21:30:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 400 isteyen olursa hiç düşünmeden ver
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

• Herşeyi iyi güzel yazmışsınız hocam ama bu fiyat ederinin iki katı olmuş. Şahsen ben GTX980 kartımı 999₺ den alıcı zor buldum eksiksiz olmasına rağmen. Fiyata ciddi bir revize lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah şakadır.
  • Valla dostlar işin şaka olmaması için çalışıyorum. Paragözlük niyetim değil. Yanlış politika diyelim.

• Fiyat : içkiliydim felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resifler R kullanıcısına yanıt
    Sabah kahvesi diyelim

• Doların zirve yaptığı yaz aylarında 2 gb referans model yine asus marka forumda 350 tlye satılmıştı. Daha geçen ay ise bu karttan ortalama %15 civarı geride olan hd 7870xt modeli 350 tlye alıcı bulamamıştı. Asıl üzücü olan muadili performanstaki hd 7970 yine asus dc2 modeli fahiş fiyatlarıyla hatrıaldığımız saahibinden sitesinde bile 550 tl. Hallice daha güçlü ve daha az elektrik tüketimi olan rx 470 leri forumda 650 tlye temin etmenin mümkün olduğu konusuna girmiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 24 Ocak 2019; 15:39:7 >
  • Aradaki fiyat farkı kutu içinde sünger olmasından dolayı

• 980ti la takas olur demişsin

kafa kafaya takas uygun mudur

• Çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün iyi forumlar...

• Arkadaşlar linçe gerek yok. Hepiniz sakin olun. Kimseye yaranmaya çalışmıyoruz. Kimsenin cebine de elimizi gizli gizli sokmaya çalışmıyoruz. Düzgün bir üslupla gayet açık yazdım. Yazılanlar hoşunuza gitmeyebilir. Eleştirisini yapıcı yapanın başım üstünde yeri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Doların zirve yaptığı yaz aylarında 2 gb referans model yine asus marka forumda 350 tlye satılmıştı. Daha geçen ay ise bu karttan ortalama %15 civarı geride olan hd 7870xt modeli 350 tlye alıcı bulamamıştı. Asıl üzücü olan muadili performanstaki hd 7970 yine asus dc2 modeli fahiş fiyatlarıyla hatrıaldığımız saahibinden sitesinde bile 550 tl. Hallice daha güçlü ve daha az elektrik tüketimi olan rx 470 leri forumda 650 tlye temin etmenin mümkün olduğu konusuna girmiyorum bile
    650 ye 780ti satan var forumda:D
  • Bu v2 2019 sürüm mü

• Konu sahibi 400 e veriyorsa alalım kartı

• Kart tarafımdan satın alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLove -- 5 Şubat 2019; 14:20:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.