Şimdi Ara

ASUS FONEPAD 2. (Telefon Özellikli tablet). [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
9
Favori
61.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Real Reacing te kasma yoksa, 3D ve video ihtiyaçlarınıda yeterli ölçüde karşılar sanırım zaten nexus 7 2013 3d mark testinde 10k alırken fonepad 7 7k almış.

    Merak ettiğim farklı bir konuda TR de satılan fonepad 7 2. veryon sadece 8 GB dahili hafızalı model bu modelin hafızasında kullanılabilir kaç gb boş alan var? Arttırılabilir hafıza olmasına rağmen SSD tarzı kartlar kadar performans vermeyeceği aşikar harici depolama ürünlerinin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoodan

    Oyun performansini merak eden arkadaslar icin real racing 3 u yukledim. Sorunsuz hizlica acildi ve gayet akici en ufak kasmadan oynatabiliyor. Evde general mobile discovery var. Onada yukledim. Discovery ,4 cekirdekli 1,2 ghz hizinda , 1 gb ramli.

    Asus fonepad , discovery e gore oyunu daha hizli aciyor ve daha akici. Oyun performansi gayet hosuma gitti.

    Dilediginiz oyun varsa soyleyin test edeyim.



    Hocam test için teşekkürler bir de Dead Trigger 2 var onu da denerisiniz ilk oyunu da olabilir

    Bir de biz Böyle büyük oyunları fonepad 7 de sd ye kolayca taşıyabiliyomuyuz gmd de root gerektirmiyo bunda da öylemi?




  • TwDead kullanıcısına yanıt
    dostum dead trigger 2 yi kurdum. 10 dakika zombi doğradım. Gayet akıcı ve sorunsuz :) İndirdim , tablet hafızasına indi.SD karta taşı dedim.Taşıdı direk.Şuan oyun sd kartta.
  • heyvan kullanıcısına yanıt
    hocam ben telefoncuda denedim mouse ve flash ile çalıştı.kendi flashdisc imede hobbit filmini yükleyip akşam sorunsuz bi şekilde izledim.sıkıntı yok takar takmaz görüyor zaten
  • Benm bu urunde gordugum can skci nokta kamerada flas yok. Gece , karanlikta resim cekmeyi unutun:/ onun disinda fiyatina gore super urun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Olsun flash dan bise olmaz :D Hocam siz bunu nerenizde taşıyorsunuz ? cepte mi elde mi çantada mı
  • teknosa fiyatı 844 tl ye cekmis Ben alana kadar :(
    uygun fiyatli onereceginiz bir yer var mı..?
  • Fuji kullanıcısına yanıt
    hepsiburada, vatan, gold, istanbulbilisim vb sitelere bakmalısınız. teknosa fiyatına muhakkak va
  • ilginiz icin cok tesekkurler.siparisimi verdim.sanirim yarin elimde olacak...
  • Merhaba arkadaşlar,

    Teknosa'nın sitesinde asus fonepad me372cg marka ve kodlu tabletin belleği 32GB olarak değiştirilmiş.http://www.teknosa.com/urunler/125043810/asus-fonepad-me372cg-beyaz-tablet?term=Asus%20Fonepad%20ME372CG

    acaba 8gb ürünler bitti de, yeni 32gb'lik ürünler geldi, bu nedenle mi değiştirdiler?
    yoksa yanlış mı yazılmış?

    ....

    edit: teknosa'yı aradım, yanlış yazmışlar ürün 8 gb :)
    ayrıca türkiye'deki bütün fonepadler 8gb olarak gelmiş. türkiye'de dahili hafızası 8gb'den farklı olan fonepad yok. gerçi cihaz 64 gb hafıza destekliyor ve uygulamaları da bellek karta taşıyabiliyorsun, bu nedenle 8gb olması da pek bir şey ifade etmiyor, yine de aklımdaki kuşkudan kurtulmuş oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyvan -- 10 Ocak 2014; 23:21:36 >




  • heyvan kullanıcısına yanıt
    Hocam bir hata olmalı herhalde. 32 gblik modeli gertirseler bile aynı fiyata satmazlar gibime geliyor. Arayıp sormak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyvan kullanıcısına yanıt
    asusun sitesinde de 32 lik bir urub yok,teknosa yanlis bilgi veriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyvan kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosa yı arayın ya da mağazasına git bi bak ayarlardan 32 gb gerçekten se ürünün değişimini iste yok derlerse iade edersin o parayla tekrar alırsın
  • Selamlar arkadaşlar, bende bu asus me372 son modelini almak istiyorum,alan arkadaşlara sorum şu, müzik dinlerken sesi nasıl çıkıyor,kulaklıkta ve dış ses olarak, telefon zil sesleri nasıl,ve farklı zil sesi ekyebiliyormuyuz. ve asus dışında telefon özelliği olan başka 7 inçlik tablet varmı (çin markası olan değil) "asus google nexus 7 2013" modelinde de telefon özelliği varmış ama Türkiye de bu yazılımı kapalı diyorlar.
  • Merhaba,

    Müzik dinlerken dış sesi fena değil, sterio hoparlör var zaten. fakat çok da yüksek bir ses alamıyoruz.. kulaklıkla ise gayet iyi performans aldım. kulaklığı ilk taktığında, tavsiye edilen ses ayarı düşük geliyor ve daha sonra ses ayarından yükseltmeye çalışınca bir uyarı veriyor, kabul edersen kulaklık seviyesini artırıyor. ilk etapta kulaklığa sesi az verdiğini sanmıştım :D yazılım ile ses ayarını korumaya almışlar. fakat gereksiz bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü zaten tavsiye edilen kulaklık ses düzeyi çok düşük geldi bana. o nedenle sesi artırdım.

    telefon zil sesleri istediğin gibi ekleyip değiştirebilirsin, bu konuda hiçbir kısıtlama yok.

    asus dışında telefon özelliği olan tablet bulunmamakta. samsung ürünlerinde var deniyor fakat yazılım ile aççak gerekiyor. yazılım ile açılan işten pek hayır gelmez. fabrikasyon ile telefon özelliğinin bulunması daha fazla stabillik sağlıyor. turkcell'in kampanyası olan huawei 7 tablette de telefon özelliği yazılım ile açılıyordu fakat bazı arkadaşlar daha sonra sorunlar yaşadı(ses kesilmeleri vb) bu nedenle yazılım ile tel özelliği açmak bana mantıksız geliyor. samsunglar da keza öyle.




  • Tablette kulaklıksız direkt olarak telefon görüşmesi yapıldığında, karşı tarafın yankı duyduğu oldu mu?
    bana bu yönde bir uyarı geldi. telefon görüşmesi yaparken, karşı taraf kendi sesini tekrar yankı olarak duyuyor ve bunu önleyemedim..
    kulaklık kullanmak istemediğimden dolayı, bu şekilde tabletle görüşme yapmak istiyorum fakat bu yankı olayı sadece bende mi mevcut, yoksa sizlerdeki cihazlarda da var mı aynı sorun?
  • heyvan kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

    bende herhangi bir yankı durumu olmuyor.Gayet net ve sorunsuz görüşme yapıyorum.Genelde telefonu eşim kullanıyor.Ben asus tableti aradığımda yani karşı taraf olduğumda da herhangi bir yankı duymuyorum .
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    o zaman benim tablette bir sorun var anlaşılan. tabletle telefon olarak kulağıma ayayıp konuşurken, karşı taraf kendi sesini yankı olarak duyduğunu iddia ediyor :D bu akşam tekrar bir deneyim olmazsa servise göndereceğim sanırım.
  • asus servis ve teknosa servis ile görüştüm. telefon ile konuşma sırasında(tableti kulağa dayayarak, kulaklıksız olarak) ses yankılanmasından bahsettim. tableti bize gönderin, serviste bakılsın dediler. bilmiyorum ayarlardan falan bunun yankı yapmasını engelleyecek bir şeyler var mı? eğer ayarlardan düzeliyorsa, bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim, tableti boşuna servise göndermeye gerek kalmaz :)

    *AudioWizard menüsünden "konuşma" seçeneği seçili.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.