Şimdi Ara

ASUS FONEPAD 2. (Telefon Özellikli tablet). [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
9
Favori
61.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirsu

    hocam çok teşekkürler verdiğin link için.heralde o kılıftan alıcam.cihaz şimdi mont cebine-pantolon cebine sığıyor ama yazın sorun olacak.en azından elde taşınabilir böyle kılıflarla

    Ben büyükülğünden oluşan sıkıntıyı büyütmüyorum tabi alırsam.Hocam dürüst Olun dışarda kimin cep telefonu cebinde ki? Herkes elinde tutuyor
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    öyle ama bu cihazda öyle kulağa koyup konuşulacak bi cihaz değil dışarda.bende büyüklüğünü göze alarak bu cihazı aldım bugün elimde gören eşim bile resmen fırça attı:)))bununla nasıl konuşacan diye.note 2 ve lg g pro da kullandım onlar 5,5 inç ti ve cebte rahatça taşınıyordu,fakat bu başka.bu arada inanın ben telefonu elimde taşımayı sevmem hatta sürekli elinde gezenleride şaşkınlıkla izliyorum.ne diyelim gülü seven dikenine katlanır madem aldık seve seve taşıyacaz artık,elde veya cepte.
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    Evet o konuda haklısınız hocam.Keşke asus biraz çercevey ince yapsaydı ozaman cebe rahat sığardı ama bence 7 inç tablet telefon almakla çok iyi etmişsiniz zira birkaç sene sonra 5 inç telefonlar bile çok küçük gelcek herkes 5 inç 7 inçe yönelecek
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigim gibi memo pad konusunda kullanicilar kasmadan real racing3 , asphalt8 , ironman 3 gibi oyunlari akici bir sekilde oynuyormus. Ana konusunu incelersen gorebilirsin. Fone pad de , memo pad den daha iyi puanlar aldigina, game performansi daha iyi ciktigina gore rahatlikla hayli hayli oynarsin diye dusunuyorum. Bir kac gun misafirlikte oldugum icin oyunlari indiremiyorum. Yoksa indirip senin icin test ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu cihazı pazartesi günü sipariş verdim ve hala elime ulaşmadı heyecanla bekliyorum...
  • Cihazı inceledim yukardaki arkadasların yorumlarına ek olarak bende ekran kalitesine hayran kaldım diyebilirim ,asus gercekten iyi iş cıkarmıs.Cihaz fiyatını kuruşu kurusuna hakediyo.Buarada tableti konusurken yüzünüze götürmek zorunda degilsiniz bluetooth kulaklıklar ne güne duruyor
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    Hocam sormayı unuttum teknosadaki rom kaç gb 8 mi 16 mı 32 mi
  • Hocam incelerken baktınızmı ürün rom kaç gb 8 mi 16 mı
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    Ben teknosadan aldim 669 tl ye yaninda 50 tl hediye ceki verdi. Yani 619 tl ye gelmis oldu. 8gb lik , teknosadakiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Peki 8 gb ya bunun ne kadarı data yani biz sd karta 2 gb lık oyunları yükleyebiliyomuyuz yani rootsun taşıma varmı yoksa 8 gb ın kaçı data ?
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    Dostum 8gb lik var bende. Depolama ya girdigimde dahili toplam alan 4gb gorunuyor.yani 4gb sini kullanabiliyoruz herhalde. 8gb lik sd kart taktim. Daha cok kurcalama firsatim olmadi ama 3-5 oyun yukledim . Hepsinide sd karta yukledm oyunlari. 100mb ,200 mb oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    - bu cihazda OTG çalışıyor mu acaba? Asus Memo Pad HD7'de OTG sorunu vardı. Bu nedenle Memo Pad HD7 almaktan vazgeçtim. Aynı sorunu bu cihazda da yaşayacak mıyız? OTG ile klavye, mouse, Flash bellek, harici hard disk vs. cihazlar bağlayabiliyorsak gayet güzel.

    - Türkiye'deki modellerde 8 GB dahili hafıza var, Fakat bu hafızayı sd kart ile değiştirebiliyor muyuz? Memo Pad HD7'de böyle bir özellik vardı. SD kartı cihazın kendi hafızası gibi tanımlayabiliyorduk. Umarım aynı özellik bunda da vardır çünkü 8 GB dahili hafıza gerçekten az gibi geldi bana.

    - Bu cihaza kılıf nasıl buluruz? Asus'un kendi sitesinde bu cihaz için üretilmiş TriCover adlı bir kılıf var. Gayet de hoş görünüyor. Türkiye'de bu kılıfı bulma şansımız var mı acaba?http://www.asus.com/Tablet_Mobile_Accessories/ASUS_Fonepad_7_TriCover/

    - internet paketi için en uygun operatör tarifesi konusunda bilgisi olan var mı? daha önce vodafone'un aylık cep net paketini sınırsız şekilde(hızı düşük olsa da) 11 tl'te kullanıyordum, geçen ay boş anıma denk geldi, paketi iptal ettim, şimdi tekrar aynı pakete geri dönemiyorum, kaldırmışlar. diğer paketlere de baktığım zaman çok mantıksız geliyor.




  • Menmunmusunuz tabletten menü geçişleri nasıl? Oyun performansı felan? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Tablet gayet kaliteli.Elinize aldığınızda asus kalitesini gerçekten hissediyorsunuz. Menü gecişleri gayet akıcı,sorunsuz. Ekran hassasiyeti cok hassas,algılama süper. Ekran parlaklığı yeterli ama bir samsung parlaklıgı canlılığı yok.Cok performans isteyen oyun daha yükleyip denemedim. Ama indirdiğim 100-200mb lik oyunlar gayet sorunsuz ve akıcı oynanıyor.Konunun ilk mesajlarında belirttiğim gibi asus memopad ile arkadaşlar real racing 3 , ironman 3 gibi cok grafik isteyen oyunları sorunsuz oynuyorlarmış. BU tablette bazı performans ölçüm sitelerinde oyun performansı olarak memopad den daha iyi puanlar aldığına göre bence cok rahatlıkla kaldırır,keyifle sorunsuz oynatır.
  • Teşekkür ederim
  • arkadaşlar bu tablette OTG kabloyu deneyen yok mu? ona göre OTG kablo alacağım..

    Ekran koruyucu filmi nereden aldınız? memo pad hd7'nin ekran koruyucu filmi buna uyuyor mu ki?
  • heyvan kullanıcısına yanıt
    Ben sanalpazardan mobilaksesuarim diye bir firmadan kargo dahil 15 tl ye satin aldim. Memopad ile uyumlu mu bilmiyorum. Benm aldigim urun ilani direk yeni cikan fonepad urun adi ve yeni urun kodu ile satiliyordu. Iki gunde geldi.


    http://www.sanalpazar.com/Asus-Fonepad-Hd-7-Me372cg-Ekran-Koruyucu-Film-Seffaf__isp13323538



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 18 Aralık 2013; 16:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun performansini merak eden arkadaslar icin real racing 3 u yukledim. Sorunsuz hizlica acildi ve gayet akici en ufak kasmadan oynatabiliyor. Evde general mobile discovery var. Onada yukledim. Discovery ,4 cekirdekli 1,2 ghz hizinda , 1 gb ramli.

    Asus fonepad , discovery e gore oyunu daha hizli aciyor ve daha akici. Oyun performansi gayet hosuma gitti.

    Dilediginiz oyun varsa soyleyin test edeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoodan

    Oyun performansini merak eden arkadaslar icin real racing 3 u yukledim. Sorunsuz hizlica acildi ve gayet akici en ufak kasmadan oynatabiliyor. Evde general mobile discovery var. Onada yukledim. Discovery ,4 cekirdekli 1,2 ghz hizinda , 1 gb ramli.

    Asus fonepad , discovery e gore oyunu daha hizli aciyor ve daha akici. Oyun performansi gayet hosuma gitti.

    Dilediginiz oyun varsa soyleyin test edeyim.



    Test için çok teşekkürler benimkide dün elime ulaştı nihayet aslında benim merak ettiğim kaç günde bir şarj ediyorsunuz ve kaç gün dayanıyor kullanıma göre....
  • Dostum cok aktif kullanirsan oyun filan oynarsan 1 gun. Eger cok oyun oynamaz, aktif kullanmassan 2 gun yetiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.