|
Asus, dünyanın ilk Wi-Fi 8 destekli oyuncu router'ını duyurdu
-
-
Gelişmiş ülkelere hayırlı olsun diyelim gaari
-
Wifi8 kagit uzerinde bakinca Wifi7 gore ciddi avantajlar sunmuyor.Umarim Wifi8 hizli yayginlasirda bu sayede 3Band Wifi7 ler ucuzlarlar.
-
SANSÜRONLİNE GELİYOR AKILLARA
Bu tür Haberler ve ürünler bizi yani bizim ülkemizi ilgilendirmiyor. Yüksek hız fiber internet her yerde yok olan yerlerde iyisi kısıtlı yerlerde ve her yerde olan superonline yani Sansüronline ise adı üstünde devletin elinde kontrolünde sansürlü engelli band daraltmalı ile verdikleri için bu tür ürünler ilgimizi çekmiyor.
Sansüronline da yüksek hız yok mu var zaten yok demiyoruz var yani aldıkları paraya verdikleri hizmeti kullanıcıya tam veremiyorlar ya da vermek istemiyorlar.
Yüksek hızları kullanıcı sadece hız testlerinde görebiliyor. Gerçek kullanımda patates oluyor.
Kullanıcı A noktasından B noktasına bağlanırken bedava Avrupa turuna çıkarıyorlar
Sansüronline fiber vardı eve kadar çekilecek gibi değil VDSL e geri döndüm.
Yüksel hız ve sansür VS düşük hız ve özgür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 31 Mayıs 2026; 1:5:26 >
_____________________________ Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
-
Asus donanımda iyi yazılımda sıkıntılı bir markadır.
-
Sanmıyorum 6 ghz tri band wifi 7 ile gelen bir şey değil wifi 6 da da mevcuttu ve 6 ghz wifi 6 cihazlar bile hala pahalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
oyunlardaki ping değerine doğrudan pek faydası olmaz , şöyle ki; almanya da server olsun , Türkiyeden bağlanan ile Fransadan bağlanan asla bir olmayacak , Türkiyedeki her zaman geride olacak , isterse wifi 100 çıksın :) isterse 10.000 megabit internetin olsun .... ping için durumlar böyle , bilmeyenler olabilir diye yazdım
-
Tamam da, beterin beteri var. Meşazınızdan anlaşıldığı kadarıyla sizde fiber altyapı mevcut. Bizde o da yok. RJ-11 bakır kablolarla ADSL kullanıyoruz hala! Hem de bir büyükşehir merkezindeyiz.
Yıl olmuş 2026, yok getirtemiyoruz abi. Fiber altyapı getirtemiyoruz.
-
Wtfast gibi servisler bunun için var. Özellikle ISP kaynakli boktan routing i duzeltiyor bunlar. Yerine göre 10 ms-29 ms duzeltme yapiyor. Ayrıca güçlü router larin QOS kapasitesi daha iyi. 1 gbitte çoğu router cuvalliyor. SQM veya QOS de 1 gbit baglanti da güçlü router şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Only Easy Day...Was Yesterday -
Siz sansür online kullanmamissiniz belli ki. Verdiğiniz paraya aldığınız berbat hizmeti görünce ne dediğimi anlarsınız. Fiber var ama kafalarina göre devamli bant daraltma yapılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 1 Haziran 2026; 11:24:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Only Easy Day...Was Yesterday -
detaylı bilgi için teşekkürler
ben iyileşme olacağını illaki biliyordum bunda sıkıntı yoktu
benim demek istediğim coğrafi olarak server a ne kadar uzaksak o kadar zayıf kalıyoruz onu demek istedim
şuda var , bilmeyenler için yine yazayım , bizim evdeki her şeyimiz dört dörtlük olsa bile , bizim bağlandığımız santral de işler kötüyse oda işi bozuyor
başka örnek ; server ın olduğu , aynı ülkedeki farklı ilçelerde olsak bile , böyle oluyordur heralde , mantıkende böyle olması lazım ....
_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ---------- -
sansür online bende kullanıyorum , VPN ne yapsakta çalışmıyor değil mi? ( detaylı denemedim hiç , elle giriyorum olmuyor )
santralden müdahale olduğu için en son çıkış noktasıda orası olduğu için , onların süzgeçinden çıkarak dünyaya yayılıyor internet
_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ---------- -
Bu kadar pahalı bir modemde 1 gigabit slotu olması üzücü. Onun yerine 10 Gigabit SFP+ koyulabilirmiş.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
Bazı VPN ler çalışıyor. Lakin sansüronline aktif olarak çalıştığı için 1 ay sonra kullandığınız vpn de çalışmayabilir. TR de kaç oyunun server i var ki. Biz en iyi ihtimalle avrupa da 30 ms görürüz ama bu dediğim değer çok istisna. Genelde 50 ms ortalama görene iyi diyoruz.
Asus un ne yapmaya çalıştığını anlayan söylesin. SFP portunu zaman zaman daha düşük cihazlarina koyuyor onlarda da üç bant yok mesela örneğin be88u da spf var ama çift bant 6 ghz olmayan bir cihaz. Bende ax88u pro var mesela spf yoktu ama çıktığında Asus un çoğu modelinden genel olarak iyi bir cihazdı. Sansüronline da bunu dmz ile kullaniyorum. Sansüronline in router a sadece Asus bagli ve sansüronline in router in wifi dahil kapalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Only Easy Day...Was Yesterday
En Beğenilen Yanıtlar
|
Gelişmiş ülkelere hayırlı olsun diyelim gaari
|
|
Wifi8 kagit uzerinde bakinca Wifi7 gore ciddi avantajlar sunmuyor.Umarim Wifi8 hizli yayginlasirda bu sayede 3Band Wifi7 ler ucuzlarlar.
|
|
oyunlardaki ping değerine doğrudan pek faydası olmaz , şöyle ki; almanya da server olsun , Türkiyeden bağlanan ile Fransadan bağlanan asla bir olmayacak , Türkiyedeki her zaman geride olacak , isterse wifi 100 çıksın :) isterse 10.000 megabit internetin olsun .... ping için durumlar böyle , bilmeyenler olabilir diye yazdım
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt