Şimdi Ara

Asus Gl553vd gaming Center

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyun oynarken laptop da gaming Center programından fan boost u açıp fanı hızlandırıp oyun oynasam sorun olur olur mu frekans yükseliyor haliyle bilgisayar a bir zarar verir mi ? Birde normal oyun oynarken bu modelde CPU 80 85 leri görüyor gpu da bazen 80 diyor acaba bilgisayar da bir sorun mu var . Normal masaüstü sıcaklık değerleri 40 derece civarı işlem yapmazsam 38 37 dereceler de geziyor , acaba oyun oynarken fan yavaş döndüğü için mi tam soğutma yapmıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oyun oynarken ısı değerlerinin 80-85 çıkması normal bende GL753vd var. GL553vd serisinin 17'' olan versiyonu dur. Fan boost'u açıp oyun oynarsan sorun olmaz zaten fan boost özelliğinin esprisi bu. Yani fan boost oyunlar sırasında veya bilgisayarı zorlayan başka işlemler sırasında fan hızını yükseltip cihazın ısı değerlerini düşürmek amaçlı olan bir özelliktir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Çook tesekkurler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rebelsavior kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bu arada Wolfenstein serisinin son çıkan 2 oyununu oynadın mı bilmiyorum ama o ikisini oynarken fan boost açmaya hiç gerek olmuyor. Adamlar baya iyi optimasyon yaptıkları için Asus Rog serileri 80-85 dereceleri neredeyse hiç görmüyor.

    Keşke her oyunun optimasyonu Wolfenstein gibi olsa. Hem bilgisayarlar fazla ısınmıyor hem de çok yüksek fps değerleri alıyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Henüz deneme fırsatım olmadı zira bilgisayar da coil whine sıkıntısı baş gösterdi , ne yapacağımı bilmiyorum Asus servisi ile birsuru şikayet okudum servise vermeyi de istemiyorum ama sessiz ortamda beni fazlası ile rahatsız ediyor bu sınır bozucu ses .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.