Şimdi Ara

Asus eeepc netbookuma xp yüklemeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde bir adet asus eeepc netbook bulunuyor. Netbookuma özellikleri çok kötü olmasa da yine de bilgisayar acayip derecede kasıyor. İnternete girerken bile sık sık donüyor. Şu an Windows 7 starter yüklü. Sizce bunu kaldırıp yerine xp kursam düzelme olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up aynı sorunlar bende de var

• hangi model bilmiyorum ama asusu sitesinden xp driverlerini kontrol edin varsa saniye dusunmeyin derim. Bende 1215n var maalesef xp suruculeri yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

Merhaba elimde bir adet asus eeepc netbook bulunuyor. Netbookuma özellikleri çok kötü olmasa da yine de bilgisayar acayip derecede kasıyor. İnternete girerken bile sık sık donüyor. Şu an Windows 7 starter yüklü. Sizce bunu kaldırıp yerine xp kursam düzelme olur mu?

Kesinlikle sitesinden driverlarını araştırın. Ben çok zor bazı sürücüler bularak yüklemeyi başardım. Benim netbook'un xp desteği yoktu. Bende de çok kasıyordu.
  • Heaa bendede ayni sorun var. Dual atom 1.6 n270 2gb ram.formati basiom basiom cacik. Xp mi donsek

• bence eee pc 1005ha var. xp yüklü tavsiye ederim
  • buradaki sorun yaşayan arkadaşlar . netbook a xp yukledım ddgnz gıbı bnmkınde de xp surucu destegı yoktu .ancak driver scanner programını yukeyın formatta sonra .bıde programın lısans anahtarını bulun nette .(heryerde var) .kendı tum suruculerı tarayıp ındrp kuruyor .size sadece bıtınce tekrar baslatmak kalıyor. aynı sorun bende vardı win 7 asırı donuyorsa harddsık de sıkıntılı olablr .bad sector taraması yaptrn. benım asırı yavas ve donuyodu .harddsık bozulms .yenı hdd taktım .300 mblık bı xp buldum netbook ıcın .150 mb ram yıyor ve cok hızlı. oyunlar win7 de donma yaparken xp de hıc kasmıyor. kesnlıkle tavsıye ederım .. ( atom n455 1.66 ghz 2 gb ram )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşırı kullanılmıcak derecede kasma varsa kesnlkle hdd sıkıntılıdır. format ıslemez .farklı hddnz varsa onunla deneyın. 1 aydır cok sıkıntı cektım donma komnusunda hdd sektorlerı bozukmus .suan yenı hdd xp mukemmel . ram i 1 gb olanlar xp dusuk surumlerı var bazı ozellıklerı cıkartılmıs dusuk ram yıyen onu kurun .pek de bısey beklemeyın. xp bulamayan özelden mesaj atsın .yardımcı olurum .
  • Aynı seride xp kullanıyorum memnunum. 7 yüklersen kasar tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarının jet gibi olmasını istiyorsan yükle

Yalnız şu var, WinXP tedavülden kalkma vakti yaklaşıyor. Bir de zararlı yazılımlara çok açık. Internette gezinirken aşırı temkinli olmak gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.