Bildirim
Asus F3F vista 64 bit'de 4gb ram sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Vista service pack 1 i yükleyerek sorunu giderebilirsin -
SP 1 ve tüm updatelerim yapılı durumda fakat gene olmadı.. intel 945 express chipset var bundan dolayı olabilirmi??? -
Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHz
intel 945 express chipset
2 x 2 gb kingston 667mhz
Vista 64 bit SP 1 kurulu ayrıca tüm updatelerim yapılı. Fakat bi türlü çözemiyorum bu sorunu... -
Bende de F3jc var ...anakart aynı ..işlemci t5600 sadece bende..yanlız 3gb ı goruyosa 4 gbı da gormesi gerekir..
benim bi arkadaşımda vardı asus f3 serisi laptop..ama yeniydi ..o da 64bit yukleyim 4gb ram taktı..onda da 3gb gozukuyodu..sonra sp1 yükledi düzelmişti sorun ..o yüzden dedim bende hocam -
benzer özellikte asus kullanan ve bu sorunu aşmış olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz..? Bu sorun donanımsal mı yoksa sazılımsal bi sorun mu?? Çözümü mümkünmü ve nasıl.... -
PCI denetiminde "Bellek Aralığı 00000000B7800000 - 00000000FFFFFFFF kullanılabilir değil." çakışması gözüküyor. Bu çakışmanın ram ile ilgisi olabilirmi?? -
Arkadaşlar bence vista 64 bit'de 4gb ram görmek yalan... ben göremedim görenide görmedimm!!!!! -
F3F DE MAX RAM 2 GB DEĞİLDİYMİ? -
F3F ler max 2 gb fakat şuan bende 4 gb ram takılı ver biosda 2934 görüzüyor sanırım 4 gb görmesi için bios update i beklemek gerekiyor... -
merhabalar
bende de asus f3f var. ve ram takmak istiyorum. içinde 1 tane 512 var ve xp kullanıyorum. ne onerirsiniz. asusun sitesine baktım max ran 2 gb dio. yukarıda arkadaşlar 4 gb gorup gormeme olayını tartışıo anlamadım. cevaplarınız bekliyorum. 1 tane 1 gb mı yoksa 1 tane 2 gb mi taktırıyım.. -
2 x 2 gb taktığında bios 2934 görüyor sanırım 4 gb görmesi için bios update gerekli onu bekliyorum. 2 x 1 gb taktığında tam 2 gb görmez ihtiyacına göre karar ver... -
internette nereye isterseniz bakın asus f3f in maksimum ram desteği 2GB 667MHZ dir. 4gb ile sorun yaşamanız son derece normal yani. -
Büyük ihtimal ekran kartı ram in 1gb ını kendine ayırmış.Aynı durum bende de mevcut.4gb olmasına rağmen 3gb ram gözüküyor görev yöneticisinde.Böyle bir konu vardı orda ekran kartının kullandığı söylenmişti.Bende ayrıca çalıştır dan " dxdiag " yaparak da gördüm ekran kartının nekadar bellek kullandığını -
dostum o farklı bişey f3f lerde max 256mb ekran var ram anakartla ilgili bilgisayarın anakartının 4 gb rame destek vermesi lazım sorun bu donanımsal mı? yazılımsalmı? yani mesela bi bios update ile 4gb görebilirmiyiz yoksa anakartın mı değişmesi lazım oda imkansız....!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X