Şimdi Ara

Asus FX503VD Garip bir klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. (Konuyu inşallah yanlış yere açmamışımdır. açmışsam affola.) Asus fx503vd laptop kullanıyorum. Intel i5 7300hq ve nvidia 10504gb ekran kartı 16gb ram var. Aldığım ilk günden beri klavyede takılmalar oluyor. İlk zamanlar burada bir konu açmıştım ama sorunu tam olarak bilemediğim için bir çözümde bulamamıştım.

    Çözümü hala bulamadım ama sorunu buldum galiba. Şimdi bende 3 tane fare var. Logitech g602, Steelseries rival 300, ve microsof eski normal kablosuz bir faresi. Genelde ben bu oyuncu farelerini kullanıyorum. Steelseries olan rgb ışıklarının yanıp sönmesi için falan arka planda steelseries engine 3 çalışıyor. (Logitech içinde kendi programı var hangini kullanıyorsam onunkini açıyorum.). bu programı önceden devre dışı bırakıyordum. şu aralar bırakmıyorum. klavyede takılmalar oluyor. Programı devre dışı bırakında da oluyor ama daha az oluyor. program çalışıyorken daha çok takılıyor.

    klavyedeki sorun şu, ya bir tuşa basılı kalıyor yada hiç bişey basmıyor. fareyi takıp çıkartınca sorun düzeliyor. Bi süre sonra tekrar oluyor ama. benim düşüncem bu programlar ile klavyenin driver'ı çakışma falan yapıyor. klavye sürücünü güncelledim olmadı, eski versiyonunu yükledim olmadı. bios güncelledim olmadı. chipset güncelledim olmadı. Başka bir çözümü olan var mı? Aklıma başka bir şey gelmiyor.

    Eski microsoft faresini takınca hiç olmuyor neredeyse.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.