Şimdi Ara

Asus GTX 660 ti Nasıldır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svideoz

Ulen bahsetmediğin için bunu söylüyorum zaten görende frekans değerlerini bilmeden 760 ın 7950 den daha iyi bir kart olduğunu zannedecek !

Ne yani 2 kartı frekans değerleriyle mi kıyaslıyorsun?
  • cagataykoroglu kullanıcısına yanıt
    bu soru cümlesinden sonra mümkünse muhattap olmayalım !
  • Ortalık biraz karışmış hepsini okuyamadım ama ben şu an 660 Ti almak yerine 760 almanın doğru olacağını düşünüyorum. Tabi onda da referans değil Asus-MSi-Gigabyte gibi markaların özel soğutmalarını almak lazım.

AMD tarafında ben de 7870-7870XT-7950 çok düşündüm ama Nvidia'nın daha doğru bir seçim olacağına karar verdim uzun araştırmalar sonucunda.

Eski ATI 4870'den çok memnun olmakla birlikte zaman içinde sürücü ve bazı oyunlarda hafif olmalarına rağmen performans sorunu yaşadıklarım oldu nadir de olsa. Daha sorunsuz ve destekli deneyim için Nvidia'yı kullanalım bu sefer dedik ve Asus GTX660 aldık. Şimdilik memnunuz çok şükür. Sıcaklıklar çok düşük, ses çok az (Duymuyorum zaten kesinlikle de yine de az demek lazım :) ). Asus güzel yapıyormuş gerçekten. Eskisi Sapphire referanstı ve masaüstü sıcaklığı 80 derece idi ses yapmazdı, oyunda da hızlanarak 85 civarında gezerdi. Bunun sonucunda 3-4 sene içinde sorunlar başladı ve sonunda benim düzeltme çabalarım üzerine tamamen gitti.

Size de şimdiden ne alacaksanız hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 6 Eylül 2013; 23:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

Ortalık biraz karışmış hepsini okuyamadım ama ben şu an 660 Ti almak yerine 760 almanın doğru olacağını düşünüyorum. Tabi onda da referans değil Asus-MSi-Gigabyte gibi markaların özel soğutmalarını almak lazım.

AMD tarafında ben de 7870-7870XT-7950 çok düşündüm ama Nvidia'nın daha doğru bir seçim olacağına karar verdim uzun araştırmalar sonucunda.

Eski ATI 4870'den çok memnun olmakla birlikte zaman içinde sürücü ve bazı oyunlarda hafif olmalarına rağmen performans sorunu yaşadıklarım oldu nadir de olsa. Daha sorunsuz ve destekli deneyim için Nvidia'yı kullanalım bu sefer dedik ve Asus GTX660 aldık. Şimdilik memnunuz çok şükür. Sıcaklıklar çok düşük, ses çok az (Duymuyorum zaten kesinlikle de yine de az demek lazım :) ). Asus güzel yapıyormuş gerçekten. Eskisi Sapphire referanstı ve masaüstü sıcaklığı 80 derece idi ses yapmazdı, oyunda da hızlanarak 85 civarında gezerdi. Bunun sonucunda 3-4 sene içinde sorunlar başladı ve sonunda benim düzeltme çabalarım üzerine tamamen gitti.

Size de şimdiden ne alacaksanız hayırlı olsun

oc yapmayı düşünmüyorsan asus 760 ta alınabilir

• quote:

Resmen saçmalıyorsun. Test test diyordun aldım farklı sitelerden test koydum şimdi diyorsun ki boost hızı. Amaç ne? Nasıl kıvırmyı planlıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Resmen saçmalıyorsun. Test test diyordun aldım farklı sitelerden test koydum şimdi diyorsun ki boost hızı. Amaç ne? Nasıl kıvırmyı planlıyorsun?

yahu sen ne içiyorsun ayran olmadığı kesin ulen test koyuyorsun verdiğin testte saat hızı bariz düşük olan kart ile saat hızı yükseltilmiş kartı kıyaslamaya çalışıyorsun sonrada "Ne yani 2 kartı frekans değerleriyle mi kıyaslıyorsun?" gibi saçma sapan bir yorum yapıyorsun bunu söylemek açıkca cahilliktir daha gülünç duruma düşürme kendini kıvırtanı herkes görüyor

• quote:

quote:

quote:

yahu sen ne içiyorsun ayran olmadığı kesin ulen test koyuyorsun verdiğin testte saat hızı bariz düşük olan kart ile saat hızı yükseltilmiş kartı kıyaslamaya çalışıyorsun sonrada "Ne yani 2 kartı frekans değerleriyle mi kıyaslıyorsun?" gibi saçma sapan bir yorum yapıyorsun bunu söylemek açıkca cahilliktir daha gülünç duruma düşürme kendini kıvırtanı herkes görüyor

Gözünü açıp bakarsan ilk koyduğum testlerde 7950 boost sonuçları da var. Ama işine gelmiyor değil mi?

AL!! Yeni tarihli test olsa daha koyacağım ama genelde eski testler.

http://www.guru3d.com/articles_pages/his_radeon_7950_x_iceq_review,18.html

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7950-review-benchmark,3207-13.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 8 Eylül 2013; 19:00:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gözünü açıp bakarsan ilk koyduğum testlerde 7950 boost sonuçları da var. Ama işine gelmiyor değil mi?

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7950-review-benchmark,3207-13.html

Hala boost sonuçları diyor yazık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: screay

http://www.sanalmarketim.com/asus-gtx660-tidc2t2gd5-top-2gb-gddr5-192bit-16x-pcie-30/p_42919/
    Bu ürünü almayı düşünüyorum da yeni nesil oyunlar Battlefield 4 vs. Ultra'da oynayabilirmiyim? Sıkıntı çıkarır mı?

Kardeş nerden buldun bu fiyatı? Bende lira sandım Vatan dan daha uygun diyordum. Vatan da 474 liraya satılıyor.

hocam 474 liraya asus 660ti mi satıldı vatan'da? münakaşa için değil de 478 verip 7870ez almıştım eğer bu fiyata 660ti varsa üzüleceğim ondan soruyorum benim bildiğim zotac 660ti bile 550 liraydı %30 indirimde. asus 600 küsür liraydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: screay

http://www.sanalmarketim.com/asus-gtx660-tidc2t2gd5-top-2gb-gddr5-192bit-16x-pcie-30/p_42919/
    Bu ürünü almayı düşünüyorum da yeni nesil oyunlar Battlefield 4 vs. Ultra'da oynayabilirmiyim? Sıkıntı çıkarır mı?

Kardeş nerden buldun bu fiyatı? Bende lira sandım Vatan dan daha uygun diyordum. Vatan da 474 liraya satılıyor.

hocam 474 liraya asus 660ti mi satıldı vatan'da? münakaşa için değil de 478 verip 7870ez almıştım eğer bu fiyata 660ti varsa üzüleceğim ondan soruyorum benim bildiğim zotac 660ti bile 550 liraydı %30 indirimde. asus 600 küsür liraydı.

Evet mesajı yazdığım sırada satılıyordu. Ayrıa herkesle tartışmıyorum algısı zayıf ve sadece kendi bilgilerini doğru sananlarla tartışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 8 Eylül 2013; 20:54:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hala boost sonuçları diyor yazık

Senin anlayışın mı kıt? kartlar yavaş dedin oc lu kart testi attım hala konuşuyorsun.

Yahu sana yuh olsun verdiğin testlerin tarihlerine bak overclock lu dediğin 7950 nin frekanslarına bak kendini haklı çıkartmak için yemediğin nane kalmadı o aynen sana iade sana verdiğim güncel test videosu çok gücüne gitti anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 8 Eylül 2013; 22:30:25 >
  • hocalarim ikinizinde kartlari kral tartismayin yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yahu sana yuh olsun verdiğin testlerin tarihlerine bak overclock lu dediğin 7950 nin frekanslarına bak kendini haklı çıkartmak için yemediğin nane kalmadı o aynen sana iade sana verdiğim güncel test videosu çok gücüne gitti anlaşılan

Bebeğim bitanem canım kardeşim içine ettiğm testlerini sen bul, koy eyvallah diyeyim. Kendin paylaşım yapmadan sürekli yaptığım paylaşımalra b.k atıyorsun. sırf güncel olsun diye gtx760 testleri koydum ahal konuşuyorsun. Oc lu 7950 testi koydum hala konuşuyorsun. Amacın ne? 40 tane test koydum 1 tane video paylaştın diye 3 gündür konuşuyorsun. Matematiğin sıfır o belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 8 Eylül 2013; 23:17:11 >

• beyler boş yere kırmayın birbirinizi yukardaki arkadaşın da dediği gibi ikinizin ekran kartıda kral aralarında dağlar kadar fark yok kalp kırmaya tartışmaya değmez boşverin bence konu gereksiz uzamış arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 8 Eylül 2013; 23:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

beyler boş yere kırmayın birbirinizi yukardaki arkadaşın da dediği gibi ikinizin ekran kartıda kral aralarında dağlar kadar fark yok kalp kırmaya tartışmaya değmez boşverin bence konu gereksiz uzamış arkadaşlar..

Kardeş buralara gelmemizin nedeni benim 7950/660ti neredeyse eşit kartlardır demem. 660ti kral diyen yok. Bu arkadaş 7950 kral diyor.
    Aslında ikiside kral bence çünkü ikisininde baş edemeyeceği oyun yok. Gereksiz yere uzamış, ben gerilen ortamı yumuşatmak istedim.. Herkes aldığı kartla mutlu olsun bişey ıspatlamaya gerek yok bence..
    Bak önce hitap tarzına dikkat et senden 4-5 yaş büyüğünle konuşurken saygılı ol cıvıma !!!Senin bunca mesajdan çıkardığın 7950 kral mı? Şimdi algınıda gözünüde aç iyi oku bir daha tekrar etmicem sana diyorum ki PAYLAŞTIĞIN TÜM TESTLERDE BOOST DENSE BİLE 7950 GHZ SEVİYESİNE HIZ AŞIRTILMAMIŞ "TEST PAYLAŞTIM İŞTE" DEYİPTE BU ŞEKİLDE TOPU TACA ATAMAZSIN ÇÜNKÜ 7950 NİN GÜCÜ GHZ SEVİYESİ AŞIRTILDIĞINDA ORTAYA ÇIKIYOR HA DİYORSAN SAAT HIZLARI ÖNEMSİZDİR O ZAMAN 1200/1700 E AŞIRTILMIŞ 7950 İLE KOYARIZ İKİ SS BAKALIM NEYLE KIYASLIYORSUN kaldı ki bu oc seviyesinde 760 ile 770 arasında ve 770 e çok yakın sonuçlar alıyor şimdi buna bir itirazın varsada kendi skorlarıma bakar gerekli cevabı alırsın NOKTA
  • hatta 7950 biraz daha oc edilirse 7990 gtx780,titan bunlardan sonra gelen hd9990 gtx 880,god titan, titan zeus gibi kartlara yakın bir performans sergiliyor..ayrıcada ilk marsa cıkan kart diyede elf yazıtlarındaki bir destanda adı bile geciyor.
  • Şu foruma yaş sınırı getirilmeli çoluk çocuk dolmuş..!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.