Şimdi Ara

Asus GPU Tweak ayarları nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende Asus GTX660 Direct Cu II var. GPU Tweak yükledim fakat oyun oynayacağım zaman aklıma gelirse sadece Gaming moduna alıp oyuna giriyorum. Bugün bakarken sıcaklığa göre fan hızı ayarı gördüm. Bende Battlefield 4'te 63 dereceyi geçmiyor. GPU Tweak ayarlarınızı paylaşırmısınız. Bende ona göre ayarlarımı yapayım. Teşekkürler.

• Özellikle sıcaklığa göre fan ayarınızı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenixmen

Merhaba arkadaşlar. Bende Asus GTX660 Direct Cu II var. GPU Tweak yükledim fakat oyun oynayacağım zaman aklıma gelirse sadece Gaming moduna alıp oyuna giriyorum. Bugün bakarken sıcaklığa göre fan hızı ayarı gördüm. Bende Battlefield 4'te 63 dereceyi geçmiyor. GPU Tweak ayarlarınızı paylaşırmısınız. Bende ona göre ayarlarımı yapayım. Teşekkürler.

benimde aynı 60 63 derece fan hızı %40 ta falan normal %100 e alınca 50 dereye falan geriliyo yani normal
  • Burn diye bir işlem var onu yaptım ve şu anda çaresizim ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenixmen C kullanıcısına yanıt
    oyun oynayınca gaming moduna alıyorum bnde senin gibi fazlasını yapınca gpu voltaj vermen gerekiyor bazen kart cakılıyor burda goruntuler varhttp://www.hardocp.com/article/2012/09/17/asus_geforce_gtx_660_ti_directcu_ii_top_review/3#.Uq6e_tJdVoI yardımcı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.