Şimdi Ara

Asus G73JH Ekran Çatladı - Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl oldu, kim yaptı hiç bir fikrim yok ancak bu akşam bilgisayarımı açtığımda ekranı çatlamıştı. Ancak bilgisayar açılıyor, ekran arka aydınlatması çalışıyor fakat ekran çatlak. Nereden ekran bulurum, kim değiştirir, montaj işini nasıl hallederim yada benim için takacak birini bulurum, yardım ederseniz sevinirim. Cana gelmesin mala gelsin deriz ama işte keyfe kıdem basıyor :( Aşağıya resimleri de ekliyorum arkadaşlar, lütfen bir yol gösterin bana...

• Youtube veya googla yAz cikar .
    Cok zor birsey olmasa gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusun servisine gonderin. Panel fiyatları eskisi gibi degil ucuzladı artık. Bulabilirseniz baska yerlerdende fiyat alın. Oyle hareket edin. Canınızı sıktıgınıza degmez. Bu olaylar herkesin basına gelebilir. Cozumsuz bir mesele degil. Bu aleti bi kere alabildiginize gore tekrar alabilirsiniz NO problemo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Asusun servisine gonderin. Panel fiyatları eskisi gibi degil ucuzladı artık. Bulabilirseniz baska yerlerdende fiyat alın. Oyle hareket edin. Canınızı sıktıgınıza degmez. Bu olaylar herkesin basına gelebilir. Cozumsuz bir mesele degil. Bu aleti bi kere alabildiginize gore tekrar alabilirsiniz NO problemo.

Hocam 450 - 500 arası bri fiyat veriyorlar. Ekran değiştirme video-larına baktım çok çok basit bir işlem 20-30 dk arasında değiştiriyorlar. G73 için iyi bir full HD ekran 150 TL filan, amazondan getirtmeyi düşünüyorum. Sanırım servisler 200 lira filan montaj parası alıyorlar, anlamadım valla Şu işi bir halletsem çok rahatlayacağım valla. O değil amazon gönderim yapmazsa yandık valla. Gitti gidiyor sitesinde satılan ekranlar nedir hiç bir fikrimiz yok. Muhtemelen Çin malı adi paneller.

• Satıcılara menseilerini sorun. Ona gore alın. Herkes panel takamaz. Takabilirim diosanız kendiniz takın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Satıcılara menseilerini sorun. Ona gore alın. Herkes panel takamaz. Takabilirim diosanız kendiniz takın.

Kendim takacağım hocam ancak panel bulmakta zorlanıyorum. Bulduklarım da 350 lira fiyat çekiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.