Şimdi Ara

Asus GTX 660 ti Nasıldır? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

IQ sınırı gelse forumda birşeyler öğrenmek isteyen insanlara faydalı olmaya ve yazmaya devam edicem bu arada senin gidişinide tebessümle izliycem.

Sen 35 değil 3,5 yaşında olmalısın. Altta kalmıyım diye kendisine edilmiş lafı tekrarlamalar. Özel mesajla artislik yapmalar. Sonra saygı bekle çok beklersin

Yahu cidden ya kafan kıyak(ne içiyorsun bilmiyorum) yada cidden sorunlu bir tipsin cidden tedavi olman lazım Allah ıslah etsin yazık daha seni kaile alıp tek bir kelam etmem kendince takıl tamammı "bebeğim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 10 Eylül 2013; 23:43:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

IQ sınırı gelse forumda birşeyler öğrenmek isteyen insanlara faydalı olmaya ve yazmaya devam edicem bu arada senin gidişinide tebessümle izliycem.

Sen 35 değil 3,5 yaşında olmalısın. Altta kalmıyım diye kendisine edilmiş lafı tekrarlamalar. Özel mesajla artislik yapmalar. Sonra saygı bekle çok beklersin

Yahu cidden ya kafan kıyak(ne içiyorsun bilmiyorum) yada cidden sorunlu bir tipsin cidden tedavi olman lazım Allah ıslah etsin yazık daha seni kaile alıp tek bir kelam etmem kendince takıl tamammı "bebeğim"

Kelam mı? Telefonunu ver ben sana göstericem diyen biri bana mı alf ediyor? Kelamını yesinler tehditler ne zamandan beri adam gibi konuşmaya girdi?

• cagataykoroglu kullanıcısına yanıt
    Seni tehdit etmek istesem ki bana kast edecek hayati hiçbir mevzun yok direkt söylerim "telefonunu ver konuşalım" demem çok daha farklı yaklaşırım."sana göstericem" demediğimi ikimizde gayet iyi biliyoruz.şuan çözülmemek üzere blok listemdesin bana cevap hakkı doğursan bile yanıt vermeyeceğim çünkü o cevaplara deyecek biri değilsin.
  • Neyse insanlık bende kalsın attığın mesajları buraya koymuyorum. Açık bir şekilde tehdit ettiğini üstteki emsajdan da anlayabililer. Sanal AGA
  • konu kilitlenir yakında
  • al ama sakın böyle sitelerden alma. sonra aldığın faturaya bakarak 1 sene sonra 600 liradan satılık ilanı açarsın, etrafında tavaf ederek taşlarlar açtığın konuyu
  • Beyler oyunları Ultra oynamak istiyorum zevk felan almak istiyorum lütfen yardımcı olun.

550 TL sağlarım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.