Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ASUS EKWB RTX 3080 D-RGB
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
Pm ile dönüş yapıldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
LHR de kalmadı hocam fiyatda indirim yaparsanız dönüş yaparsanız sevinirim
-
Hocam size teklifimi ilettim, dönüş zahmetinde dahi bulunmadınız tekrar.
Aklınızdaki rakamı iletirseniz özelden ona göre konuşalım.
-
Güncelleme ile birlikte mesajınıza dönüş yapıldı hocam
Kartı alacak arkadaş için yazıyorum... bakır kısım epoksi ile kapatılmalı, bu şekilde kullanılır ise etkileşime girebilir, pleksiyi montajlarken vidaları çok fazla sıkmamalı, çok kolay bir şekilde pleksi çatlıyor ve su kaçırıyor.
Güzel kart, güzel fiyat. İyi forumlar.
-
Öncelikle yorumunuz ve katkınız için teşekkürler.
Ancak bir iki düzeltme ve ekleme yapmak istiyorum söyledikleriniz özelinde.
Anodik indekslerine baktığınızda kaplama ya da katı materyal haliyle Bakırın -0.30V; Nikelin -0.35V; son olarak Pirincin ise -0.40V değerlere sahip olduğunu görebiliriz. Çok zorlu koşullar için dahi değerlendirildiğinde temas halindeki iki metalin 0.15V üzerindeki farklılıkları bahsettiğiniz etkileşim yani galvanik korozyona sebebiyet verebilir. 0.15V altında en zorlu koşullarda dahi metaller korozyona uğramaz. Örneğin Alüminyum -0.90V indekse sahip olduğu için Bakır ve Alüminyum bir arada kullanılmak istenmeyen malzemelerdir custom sistemlerde.
Uzun süredir kartın bu şekilde sistemimde olduğunu bu süreçte soğutma kanalları dahil olmak üzere bir harici bir oksit ya da "gunk" benzeri oluşum gözlemlemediğimi ve defalarca build değiştirmek için bileşenlerimi söküp kontrol ettiğimde de kaplama deformasyonu ya da lekelenme gibi unsurları görmediğime göre, kartımın bloğunun doğru kurulmuş bir başka sistemde de sorun çıkarmayacağını biliyorum. Ancak görsel olarak beğenisine hitap etmeyecek arkadaşlar olabilir, onlar için de ürünün defosu ve görseli yine aynı şekilde ilanda yer almaktadır.
Custom sıvı soğutma serüvenimde elime sayısız parça geçti, buna ek olarak arkadaşlarıma topladığım custom sistemler de var. Görseli sebebiyle bu parçalardan mümkün olanları daima Pleksi parçalara sahipti hatta ilanda da belirttiğim üzere bu kartın da Acetal olan terminal kısmını Pleksi versiyonu ile değiştirdim. Bugüne kadar hiçbir parça elimde kalmadı vidalama sebebiyle. Bir kere rakorunu alyanla sıktığım bir pleksi işlemci bloğu daha sonra oldukça sıkı oturan akrilik boruyu çıkarmak isterken çevirme yaptığım için g1/4 yuvasında mikro çatlaklar edinmişti. Hali hazırda da elimde 0.6Nm tork ayarlı tornavida olduğu için tüm vidaları da ayarlı kapatılmış durumdadır. Ancak vida şart değil, direnç hissedildiğinde güç uygulayarak sıkmamak yeterli, tecrübeyle sabit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam, şartlar ve kısmet ne dersek o
Siz de bulmuşsunuz daha güzel bir kart ve blok, sevindim, güle güle kullanın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X