Şimdi Ara

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
4
Favori
79.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilgilenen varsa ben benim Asus f8 i satıyorum.

Intel core Duo T7300 2.00 Ghz.
    4 GB Ram
    300 GB Hdd li modeli.

cayır cayır çalışıyor.
  • ekran ne durumda ,
    fiyat?
  • Vay be 1-2 hafta sonra laptopu alalı tam 5 sene oluyor.Bu mesajı F8'den yazıyorum arkadaşlar...
  • hocam mrb bende bir f8 kullanıscıyım ekran kartımdaki arıza yüzünden kullanamıyorum hangi ekran kartlarını desteklerdiğini nasıl öğrenebilirm saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibuber01

hocam mrb bende bir f8 kullanıscıyım ekran kartımdaki arıza yüzünden kullanamıyorum hangi ekran kartlarını desteklerdiğini nasıl öğrenebilirm saygılarımla

9500m gs bozuldu mu?
    Bence ikinci elden çok zor temin edersiniz ayrıca çalışmama ihtimali de çok fazla..
    Ekran kartı mxm II yapısında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: alibuber01

hocam mrb bende bir f8 kullanıscıyım ekran kartımdaki arıza yüzünden kullanamıyorum hangi ekran kartlarını desteklerdiğini nasıl öğrenebilirm saygılarımla

9500m gs bozuldu mu?
    Bence ikinci elden çok zor temin edersiniz ayrıca çalışmama ihtimali de çok fazla..
    Ekran kartı mxm II yapısında...

ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim hocam
  • benim kuzey köprüsü yanınca notebook'u komple kenara kaldırdım, bunun haricinde herşeyiyle sapasağlam.

istersen piyasa fiyatının en altına bendekini söküp sana gönderebilirim. düşünürsen pm atabilirsin
  •  ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ

hey gidi be! harçlığımdan biriktirdiğim 2000 lira parayla almıştım zamanında

şimdi 200 lira etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 20 Temmuz 2013; 23:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX61

ASUS F8 KULLANICILARI DERNEĞİ

hey gidi be! harçlığımdan biriktirdiğim 2000 lira parayla almıştım zamanında

şimdi 200 lira etmiyor.

Hocam alt kapak için ne kadar istersiniz

• sana bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: GTX61

sana bedava

Hocam suan ankara dışındayim.
    Ankaraya döndüğümde haberlesiriz.

• asus f8va253bd serisi kulanıyordum tam 5.yılına 1 ay kala ekran kartı (ATI HD 3650 1 GB)sukoy verdi.Aynı yapıda 9500 gs buldum taktım çalışmadı.Bu kart yerine kullancağım başka kart bulunur mu yada elinde olan var mı?Fiyatta ve gönderimde anlaşırız.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ekran kartım da sorun var galiba. Fikri olan var mı ? Biri akıl versin lütfen

• mrkowalski M kullanıcısına yanıt
    Driver'ı tekrardan kurmayı dener misin? Belki düzelebilir.
  • Driver'ı kaldırmak istedim fakat sistem kartı görmüyor.

Fırınlama işini bir arkadaşım daha önerdi. Onu yapmadan önce ekran kartını söküp saç kurutma makinesiyle 4-5 dk iyice ısıttım. Bilgisayara taktıgımda düzelmişti. Fakat yaklaşım 30dk sonra yine bozuldu. Anladıgım kadarıyla fırınlama da kısa süreli bir çözüm.

Peki şöyle bir sorum olsa. Nvidia 9500M GS yerine alternatif daha ucuz hangi ekran kartını takabilirim ? Bilgisayarım hangi ekran kartlarını destekler acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkowalski -- 29 Ocak 2015; 8:32:53 >
  • Arkadaşlar bilen yok mu
  • Help me ( Birde şansımı böyle deneyeyim dedim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkowalski -- 2 Şubat 2015; 9:13:28 >
  • laptop 8 yıllık bu tarz sıkıntıların olması artık kaçınılmaz. bu zamana kadar dayanabilenlerde ekran kartları artık arızalar vermeye başladı. ben de dota 2 oynarken ekran kartı arızalandı fırınladım düzeldi. şimdi malesef oyunu açmaya korkuyorum. bence yapabiliyorsanız cpu ve gpu hızlarını biraz düşürün. böylece belki laptop un ömrünü biraz daha uzatabilirsiniz.

son olarak;
    helal olsun valla paramın son kuruşuna kadar hakkını verdi bu laptop. bu tarz bir 14" seri bulursam asus yine alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: hsnckk

laptop 8 yıllık bu tarz sıkıntıların olması artık kaçınılmaz. bu zamana kadar dayanabilenlerde ekran kartları artık arızalar vermeye başladı. ben de dota 2 oynarken ekran kartı arızalandı fırınladım düzeldi. şimdi malesef oyunu açmaya korkuyorum. bence yapabiliyorsanız cpu ve gpu hızlarını biraz düşürün. böylece belki laptop un ömrünü biraz daha uzatabilirsiniz.

son olarak;
    helal olsun valla paramın son kuruşuna kadar hakkını verdi bu laptop. bu tarz bir 14" seri bulursam asus yine alırım.

Ben ekran kartı driverını kaldırarak gene günlük işlemlerimde kullanabiliyorum.
    Ama artık asıl bilgisayarım Asus X550jk ama maalesef F8'in kalitesinden bir hayli uzak...

ekran kartı driver ını kaldırmanın amacı ya da faydası nedir Emre hocam?

• Nvidia 9500M GS yerine alternatif hangi ekran kartını kullanabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.