Şimdi Ara

Asus DSL-N12E Alındı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

arakdaşlar modemi iade ettim bazen sinyal dalgalanmaları oluyor oynak+işlemciye bizim forumlarda bu model için Atheros diyolardı bende ona tav oldum ra denen dandik bir işelmci çıktı iyice soğdum iade ettim tr de niye tartışılmıyo bunlar bilemem yabancı forumlardan öğreniyoruz...
    broadcomlu tplink sipariş ettim karşılaştırmaları yazarım...

Hangi modeli sipariş ettiniz üstad, 10 gün önce bende W8970 sipariş ettim şeytan kulağına kurşun taş gibi 10 gündür açık tık demedi, tüm yavaşlık youtube video dolmama sorunlarım falan çözüldü, çekimi falanda çok iyi.

broadcom emin olduğum
    http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/td-w8960n
    bu modeli aldım...
    senin işemcin bu...
    http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/td-w8970
    iyimidir kötümüdür bu işemciyi pek duymadım(belkide çok iyidir ) ama dsl-12e deki ralink tüm çin malı ucuz tiplerde olan işlemci modem işlemci piyasasında 1.broadcom 2.Atheros
    asusdur iyidir diye millete gaz veriliyor süper diye kakılıyorlar işte araştırmayan bilgisiz ülkelere boyle işte..(bazı modellerini) bizim forumlarda Atheros diye yazmışlar ama realtek..
    http://wiki.openwrt.org/toh/start#asus
    asusun iyi modelleri burda..
    buda ek
    http://forum.donanimhaber.com/m_79577752/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ağustos 2013; 12:16:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

arakdaşlar modemi iade ettim bazen sinyal dalgalanmaları oluyor oynak+işlemciye bizim forumlarda bu model için Atheros diyolardı bende ona tav oldum ra denen dandik bir işelmci çıktı iyice soğdum iade ettim tr de niye tartışılmıyo bunlar bilemem yabancı forumlardan öğreniyoruz...
    broadcomlu tplink sipariş ettim karşılaştırmaları yazarım...

Hangi modeli sipariş ettiniz üstad, 10 gün önce bende W8970 sipariş ettim şeytan kulağına kurşun taş gibi 10 gündür açık tık demedi, tüm yavaşlık youtube video dolmama sorunlarım falan çözüldü, çekimi falanda çok iyi.

broadcom emin olduğum
    http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/td-w8960n
    bu modeli aldım...
    senin işemcin bu...
    http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/td-w8970
    iyimidir kötümüdür bu işemciyi pek duymadım(belkide çok iyidir ) ama dsl-12e deki ralink tüm çin malı ucuz tiplerde olan işlemci modem işlemci piyasasında 1.broadcom 2.Atheros
    asusdur iyidir diye millete gaz veriliyor süper diye kakılıyorlar işte araştırmayan bilgisiz ülkelere boyle işte..(bazı modellerini) bizim forumlarda Atheros diye yazmışlar ama ralink..
    http://wiki.openwrt.org/toh/start#asus
    asusun iyi modelleri burda..
    buda ek
    http://forum.donanimhaber.com/m_79577752/tm.htm

dsl-n10e ve 12e serisinde realtek çip var ralink değil

• NuKe_MaNia N kullanıcısına yanıt
    aynı kalite sayılır yine ucuz her wifide bulunan çin malı chip benzer realtekin simgesi vardı doğru açık halini buldum netten ama ralink demişler yine çoğu(benzer diye herhalde) yerde wikide bizim sitelerde broadcom diyen bile olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ağustos 2013; 1:25:26 >
  • quote:

aynı kalite sayılır yine ucuz her wifide bulunan çin malı chip benzer realtekin simgesi vardı doğru açık halini buldum netten ama ralink demişler yine çoğu(benzer diye herhalde) yerde wikide bizim sitelerde broadcom diyen bile olmuş

ralink hiç kullanmadım bilmiyorum ama realtek yazılım desteği olarak daha iyi ralink ten

donanım farkını kimse kolay kolay anlayamaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

ralink hiç kullanmadım bilmiyorum ama realtek yazılım desteği olarak daha iyi ralink ten

2006-7 model tek küçük antenli usrobomu yine taktım çekim gücü benzer biraz mutfakta balkonda 1 tık daha ii alıyor okadar(asus n12e)....kuzenden airtesi aldım 5443 müydü neydi heryerde güzel çekiyor 4-5 tik...biri elma biri armut bence ayrılır....uyduların chiplerinde bile kabak gibi görüntü kalitesi farkı oluyorda işlemcisine gore...asusun ucuz üretimi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ağustos 2013; 1:36:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

2006-7 model tek küçük antenli usrobomu yine taktım çekim gücü benzer biraz mutfakta balkonda 1 tık daha ii alıyor okadar(asus n12e)....kuzenden airtesi aldım 5443 müydü neydi heryerde güzel çekiyor 4-5 tik...biri elma biri armut bence ayrılır....uyduların chiplerinde bile kabak gibi görüntü kalitesi farkı oluyorda işlemcisine gore...asusun ucuz üretimi bu..

E serisi fiyat performans serisi modemler normal kullanci icin yeterli performansi vermek icin tasarlanmis, zaten burda diger tarafata da bahsettigim gibi cikis gucu vs standartlar var bi modem 300mbps olunca 54mbps modemin 3-5 kati fazla cekmez sadece transfer hizi yuksek olur. Ucuz chipset kotu vs de ne oluyor o zaman amd islemcili sistem de almayin, Realtek dediginiz chipset milyonlar satiyor dediginiz gibi bir cirpida atiyor olunsa batar giderdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hey kullanıcısına yanıt
    evet realtek milyonlar satıyor doğru nedeni çok ucuz olması yoksa 70 liralık incanın içinde bile realtek var gidip onu alırdım k.bakma 12 senelik pc teknikeriyim pek f/p ürünü bulmadım sadece kasası tipi kalite iyi malzemeden yapılmış şekilli dursun diye..mesala şu an çin malı tükiyedeki uydu alıcalarda ali işlemci reavaşta nedeni yine ucuz olması ama sunduğu görüntü kalitesi çamurdan hallice....
  • quote:

evet realtek milyonlar satıyor doğru nedeni çok ucuz olması yoksa 70 liralık incanın içinde bile realtek var gidip onu alırdım k.bakma 12 senelik pc teknikeriyim pek f/p ürünü bulmadım sadece kasası tipi kalite iyi malzemeden yapılmış şekilli dursun diye..mesala şu an çin malı tükiyedeki uydu alıcalarda ali işlemci reavaşta nedeni yine ucuz olması ama sunduğu görüntü kalitesi çamurdan hallice....

hocam iyi güzel diyorsunda kusura bakma baya da bir abartmışsın bu olayı. resmen olayı broadcom olmayanlar dandiktire getiriyorsun. dediğin gibi bir durum olsa firmaların işleri böyle gitmez. chipsetim realtek offf çok dandik bu mudur yapma teknikerim demişsin ayrıca. wag320n kullanmış bir kişiyim baktım broadcom o şuanki asus ile farkını çok goremedim. teknik desteği de cabası. iyidir kötüdür diyorsun. ne farkı oluyor insanlar ogrensin söyle de. sinyal gücü deme sinyal gücünden aşırı memnun olanda var. bnm eski zyxel ve airtiesden daha iyi diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

quote:

hocam iyi güzel diyorsunda kusura bakma baya da bir abartmışsın bu olayı. resmen olayı broadcom olmayanlar dandiktire getiriyorsun. dediğin gibi bir durum olsa firmaların işleri böyle gitmez. chipsetim realtek offf çok dandik bu mudur yapma teknikerim demişsin ayrıca. wag320n kullanmış bir kişiyim baktım broadcom o şuanki asus ile farkını çok goremedim. teknik desteği de cabası. iyidir kötüdür diyorsun. ne farkı oluyor insanlar ogrensin söyle de. sinyal gücü deme sinyal gücünden aşırı memnun olanda var. bnm eski zyxel ve airtiesden daha iyi diyebilirim.

5343 kuzenimin modemi daha 2 gün once test ettim sinyalizasyondan şüphelenince asusda...
    http://www.gold.com.tr/airties-air-5343-modem_u
    modemi bu asusla 2-3 gelen oynak sinyal broadcomlu airteste 4 sabit geliyor üst katta...evin çoğu yerinde 5 zaten....
    5db lik antenin hakkını vermiyor o işlemci...broadcomlar en iyisi diyebir iddam yok yabancı forumları kurcalığımda 2 tip işlemci oneriliyor
    1.broadcom 2.ahteros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ağustos 2013; 14:18:10 >

• quote:

quote:

quote:

5343 kuzenimin modemi daha 2 gün once test ettim sinyalizasyondan şüphelenince asusda...
    http://www.gold.com.tr/airties-air-5343-modem_u
    modemi bu asusla 2-3 gelen oynak sinyal broadcomlu airteste 4 sabit geliyor üst katta...evin çoğu yerinde 5 zaten....
    5db lik antenin hakkını vermiyor o işlemci...broadcomlar en iyisi diyebir iddam yok yabancı forumları kurcalığımda 2 tip işlemci oneriliyor
    1.broadcom 2.ahteros

bak dediğine bişe demiyorum broadcom daha iyidir. bu modemi çok kötü yapmaz bunu demek istiyorum. amaan realtekmiş değiştirin hemen bu durum abartı oluyor bunu demek istiyorum.

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    beklentilerinizi karşılıyorsa problem yok zaten...yeni aldığım modemlede karşılaştırma yapıcam birebir 1-2 gün sonara yazarım....
  • quote:

beklentilerinizi karşılıyorsa problem yok zaten...yeni aldığım modemlede karşılaştırma yapıcam birebir 1-2 gün sonara yazarım....

Burada aslinda onemli olan kime ne lazim..W8970 ile karsilastiracaksaniz adil olmaz fiyat itibari ile, 5343 ile karsilastiracaksaniz veri transfer hizi testinizi de yaparsiniz 300mbps destekli adaptor kullanmayi unutmazsiniz. yok derseniz 150mbps benim icin yeterli o vakit 69tl ye dsl-n10e var 5343 kacparaydi? 110+tl?
    Cok uzatmaya gerek yok kanimca..
    Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Burada aslinda onemli olan kime ne lazim..W8970 ile karsilastiracaksaniz adil olmaz fiyat itibari ile, 5343 ile karsilastiracaksaniz veri transfer hizi testinizi de yaparsiniz 300mbps destekli adaptor kullanmayi unutmazsiniz. yok derseniz 150mbps benim icin yeterli o vakit 69tl ye dsl-n10e var 5343 kacparaydi? 110+tl?
    Iyi forumlar

aşağı yukarı aynı fiyattan aldım aralarında 7 tl var..kapmanyadan TD-W8960N aldım..100 veren 120 de veririr matığın biraz abest...10-20 tlik farkı daha iyi bir kalite için herkes verir..tutupda 200 tlik bir modemle karşılaştırma yapmıyorm meraketme....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ağustos 2013; 16:06:06 >

• quote:

quote:

quote:

Iyi forumlar

aşağı yukarı aynı fiyattan aldım aralarında 7 tl var..kapmanyadan TD-W8960N aldım..100 veren 120 de veririr matığın biraz abest...10-20 tlik farkı daha iyi bir kalite için herkes verir..tutupda 200 tlik bir modemle karşılaştırma yapmıyorm meraketme....

hocam dediğiniz modem 170 küsürdü yanılmıyorsam. goldda 8960n 150TL asusun 12e 99tl arada 50 lira fark ama siz yinede karşılaştırın bakalım objektifce her yonuyle. ama performans farkı oalcaktır zira aynı seviye modem değil bunlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Iyi forumlar

hocam dediğiniz modem 170 küsürdü yanılmıyorsam. goldda 8960n 150TL asusun 12e 99tl arada 50 lira fark ama siz yinede karşılaştırın bakalım objektifce her yonuyle. ama performans farkı oalcaktır zira aynı seviye modem değil bunlar

asus dsl 12-e halen dün marmara forumda satürnde 165 tl satılıyodu ben goldan 100 e aldım TD-W8960N de 180 civarıydı bura türkiye kurt olucan kazıklayan dolu TD-W8960N i akakçeden bakabilrisin fiyatı 110-130 arasında değişiyor...mağzalarda kazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ağustos 2013; 16:44:03 >

• doğru uyguna var hocam haklısınız ama ben gittim evimin onundeki golddan aldım netten alsam havadan 30+ oduyeceğim. 100 odeyen 130da oder vs o iş oyle olmuyor hocam. hepimiz 5lira indirim için bile çırpınırız benim kastım bu model daha kaliteli olabilir olamaz demiyorum sadece bi chipsetinden dolayı bu kadar yermenize gerek yok ürünü. asusun verdiği teknik hizmetide hiçbiri vermiyor bunuda belirteyim ayrıca. fiyatlandırırken bunlarıda göz onunde bulundurmayı ihmal etmyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 15 Ağustos 2013; 17:27:45 >
  • modem elime geçti temiz bir şekilde geldi 1 satten beri kullanıyorum sinayal kalitesi %25 civarı farketti ev içinde 3 bazen 2 tıka düşen sinayal kalitem ev içinde 4-5 üst kata az süre çıktım ordada 1 tik fareketti antenlerin çıkaralabilir olması hoş olmuş zamanla yazarım...
    arayüzü basit ama inglizce...
  • quote:

modem elime geçti temiz bir şekilde geldi 1 satten beri kullanıyorum sinayal kalitesi %25 civarı farketti ev içinde 3 bazen 2 tıka düşen sinayal kalitem ev içinde 4-5 üst kata az süre çıktım ordada 1 tik fareketti antenlerin çıkaralabilir olması hoş olmuş zamanla yazarım...

Hayirli olsun modeminiz, ama yukarda bahsettiklerinize hic katilmoyorum akakceden en ucuz biyerden buldum aldim karsilastiraxagim diyorsunuz ki aldiginiz modem halen dsl-n12e den pahali.bunlar hic mantikli degil madem oyle ben de yurt disindan 100tl ye dsl-n12u veya dsl-n55u alayim gondereyim karsilastirin mesela?(ayni sey degil biliyorum ama sizinki de degil) Bence sizinki biraz inada binmis diger konuda da ortalikta fol yumurta yok dsl-n12e ye laf atiyordunuz

Bosverin alti ustu bir modem

• quote:

quote:

modem elime geçti temiz bir şekilde geldi 1 satten beri kullanıyorum sinayal kalitesi %25 civarı farketti ev içinde 3 bazen 2 tıka düşen sinayal kalitem ev içinde 4-5 üst kata az süre çıktım ordada 1 tik fareketti antenlerin çıkaralabilir olması hoş olmuş zamanla yazarım...

Hayirli olsun modeminiz, ama yukarda bahsettiklerinize hic katilmoyorum akakceden en ucuz biyerden buldum aldim karsilastiraxagim diyorsunuz ki aldiginiz modem halen dsl-n12e den pahali.bunlar hic mantikli degil madem oyle ben de yurt disindan 100tl ye dsl-n12u veya dsl-n55u alayim gondereyim karsilastirin mesela?(ayni sey degil biliyorum ama sizinki de degil) Bence sizinki biraz inada binmis diger konuda da ortalikta fol yumurta yok dsl-n12e ye laf atiyordunuz

Katılıyorum, altı üstü bir modem, bir marka modem alan biri ölümüne o modemi markayı savunmamalı her tavsiye konusunda inatla önermemeli, hele birde bu kişi bir yönetici ise.

• quote:

quote:

http://www.nasabilgisayar.com/TP-LINK-TD-W8960N-KABLOSUZ-N-4PORT-ADSL2MODEMVPN-ROUTER%2CPR-3454532.html
    nasa bilgisayarda sadece 5-6 tl farkla :) aldım dsl-12 e 100 papel saymıştım çamur atma gibi bir çabam yok herşey ortada asus kendini kanıtlayan bir marka ama araya tıkışdırdığı sorunlu ucuzumsu cihazlarıda oluyor bence o bunlardan biri 100 papel civarı saycağınıza şu an incanın aynı çhipli cihazı var 70 tl...zaten olaylar sadece marka değil yoksa dünya devi samsungun bile kelek ürünleri dolu...
    arka balkonda 3-2 arası giderken bunla düz 4 alıyorum...estetik olaraktan asustan şık lacivert...
    asusa gore tek dezavantajı ing arayüzlü olması...benim görüşüm bu..isteyen katılır isteye katılmaz..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.