Şimdi Ara

Asus G75VX-CV056H modelde Asus Google Nexus 7 Hediye Kampanyası Başlamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
5.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus G75VX-CV056H modelinde Google Nexus 7 1B053A Tegra3 Tablet hediye ediyor.

- Kampanya 25 Ocak -14 Şubat tarihleri arasında Türkiye sınırları içerisinden ve kampanyada belirtilen firmalardan alınan ASUS G75VX-CV056H modeli için geçerlidir.

- Satın aldıktan sonrawww.asusavantaj.com adresinden Kampanya Katılım Formu'nu dolduruyorsunuz ve Google Nexus 7 yi Asus size gönderiyor..

-Kampanyada belirtilen firmalar; EBRAR BİLGİSAYAR , EREYON , HEPSİBURADA , HIZLI AL , MORMANİ , PC DEPO , SADECE NOTEBOOK , WEBDENAL

Özelliklerini incelemek isteyen arkadaşlar için;

Asus G75VX-CV056H i7-3630 2.4Ghz 16GB 256GB SSD 750GB 3GB VGA 17.3 Windows 8
    http://ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-G75VX-CV056H-i7-3630-24Ghz-16GB-256GB-SSD-750GB-3GB-VGA-173-Windows-8-Notebook-pmu221659.html

Google Nexus 7 1B053A Tegra3
    http://ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-Google-Nexus-7-1B053A-Tegra3-Tablet-pmu240860.html

• 2 hafta önce aldım laptopu şansıma küseyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

2 hafta önce aldım laptopu şansıma küseyim.

satın aldığın yerle bi görüş istersen.. belki dahil edebilirler
  • monster ve msı'ın tahtını sallar artık heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsheitan

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

2 hafta önce aldım laptopu şansıma küseyim.

satın aldığın yerle bi görüş istersen.. belki dahil edebilirler

eksenbilgisayar'dan aldım orada da kampanya yapmamışlar sanırım. çokta önemli değil ama olsa iyi olurdu.
  • O kadar bütçem olsa bir dakika düşünmem, parası olan kaçırmasın. Laptop harika hediyesi de çok hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoman07

O kadar bütçem olsa bir dakika düşünmem, parası olan kaçırmasın. Laptop harika hediyesi de çok hoş

Hediyesini incelemedim ama notebook inceleme fırsatım oldu. kesinlikle tavsiye ederim. performans sonuçları da 1-2 güne gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsheitan -- 28 Ocak 2013; 18:22:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşime almayı düşünüyorum. bu laptopu alıp ürün hakkında yorum yapabilecek var mı? araştırdım ama kullanıcı yorumlarına rastlayamadım.
  • Bu Asus'un üstünde bulunan ssd anakarta gömülümü ? yoksa hdd yuvalarından birine mi takılı ? eğer hdd yuvalarından birine takılı ise ssd marka ve modeli nedir ?
  • asus un kampanyası sanırım diğer tüm firmalarda aynı ürünü hediye ediyor

http://www.pcdepo.com/asus-g75vx-cv056h-notebook-urun9014.html
  • HEPSİBURADA
    EREYON
    MORMANİ
    PC DEPO
    SADECE NOTEBOOK
    HIZLI AL
    WEBDENAL
    EBRAR BİLGİSAYAR

Üstteki web sayfalarından G75VX almamız durumunda, ürün elimize ulaştıktan sonrahttp://www.asusavantaj.com/#!/page_form sitesine gerekli bilgileri girerek başvuruyoruz.

Kampanya koşulları aşağıda:

1) Kampanya 25 Ocak -14 Şubat tarihleri arasında Türkiye sınırları içerisinden ve kampanyada belirtilen firmalardan alınan ASUS G75VX-CV056H modeli için geçerlidir.

HEPSİBURADA//EREYON//MORMANİ//PC DEPO//SADECE NOTEBOOK//HIZLI AL//WEBDENAL//EBRAR BİLGİSAYAR

2) Satınalınan her bir G75VX-CV056H için sadece 1 adet Nexus7 (8GB) tablet hediye edilecektir.

3) Başvurular 28 Şubat 2013 saat 17:30’a kadarwww.asusavantaj.com sitesinden yapılabilir, bu tarihten sonra, kullanıcılar birinci maddede belirtilen tarihlerde ürün satın almış olsalar bile hak iddia edemezler.

4) Hediye ürün gönderimiwww.asusavantaj.com sitesine basvuru yapıldıktan 1 hafta sonra gönderilmeye başlanacaktır.

5) ASUS başvuru yapanın verdiği bilgileri doğru kabul eder, verilen bilgilerin yanlış olması halinde, hediyenin kullanıcıya ulaşamadığı durumlarda sorumluluk kabul etmez.

6) Kargo gönderimleri Yurtiçi Kargo ile yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo’nun adrese teslim edemediği bölgelerde kullanıcıya başvuru formuna girmiş olduğu telefon numarasından ulaşılır.

7) Ürünün iadesi durumunda hediye alınan Nexus7 (8GB) tablet kutu içeriği sayıldığından, kayıt yapılmış ise, iadesi zorunludur. Aksi taktirde eksik kutu içeriği nedeniyle iadesi kabul edilmez.

8) Kampanyaya katılan kullanıcılar bu kuralları kabul etmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 29 Ocak 2013; 11:51:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Bu Asus'un üstünde bulunan ssd anakarta gömülümü ? yoksa hdd yuvalarından birine mi takılı ? eğer hdd yuvalarından birine takılı ise ssd marka ve modeli nedir ?

Anakarta gömülü değil, dün inceleme fırsatı buldum ama ssd ve hdd markasına bakmadım. 2 tane boş ram slotu var, fotoda gördüğün dolu kısım aslında boş 16gb daha ekledik 32 gb oldu

• quote:

quote:

Bu Asus'un üstünde bulunan ssd anakarta gömülümü ? yoksa hdd yuvalarından birine mi takılı ? eğer hdd yuvalarından birine takılı ise ssd marka ve modeli nedir ?

Anakarta gömülü değil, dün inceleme fırsatı buldum ama ssd ve hdd markasına bakmadım. 2 tane boş ram slotu var, fotoda gördüğün dolu kısım aslında boş 16gb daha ekledik 32 gb oldu

markasına hh tune'da bakarmısın ayrıca okuma yazma hızları nedir ?

• quote:

Asus G75VX-CV056H modelinde Google Nexus 7 1B053A Tegra3 Tablet hediye ediyor.

- Kampanya 25 Ocak -14 Şubat tarihleri arasında Türkiye sınırları içerisinden ve kampanyada belirtilen firmalardan alınan ASUS G75VX-CV056H modeli için geçerlidir.

- Satın aldıktan sonrawww.asusavantaj.com adresinden Kampanya Katılım Formu'nu dolduruyorsunuz ve Google Nexus 7 yi Asus size gönderiyor..

-Kampanyada belirtilen firmalar; EBRAR BİLGİSAYAR , EREYON , HEPSİBURADA , HIZLI AL , MORMANİ , PC DEPO , SADECE NOTEBOOK , WEBDENAL

http://ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-G75VX-CV056H-i7-3630-24Ghz-16GB-256GB-SSD-750GB-3GB-VGA-173-Windows-8-Notebook-pmu221659.html

http://ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-Google-Nexus-7-1B053A-Tegra3-Tablet-pmu240860.html

Kampanyayı Asus yapmış ebrarı vurgulamanız yanlış reklam gibi olmuş. Diğer firmalarında linklerini koymanız daha mantıklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAT1 -- 29 Ocak 2013; 12:57:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PAT1

quote:

Asus G75VX-CV056H modelinde Google Nexus 7 1B053A Tegra3 Tablet hediye ediyor.

Kampanyayı Asus yapmış ebrarı vurgulamanız yanlış reklam gibi olmuş. Diğer firmalarında linklerini koymanız daha mantıklı olurdu.

bu mesajın gönderildiği gün diğer sayfalarda kampanyayla ilgili bir açıklama yoktu , bu yüzden sadece firma isimlerini yazdım. Art niyet olsa yada sadece reklam amaçlı bi konu olsa firma isimlerine yer vermezdim. bence senin yorumun yanlış olmuş. firma isimleri zaten yazıyo. bunları bulmak zor olmasa gerek..

• quote:

quote:

quote:

markasına hh tune'da bakarmısın ayrıca okuma yazma hızları nedir ?

Akşam kullanan arkadaşıma uğrayacağım. detaylı bilgileri paylaşırım ok.

• merhaba böyle bir kampanya 40 yılda bir gelir Asus kampanya yapmaya cok yatkın bir firma değildir.. Ürün FHD ve 3D panele sahip ayrıca içinde 100+usd değerinde Nvidia 3D gözlük hediye geliyor, Gaming özel tasarım sırt çantası ve Gaming mouse da hediye olarak geliyor hem de tüm web sitelerinde bulmak mumkunn
  • Bu laptopu alırsam tableti satacam , varmı 500 liraya nexus 7 tablet isteyen ?
  • piyasada tutulmamış zaten satılmayan tableti hediye etseler neye yarar? düşsünler tabletin fiyatını adam gibi indirim yapsınlar.
    .
  • Görüşüne katılmıyorum. İnternet'te biraz araştırdıktan sonra , oldukça kaliteli bir Tablet PC olduğu gözüküyor. En iyi ''küçük boyutlu'' Tablet PC olduğu söyleniyor. İncelemelere bakılırsa , yüksek puanlar almış.

Tablet vermek yerine 500 TL indirim yapmalarını ben de tercih ederim tabi ki , o konuda haklısın. Ne olursa olsun , hiç yoktan iyidir demek zorundayız sanırım. :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.