Şimdi Ara

Asus format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi benim asus bilgisayarın içinde kendiliğinde gömülü recovery kısmı var. Ben pc ye denemek için Windows 8 yüklemek istiyorum. Eğer yüklediğim taktirde bilgisayardaki gömülü recovery kısmı silinecek. Ben pc deki recovery kısmını daha önce dvd ye çekmiştim. Şimdi ben pc ye Windows 8 yükledikten sonra pc ye elimde olan recovery dvd si ile format attığımda pc de gömülü recovery kısmı tekrar oluşur mu? Yani tekrar dvd kullanmadan format atabilir miyim?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonlevent

    Arkadaşlar şimdi benim asus bilgisayarın içinde kendiliğinde gömülü recovery kısmı var. Ben pc ye denemek için Windows 8 yüklemek istiyorum. Eğer yüklediğim taktirde bilgisayardaki gömülü recovery kısmı silinecek. Ben pc deki recovery kısmını daha önce dvd ye çekmiştim. Şimdi ben pc ye Windows 8 yükledikten sonra pc ye elimde olan recovery dvd si ile format attığımda pc de gömülü recovery kısmı tekrar oluşur mu? Yani tekrar dvd kullanmadan format atabilir miyim?

    windows 8 için daha çok erken, tavsiye etmiyorum
  • Sadece denemek için kuracağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonlevent

    Sadece denemek için kuracağım.

    Hayatının hatasını yapmak ve gelmiş-geçmiş en kõtü tasarimli os'yi kurmak için bu kadar meraklı olma derim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 Yayın Önizleme Sürümü, Beta'da gördüğümüz açılış ve kapanış sürelerini korumayı başarmış gibi görünüyor. Windows 7 bu alanda oldukça geride kalıyor. İnternette gezinme ve grafik performansı açısından da Windows 8, selefinin önüne geçiyor. Ancak dosya işlemleri sözkonusu olduğunda sürüm, betadan daha iyi sonuçlar yakalasa da Windows 7'nin hızına erişemiyor.

    http://www.chip.com.tr/makale/windows-8-yayin-onizleme-hiz-testinde_34102.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.