Şimdi Ara

asus g75vx ds72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın başlıkta bahsettiğim notebook u istanbul bilişimden almayı düşünüyorum fakat garanti açısından tereddütlerim var. bu bilgisayarı başka biyerdede bulamadım bu yüzden bu bilgisayarın özellikleriyle eşdeğer nitelikte özellikle soğutma açısından öneriniz varsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• imhotep_35 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yardımcı olabilecek yokmu konu acil.

• Fiyatı nedir?
  • 3699 hocam

• Cihazın özellikleri çok iyi , fiyatı da donanımına göre fena sayılmaz. Ayrıca 256gb ssd barındırıyor. Bu da fiyatın biraz daha yüksek olmasında rol oynuyor. Ancak ürünün firma garantisi yok, İstanbulbilişim de garantiyi kendisi veriyor. Ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Yeni seri (g750) çıkmadan önce en düşük 4000 seviyesinden satılmıştı, şu an döviz kuru yükseldiği için çok abartı rakamlardan ( 1000-300 tl farkla) satılıyor. 3700 TL'ye ise bu konfigürasyona sahip bir cihaz bulmanız biraz zor. Msi ge60/70 (msata-128gb ssd) serilerine bakabilirsiniz ancak.

http://www.sadecenotebook.com/asus-g75vx-cv056h-core-i7-3630-240-ghz-16-gb-256-ssd-750-gb-3-gb-vga-173-windows-8-notebook-pmu269343?ref=akakce&v=1.83.8

• dediğiniz modellerde ısınma problemi var forumdan takip ettiğime göre dediğiniz gibi bu fiyat aralıgında iyi bir makine sanırım riski göze alıp istanbul bilişimden siparişimi vericem yardımınız için teşekkürler.

• siparişi verdim arkadaşlar elime ulaşınca görüşlerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_35

siparişi verdim arkadaşlar elime ulaşınca görüşlerimi paylaşırım.

hayırlı olsun şefim. geldi mi makine? birde win 8.1 yüklersen haber verirmisin? benim ses kartı cortladı.
  • donttreadonme kullanıcısına yanıt
    hocam bugün geldi anca kurulumları vs yapabildim . su an 8.1 e yükseltmeyi düşünmüyorum yükseltcek olursam haber veririm
  • Ben de aşağıdaki ürünü stoklara geldiğinde fiyatta bir değişiklik olmazsa almayı düşünüyorum.SSD yok; ama duruma göre sonradan takarım artık.Beni de senin gibi garantiyi İstanbul Bilişim'in kendisinin vermesi düşündürüyor.

Bu ürünlerde satıcıdan bağımsız olarak ASUS 1 yıl uluslararası garanti falan vermiyor mu acaba?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-rb71-notebook-fiyati,72272.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recru1t

Ben de aşağıdaki ürünü stoklara geldiğinde fiyatta bir değişiklik olmazsa almayı düşünüyorum.SSD yok; ama duruma göre sonradan takarım artık.Beni de senin gibi garantiyi İstanbul Bilişim'in kendisinin vermesi düşündürüyor.

Bu ürünlerde satıcıdan bağımsız olarak ASUS 1 yıl uluslararası garanti falan vermiyor mu acaba?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-rb71-notebook-fiyati,72272.html

yok kardeş öyle bir şey. ürün kaydı bile yapılamıyor. ama güzel tarafı asus servisine ücretli olarak yaptırabilirsin bozulduğunda. o fiyatlara çıkabiliyorsan 3ncü nesil işlemcili qosmio var vatanda falan. tasarımını bilmemde donanım olarak asus tan geri kalmaz hem de gül gibi 2 yıl toshiba garantisi olur. bence hiç riske girme. nh71 aldım ben 2909 tl. yani tam bir fiyat-performans ürünü. eğer 3500 lere çıkabilsem buna bakmazdım. ama dersen ki ben bu işlerde şanslıyım. o zaman besmeleni iyi çek.

• quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_35

hocam bugün geldi anca kurulumları vs yapabildim . su an 8.1 e yükseltmeyi düşünmüyorum yükseltcek olursam haber veririm

hayırlı olsun kardeşim. bence düşünme de zaten 8.1. ses kartı sorun veriyor. yabancı sitelerde sorunu yaşayanlar anlatmış bişeyler ama bizdekilerde çıt yok. ürün de bulunan ssd belleğin markasını modelini görebiliyor musun? takmayı düşünürsem uygun birşeyler bakarım bende en azından.
  • donttreadonme kullanıcısına yanıt
    lioneit yada hitachi diye bir marka hocam hangisi hangisnin tam göremedim.
  • valla hocam ben gözümü karartıp aldım açıkçası. bu kasanın tasarımı çok hoşuma gidiyor. ayrıca ısınma olayı benim için büyük bir etken muadilleri arasında ısınma problemi en az ( hatta hiç :) ) olan asus olduğu için bu bilgisayarı aldım. şahsen tafsiye ederim. elektronik birazda şans işi sizi çok üzebilirde çok mutlu edebilirde :) açıkçası şu an çok mutluyum bilgisayarın heryerinden kalite akıyor. daha önce böyle bir malzeme kalitesiyle karşılaşmadım :)
  • Cevaplar için teşekkürler, arkadaşlar.Benim aklımda aslında daha gelmeden önce takibe aldığım MSI GE 70 vardı; ama gerek okuduğum tüm incelemelerde gerekse de kullanıcı yorumları beni aletten soğuttu.Mecbur biraz bütçeyi arttırarak daha stabil performans veren bir alet arayışına girdim.Asus'un bu bahsedilen modelleri hep çok olumlu görüşler almış.Ben de artık gözümü karartıp alacağım, sanırım. ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.