Şimdi Ara

ASUS EN8600GT Silent onerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ASUS EN8600GT Silent ekran karti almak istiyorum oyun icin degil normal pc icin idealmi

[simage]http://www.resim-yukle.com/thumbs/710685grafik kari.jpg[/simage]

• Asus oldugu için kaliteli gelebilir ancak anlamsız bir şekilde pahalı...Fazla oyun oynamayacaksan sana 2600XT DDR3 önerebilirim multimedia için ideal
  • tesekkurler yorumun icin

sistemim

asus p5k-e wifi-ap socket775
    intel core 2 duo e6750 socket 775

onun icinki bu kart da kararsizim dedigin kart atimi yoksa nvidia midir
  • Sistemimde kullanıyorum.
    Üzerindeki soğutucuyu değiştirmeden GPU yu 540 tan 700 e,
    RAM leri 700 den 800 e yükselttim 4-5 saat oyun oynadım.Sorun çıkarmadı.AMD 3700+ ve 1 gb ram ile bu değerlerde 3Dmark 2006 da 5030 puan civarı aldı..
    Bir şekilde vmod yapılabilirse çok daha iyi değerlere ulaşacağına eminim.Ama bu hali bile çok iyi bence..
  • tesekkurler saglam bir ekran karti o zaman fazla ugrasmadan alalim yoksa sabahtan beri baktigim belkide 50 inci kart olacak buuu

quote:

Orjinalden alıntı: yarimpower

Sistemimde kullanıyorum.
    Üzerindeki soğutucuyu değiştirmeden GPU yu 540 tan 700 e,
    RAM leri 700 den 800 e yükselttim 4-5 saat oyun oynadım.Sorun çıkarmadı.AMD 3700+ ve 1 gb ram ile bu değerlerde 3Dmark 2006 da 5030 puan civarı aldı..
    Bir şekilde vmod yapılabilirse çok daha iyi değerlere ulaşacağına eminim.Ama bu hali bile çok iyi bence..
  • 8600GT almak gibi bir niyetin varsa, Palit 8600GT Sonic + al,
    başka kart da olur dersen MSI 2600XT DDR4 Diamond ya da pahalı gelirse Palit 2600XT Sonic alabilirsin,

Neden Asus değil dersen fazladan 40 YTL vermeye değmez ondan derim,
    sağlamlığına gelince diğer kartlarda yeterince sağlamdır, performans olarak da Sonic + daha iyi zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

8600GT almak gibi bir niyetin varsa, Palit 8600GT Sonic + al,
    başka kart da olur dersen MSI 2600XT DDR4 Diamond ya da pahalı gelirse Palit 2600XT Sonic alabilirsin,

Neden Asus değil dersen fazladan 40 YTL vermeye değmez ondan derim,
    sağlamlığına gelince diğer kartlarda yeterince sağlamdır, performans olarak da Sonic + daha iyi zaten...

haklisin ama alacagim magaza ile anlasmali kartim var daha ucuza gelecek oda bu dedigin urunleri satmiyor sadece msi ve asus var sistem topladim sistem tavsiyeleri bolumune yazdim onun icinki soyledigim kart fena degilse bunu almak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] ASUS ROG 6800XT
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.