Şimdi Ara

ASUS DSL-N14U Adsl2+ modem ( Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS DSL-N14U Adsl2+ modem ( Satıldı)
    Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 9 aydır kullanmadığım modemi'mi satmak zorunda kalıyorum nedeni yeni taşındığımız apartmana gelen altyapının Vdsl olması bu sebeple dün bir üst modeli olan N16 aldığım için kullanma ihtimalim kalmadı bu sebeple satmaya karar verdim, Kısaca bahsetmek gerekir ise ürün son derece temiz durumdadır kutusu ve gelen tüm kutu içeriği ile verilecektir herhangi bir kusuru, eksik parçası, eziği veya çiziği bulunmamaktadır
    faturası mevcuttur alınma tarihi: 24.02.2015'dir, İstediğim fiyat: 90TL'dır
    Ödeme şekli hesaba aktarım sonrasında kargo şeklinde olacaktır.
    4.levent metro civarından elden teslim edebilirim (Gold, Media markt civarı'da olabilir )
    Ürün'ün kendi resimleridir. Sormak istediğiniz herhangi bir soru var ise ulaşabilirsiniz.
    ASUS DSL-N14U Adsl2+ modem ( Satıldı) ASUS DSL-N14U Adsl2+ modem ( Satıldı) ASUS DSL-N14U Adsl2+ modem ( Satıldı)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Vdslde destekliyordu bu modem demi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Vdsl desteği yok ama ewan üzerinden fiber kullanılabiliyor diye biliyorum.
  • Takip
  • Kendim kullanıyorum çok kullanışlıdır. Gerekli gereksiz her türlü ayarı koymuşlar. Ayrıca usb portu sayesinde ftp sunucusu-torrent sunucusu vs. kurabiliyorsunuz. Ve gayet stabil uzun süre sıkıntısız çalışabilen bir cihazdır. Tavsiye ederim.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekküler hocam, Bende çok memnundum ama vdsl bağlantıya geçince satmak durumunda kalıyorum işte bir üst modelini aldım gerek kutu içeriği gerek usb girişi olması bu ürünün avantajı üst modeline göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS DSL-N16 MODEM
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.