Şimdi Ara

ASUS F3JP Mİ FUJİTSU Pİ1556 MI???ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar bu ay kesin bi laptop alcam gibi gözüküo da bu iki model arasında kaldım ASUS nakit=2600 ytl FUJİTSU= 8 taksit 2300 ytl bide ASUS gelirse internet üzerinden alışweriş olacak ve ankaradan nova bilgisayardan gelicek ama fujitsuyu burda vatandan alıcam.Hangisini almalıyım bide size link koyiyim daha iyi incelersiniz yardımcı olursanız çok sevinirim...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24386 fujitsu bu

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1938 bu da asus

FUJİTSU Pİ1556

2.0 GHz GHZ
    667 Mhz
    2x2MB
    1024MB
    DDR2
    533 Mhz MHZ
    120 Gb GB SATA 5400 RPM
    256 Mb MB
    NVIDIA
    GeForce Go 7600
    15.4 " CRYSTAL VIEW
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Windows XP HOME Ed. TR
    3.1 KG
    3 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT-DVI-EXPRESS CARD

Buda ASUS F3JP

Intel Core 2 Duo T7200 2.00 GHz - 4 MB,667MHz

HDD: 160 GB 5400 RPM SATA

RAM: 1024 MB DDR-2 667 Mhz

EKRAN: 15.4" WXGA (1280x800), Color Shine Glare Ekran

EKRAN KARTI: ATI X1700 256 MB EKRAN KARTI

CD-R / DVD / CD-RW: 8x DVD±RW Dual DL

Modem : V92 Modem

Ethernet: Gigabit + Intel 802.11b/g WLAN

USB Port çıkışları: 4x USB 2.0, 1 x IEEE1394

İşletim sistemi: Microsoft Windows XP MCE

Ağırlık: 2.85kg

Pil Ömrü: 9 Cell Batarya (Li-Ion), 4 saat

Bluetooth: Var

Kart Okuyucu: 5-in-1 kart okuyucu

Web Cam: 1,3 Mp WebCam

Tv Kartı: -

Garanti: 2 Yıl

Hediye: ASUS Taşıma Çantasy, ASUS Optik Mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartman -- 11 Ocak 2007; 11:01:37 >

• asus tabiki
  • her ikisinide alma dell var o fiyatlara kalitesi ve sağlamlığı tartışılmaz
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.073.040
  • benim için ekran kartı en önemli şey ondan sordum bide hd felan 7600 x1700 arasında kaldım ondan sordum bun asusmu daha iyi fujitsu mu die genel olarak
  • Asus
  • ASUS modeli gerçekten başarılı, test etme imkanım oldu ve beğendim, ayrıca kendim F3JC ve F3F kullanıyorum, 2GB dualchannel ram ile canavar oluyor. normalde performans süper ama yok ben hit yapacam diyosanız yükleyin ramlari :)

F3F evde kullanıyorum, oturma odasında zyxel wireless var, kendi odamda emule kullanıyorum harika alet, tam bir multimedia.

F3JC ise ofiste iş için duruyor.

Asus' u tavsiye ediyorum arkadasım, keske monitör yerine f3jp alsaydım
  • ama asustan herkez şikayetçi ısınıomuş vs vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asusa gelipde ısınıyor diyenlere sadece hatta diyorum.makina 24 saat kesintisiz çalışıo hiç bi ısınma problemi olmuo.kesikle f3jp al.
  • bunların hiçbirini almadım gittim toshiba aldım bencede en iyisini yaptım
  • hocam del dıyorsun ama dell gıbı buyuk bır fırma 1,3 megapıksellıık kıcıc kırık bır kamera takamıyor ne ıstır
    quote:

Orjinalden alıntı: intelinside

her ikisinide alma dell var o fiyatlara kalitesi ve sağlamlığı tartışılmaz
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.073.040
  • ben bugün 1.6 lık Fujitsuyu aldım güzel alet...

Dizime koyunca biraz sıcak oluo ama o tüm aletlerde oluo
  • f3jc hakkında forumda istersenın girip bakın memnun olanlar cok nadır ama fijutsu hakkınd bı bılgım yok...toshıba veya sony den yana tercıh yaparsan pişman olmazsın...f3jc de binbirturlu sorun vardır.f3jp kullanıcıları henuz yorumlarını yazmamıs.sonucta ikiside f3j..özellıkle mavi ekran problemı...eger alırsan servıs yollarını asıtırsın
    bide f3j core 2 oldugu halde cok yavas calısıyor buda anakarttan kaynaklanıyor..bıraz inceleme yaparsan bu dedıklerımle karsılasırsın..hepsıburadakı yorumlara bakarak laptop alınmaz..cunku o yorumlar bılgısayar ellerıne ulastıgında yapılan yorumlardır...yanı erken yapılmıslardır...bu soyledıklerım f3jc modelı ıcın gecerlı ama senın dusundugun modelınde pek farklı olacagını dusunmuyorum..ayrıca ekran kalıtesı kotu..belkıde bana oyle geldı ben vaio kullandıgımdan ekran muhtesem...sanada ya vaio yada toshıba önerıyorum...laptop bır kere alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 12 Ocak 2007; 1:34:20 >

• ya benim de core2 core 2 ama hep 980mhz de çalışıo

İyiki 2ghz ye boşuna 200 dolar vermedim...

Neticede sanki 2ghz alsam 2 sene sonra eskimicek....

BOşuna parayı sokağa atacaktım.

Sanki video editing yapıcam 2 çekirdek neyime yetmiyor
  • Bu topik fasa fisodan ibaret olmuş, konuyu açan gitmiş başka bişi almış, biri gelmiş dell al demiş.
    Artuk gereksiz bi topik haline gelmiş.

Ama Tabiki ASUS F3JP derim.
  • ASUS F3JP tabiki,
    FS nin nekadar sorunlu olduğu defalarca tasdik edildi bu foruda.
    Üstelik özellikleri yönü ile bakıldığında ne toshiba ne FS Asus un yanından bile geçemez.
  • ya bu siemens i bende çok beğeniyorum ama genel fs memnuyetsizliğinden dolayı dell 6400 cs11 alicam muhtemelen aklım fs de kalarak :(
  • ıyı ozoman fujıtsu sımensıde kafamdan sıldım burdakı gerekcelere dayanarak cunku acerle fujıtsu sıemens arasında kalmıstım
  • TOSHIBA A100 847
  • bence asus ama fujitsu nun kalitesini tam olarak bilemiorum ama özellik bakımından birbirine çok yakınlar ve bence aradaki 300 YTL ye değer.
  • toshiba aldım kafam rahat.

bende fs ile dell arasında kalmıştım...

ama gittim toshiba hakkında hem burada hem de dışarıda araştırma yaptım baktım gördüm bir defa bile sorun çıkarmayan tek makina sorun çıkarsa bile servis ağı oldukça sağlam...

1 gb ram
    2 ghz core 2 duo
    go7600 ekran kartı bence toshiba derim

şu an capitolde alt katta toshiba city var ocak ayının sonuna kadar a100-847 modeline ücretsiz olark 512 mb daha ram takıyorlar... gittim aldım gayet memnunum

oblivion canavar gibi, company of hereoes desen ona keza... eee piyasada bir tek fear var kastıran onuda oynuyorum zaten.... :) .... herşeyinden de menunum aletin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.