Şimdi Ara

Asus FX553VE Modelini Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-fx553ve-dm407t-i5-7300hq-8gb-1tb-hdd-4gb-gtx1050ti-win10-P261442575

Bu cihazı almayı düşünüyorum arkadaşlar, 4 GB 1050ti ile tam bir fiyat/performans bilgisayarı gibi görünüyor ama tek fanlı kasası falan biraz kafamı karıştırıyor. Çok inceleme bulamadım ama sanırım cihaz oyunlarda falan 85 derecelerde çalışıyormuş. Sizce sorun olur mu bu sıcaklık? Bir de i5-7300hq işlemci 1050ti ekran kartına az gelir mi dersiniz? Darboğaz falan yapar mı ki?

• Lenovo y520 veya msi leopard bakin 7. Nesil ama cunku 8. Nesil pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beş para etmez bir ekran kalitesi var. Puslu ve bulanık giibi. Ölçeklendirmeyi yapamıyor doğru düzgün. Aldım iade ettim. Tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Beş para etmez bir ekran kalitesi var. Puslu ve bulanık giibi. Ölçeklendirmeyi yapamıyor doğru düzgün. Aldım iade ettim. Tavsiye etmem
    Ekranı TN panel evet ama sanırım sizin söylemek istediğiniz, normal TN panellerden de kötü öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Lenovo y520 veya msi leopard bakin 7. Nesil ama cunku 8. Nesil pahali
    Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Bu modeli ekran kartı 4GB 1050ti olduğu için almayı düşünüyorum. Ekran kartını 1050 ye düşürürsem de Monster Abra A5 V13 ya da Dell Inspiron 7577 almayı düşünüyorum. Asusun bu modeli ile bir problem mi yaşadınız? Peki bahsettiğim diğer modeller ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
  • Hocam ben bu pc yi geçen gün almaya gidiyordum arabaya bindim son kez bakiyim dedim fiyat 5000 küsür olmustu geri döndüm konumda var hatta.

Baya sinirlenmiştim sansa bak diye :) simdi indirime girmesi güzel olmus.

Gelelim pc ye bu fiyata bundan ötesi yok. Senle aynı dırumdayim.

4000 tl ye dürtseler gidipte 1050 laptop almam.

Isınma sorunu olmaz cihazın win10 lu olması da güzel. Tasarim gyet iyi.

Musti arkadaş neden iade etti o önemli.

Acaba onun ekran mı sorunluydu? Cünkü pc özelliklerinde ıps olmasada mat ekran yazıyor. Sonuçta full hd ne kadar kötü olabilirki.

• Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    Dell daha iyi ama koc sistem adami çıldırtır. Distürbitör olarak reziller. Ama ben msi öneriyorum. Israrla.

• WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Daha iyi alternatifler var. Fx503 sorunsuz bulursanız olabilir mesela. Veya y520, msi. Dell bundan daha iyi ama hem koçsistem garantisi rezalet hem de adaptördeki çip ilerleyen yillarda yeni adaptöre zorluyor ve dell onu üretmiyor son derece kalleşçe.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi hoş diyosunda fx503 de 1050 var 1050ti yok

Dell y520 desen 4600 4900 bandında

Tek alternatif nitro 5 1050ti li 4000 tl suanda indirimde . Ekran da ips ayrica

Adam gibi sogutma olsun önce bence. Ayrica ti ile düz 1050 arasinda aman aman da fark yok.

Nitro da isiniyor cunku acer hem macunu adi sürmüş hem de turboboost olarak diğer modellerden daha performanslı calistigi icin (3.4 ghz lerde,diger modeller 3.2 yi gecemiyorken.) Sıcak calışıyir 97c cpu. Voltage control veya xtu ile ayar yapmak gerekiyor ki o zaman serin oluyor. Kısaca ölme eşeğim ölme... Bu yüzden msi , y520 veya fx503 öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 16 Haziran 2018; 12:23:56 >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. 1050 ile ti arasinda yüzde 25 30 fark var malesef. Pubg için alcagim .

Ya kasa toplıcaz ya 2 bine x box one x alcaz geccez. Hiç konsol tecrübem olmadı korkum olmasa coktan almıştım 2000 e bedava cihaz

Yüzde 30 kadar da yok aslinda. Xbox ta pubg varsa al tabi ama kasa topla derim.

• @expressimo @WSniper10 Ben de 1050 ile 1050ti arasında ortalama 10 fps falan fark oluyor diye okumuştum yanılıyor muyum acaba? MSI çok iyi çok hoş ama fiyatı çok fazla efendim. 1050ti değil de 1050 alacak olursam ki onun da 4 GB olması önemli, 3400 lira olan bütçemi 3500 liradan fazla esnetmek istemem açıkçası. 3500 liraya alabileceğim 4 GB 1050 ekran kartlı bir MSI var mı? Bu koçsistem de sanırım Dell in resmi distribütörü doğru mu? Açıkçası 1050 alacak olursam da Monster'ın Abra A5 V13 lerine yöneleceğim sanırım çünkü soğutması çok iyiymiş. Bir de asıl merak ettiğim konu, bu Asus 85 dereceye kadar ısınıyor, 85 derece benim bildiğim kadarı ile performansı düşürecek ya da işlemciyi öldürecek bir sıcaklık değil, kendi bilgisayarım 90 dereceleri görüyor ama ben bir performans düşmesi yaşamıyorum, en azından fark edilir seviyelerde. Yanılıyor muyum acaba, bilgilendirebilir misiniz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domatesli Makarna Sosu -- 16 Haziran 2018; 14:43:59 >

Hocam 10 değil pubg gibi bi oyunda bile 20 fps fark ediyor.

1050 alcaksan ucuz bak monster olabilir.

Ama eger ekranı kafama takmam gerekşrse ilerde monitör alırım onla oynarım dersen bu pcyi kaçırma derim. Soğutmasında sorun olcagini sanmam. Ekranıda okadar kötü değildir heralde.

2 secenek var ya bu ya acer nitro 5

Benım kafamı x box one x de kurcalıyor o yüzden beklemedeyim biraz daha.

Ama bu pc gayet güzel ekran dert degil dersen direk al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

Hocam 10 değil pubg gibi bi oyunda bile 20 fps fark ediyor.

1050 alcaksan ucuz bak monster olabilir.

Ama eger ekranı kafama takmam gerekşrse ilerde monitör alırım onla oynarım dersen bu pcyi kaçırma derim. Soğutmasında sorun olcagini sanmam. Ekranıda okadar kötü değildir heralde.

2 secenek var ya bu ya acer nitro 5

Benım kafamı x box one x de kurcalıyor o yüzden beklemedeyim biraz daha.

Ama bu pc gayet güzel ekran dert degil dersen direk al derim
    Asusla da bir konuşup sanırım alacağım bu bilgisayarı ya :) 85 derecelerde falan ısı kaynaklı performans düşmesi olmaz değil mi?
    Olmaz hocam. Bu pc nin satmama nedeni bence salakca fiyati yani ederi bu zaten teknosa falan 6000 den satmaya calısıyor

• Dostum selamlar. 2017 Kasım ayında Ebrar Bilgisayardan attığın modelin 1050 olan versiyonunu aldım. O gün bugündür canavar gibi kullanıyorum gerek oyun gerek gündelik. Ekranı muhteşem. Tavsiye ederim. Sorun olursa dm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırbaccı -- 21 Haziran 2018; 16:20:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.