Şimdi Ara

Asus EPU-6 Engine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim anakartımda da varmış bu epu-6 yazılımını yükledim otomatik moduna aldım

sizce gereklimidir bu program? Cpu frequency ayarları nedir ? Reduced co2 emission nedir ? birde vga bölüme bastığımda beni şu siteye atıyor=http://event.asus.com/mb/six_engine/
    sanırım orda ekran kartımı seçicem ama bulamadım.(Sapphire vapor-x hd 4870 2 gb)

http://www.ressim.net/l/upload/215f8e17.jpg

http://www.ressim.net/l/upload/6fc2ae7c.jpg

Birde bu programın Türkçe si varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 8 Ağustos 2010; 20:05:15 >

• Yokmu yardım edicek ? :S
  • Koca forumda bir bilen yokmu
  • bence gereksiz, ilk başlarda kullanıyordum sonra sildim bugun tekrar yükledim ve yine sileceğim ;) sanki yavaşlatıyor makineyi. türkçesi yok.

ne işe yaradığına gelince bi yönden iyi bi yönden kötü. bilgisayar yük altında değilken işlemciyi yavaşlatıyorki fazla elektrik harcamasın,ısınmasın birazcık makineyi zorlayınca hemen başlıyor işlemci hızını yükseltmeye. program işlemcinin hızını yükseltene kadar biraz hız kaybı oluyor.

co2 emission benim anladığım kadarı ile bi cacık değil sanırım harcanan elektriğe göre çevreye ne kadar zarar verdiğini hesaplıyor (termal santral olayı) ben öyle anladım umarım doğru anlamışımdır.
  • Tamam boş bi program ama kapatınca bütün fanlar sanki devreye giriyo ses çoğalıyo fanın sesini kesmenin bi çaresi varsa boş bi program
  • AI Suite bu işi ustası

tabiki kartın bu programı desteklemesi gerekiyor
  • arkadaşlar. önemsiz diyenler galiba işlemcilerein fanların hızlarının değişebileceğinden haberleri yok.

bir phenom x2 965 te yapılan testte performansı ve enerji sarfiyatını kontrol edebilirsiniz.

ayrıca bu yazdiğim işlemciye saat çarpanını 200 den 219 a çıkarırsan 6 çekirdekten daha ii perfornams alırsın ki denendi.

ayrıca donma yaşarsanız ramleri orjinal saat hızında ve voltajında çalıştırın. çoğu ram overclock için üretilmemiştir.

ben hi-level soğutuculu 2X2 gb ddr3 1333 te aynı sorunu yaşadim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAMPAGE 5 EXTREME BIOS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 yıldır M4A79 Delux anakartta EPU kullanıyorum ve EPUsuz bilgisayarım bir hiç.. Bilgisayarım neredeyse hiç kapanmıyor ve bir öğrenci olarak 600W lık bir bilgisayarın elektriğini pek ödeyebileceğimi sanmıyorum :) programı otomatik modda hiç kullanmadım, bilgisayarın başındasınız zaten otomatiğe ne gerek var? insan haline getirince bilgisayar inanılmaz sessiz bir hale geliyor, bu durumda filminizi izleyin, indirmenizi yapın vs vs.. Hızlanmak mı istiyorsunuz, getirin roket moduna uçsun bilgisayarınız, hızın tadını çıkarın.. Bence bu programı destekleyen anakartı olanlar KESİNLİKLE kullanmalı.. Hem enerji açısından, hem de gerektiğinde sessizlik olması açısından..
  • enerji tasarrufu yaptığı doğru, fakat bana bilgisayarı yavaşlatıyor gibi geldi (benim bilgisayarım için söylüyorum, sizde aynı sorunu yapmıyor olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan61 -- 18 Nisan 2011; 23:51:20 >
  • arkadaşlar a.gelbal arkadaşın sıkıntısı bendede var ya bu epu başıma bela sanki oyun oynayamıyorum bi oyun açıyorum hemen bağırtmaya başlıyor pc yi ve makina ısınıp kapanıyor deli olucam varsa bilgisi olan yardım etsin lüfen...
  • arkadaşlar epunu ne olduğunu gayet iyi bildiğiniz belli ama sadece kendi başınıza gelenleri yazmışsınız biraz daha bilgi verici düzeyle ileti girebilecek bir arakadaş yok mu ? orta seviyeli PC bilgisi olan arkadaşlarımızda kavrasın ne olduğunu ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.