Arkadaşlar yaklaşık 10-15 yıılık bilg. kullanıcısıyım.Fakat şimdiye kadar hiç kablosuz ağ kullanmadım.Başlıktaki modemi yeni aldım.Eğer sizlere komik gelmez ise modemde benim yapmam gereken güvenlik ayarlarını anlatabilir misiniz? Mesela
1 Modemin "Ağ Yönetimi" menüsünde neler yapmam gerekiyor- 2 Kablosuz ağım devamlı açık mı olsun- 3 SSID nedir nerede kullanılır değiştirilebilirmi- 4 Kimlik doğrulama modu "Girişim (Radius) ne demek--Kişisel (Ön paylaşımlı anahtar) ne demek hangisi daha iyi- 5 Kablosuz bağanacak cihaz (laptop-cep telefonu vb..) modeme nasıl bağlanacak- 6 Mac Filtresi nasıl yapılır- 7 Dos Önleme işimize yararmı- 8 UPnP Yapılandırma nedir işimize yararmı- 9 ACL yapılandırma ne işimize yarar- 10 Windows içinde yapılması gereken ayarlar varmıdır-
evet sorularım bu kadar.Fazla değil demi Hepsini bir anda anlamasamda olur yavaş yavaş da olabilir. Arayüzü kolaylığı açısından bu modemden kullananlar cevaplarsa benim için daha iyi olur.Diğer arkadaşlarda cevaplayabilirler.
Güncel.. (Herkes bir maddeyi açıklasa bende bir şeyler öğrenmiş olurum.Araştırıyorum bu arada.)