Bildirim
ASUS EN8600GT Silent onerileriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Asus oldugu için kaliteli gelebilir ancak anlamsız bir şekilde pahalı...Fazla oyun oynamayacaksan sana 2600XT DDR3 önerebilirim multimedia için ideal -
tesekkurler yorumun icin
sistemim
asus p5k-e wifi-ap socket775
intel core 2 duo e6750 socket 775
onun icinki bu kart da kararsizim dedigin kart atimi yoksa nvidia midir -
Sistemimde kullanıyorum.
Üzerindeki soğutucuyu değiştirmeden GPU yu 540 tan 700 e,
RAM leri 700 den 800 e yükselttim 4-5 saat oyun oynadım.Sorun çıkarmadı.AMD 3700+ ve 1 gb ram ile bu değerlerde 3Dmark 2006 da 5030 puan civarı aldı..
Bir şekilde vmod yapılabilirse çok daha iyi değerlere ulaşacağına eminim.Ama bu hali bile çok iyi bence.. -
tesekkurler saglam bir ekran karti o zaman fazla ugrasmadan alalim yoksa sabahtan beri baktigim belkide 50 inci kart olacak buuu
quote:
Orjinalden alıntı: yarimpower
Sistemimde kullanıyorum.
Üzerindeki soğutucuyu değiştirmeden GPU yu 540 tan 700 e,
RAM leri 700 den 800 e yükselttim 4-5 saat oyun oynadım.Sorun çıkarmadı.AMD 3700+ ve 1 gb ram ile bu değerlerde 3Dmark 2006 da 5030 puan civarı aldı..
Bir şekilde vmod yapılabilirse çok daha iyi değerlere ulaşacağına eminim.Ama bu hali bile çok iyi bence..
-
8600GT almak gibi bir niyetin varsa, Palit 8600GT Sonic + al,
başka kart da olur dersen MSI 2600XT DDR4 Diamond ya da pahalı gelirse Palit 2600XT Sonic alabilirsin,
Neden Asus değil dersen fazladan 40 YTL vermeye değmez ondan derim,
sağlamlığına gelince diğer kartlarda yeterince sağlamdır, performans olarak da Sonic + daha iyi zaten... -
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
8600GT almak gibi bir niyetin varsa, Palit 8600GT Sonic + al,
başka kart da olur dersen MSI 2600XT DDR4 Diamond ya da pahalı gelirse Palit 2600XT Sonic alabilirsin,
Neden Asus değil dersen fazladan 40 YTL vermeye değmez ondan derim,
sağlamlığına gelince diğer kartlarda yeterince sağlamdır, performans olarak da Sonic + daha iyi zaten...
haklisin ama alacagim magaza ile anlasmali kartim var daha ucuza gelecek oda bu dedigin urunleri satmiyor sadece msi ve asus var sistem topladim sistem tavsiyeleri bolumune yazdim onun icinki soyledigim kart fena degilse bunu almak istedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X