Şimdi Ara

Asus dsl-n55u modem kurulumu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bugün vatandan aldığım modemimi bir heyecanla kurmaya çalıştım. Ancak başaramadım. Modemin arayüzü gerçekten çok kolay ve kullanışlı, bu tür şeylerden pek anlamayan ben bile modem kurulumunu rahatlıkla kendi başıma yaptım. Ancak arayüzde İnternet'e bağlı olduğumu göstermesine rağmen bağlanamıyorum. Masaüstü sağ alt köşedeki bağlantı simgesinde ünlem işareti var. Ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda bayana asusun kendi arayüzü olduğunu ısrarla söylememe rağmen kendi bildiğini okuyarak tekrar kurmaya çalıştık. Sonunda ip alamadığımı bununla ilgili arıza kaydı oluşturacağını söyleyerek beni başından savdı. Merak ettiğim benim ve bu bayanın bilmediği bir ayarı mı eksik yapıyorum acaba yoksa gerçekten mi ip alamama sorunum var. Kullanan arkadaşlar kurulum konusunda yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda direk kurulumu gosteriyor

http://m.youtube.com/watch?v=7Gk74RRGgZc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D7Gk74RRGgZc

• Hallettim saol dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: selchooq

Hallettim saol dostum

Merhabalar aynı sorundan benimde var nasıl çözdüğünüzü öğrenebilir miyim rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selchooq

Hallettim saol dostum

Nasıl hallettin hocam bende ve yukarıdaki arkadaşta da aynı sorun var. Bizimle paylaşır mısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Dsl-n16 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.