Şimdi Ara

Asus DSL-N12E Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu modemi bugün itibari ile aldım. wireless hızı gerçekten benim eski rt-205den ve zyxel 660HW den çok çok iyi.

fakat bir sorum olacak bu firmwarelerden hangisini indireceğim.

http://www.asus.com/tr/Networking/DSLN12E/#support_Download_8

online chatte adam modemin Serial numarasının EU olduğunu söyledi. fakat asusa girerken biz asia pasific seçiyoruz içindeki yazılımda V2.1.15_TR şuanda.

• hayırlı olsun. donanim olarak aynı görünüyorlar dolayısıyla EU versionu yükleseniz de sıkıntı olacağını düşünmüyorum,, fakat şu var eğer ki bir sorununuz yoksa değiştirmeye gerek yok sonuçta yeni firmware ile yeni bir özellik vs eklenmiş değil
  • valla hocam şuan için düşünmüyorum sorunum yok diye ama adamlar yazmış

ASUS DSL-N12E Firmware 2.1.19 (for EU area)
    1. Fixed SSID and firmware version information for the related setting pages.
    2. Fixed NTP time refreshing issue at the UI setting.
    3. Fixed the “comfig.img” to “Setting_DSL-N12E.CFG”
    4. Fixed the “Mac Filter” input problem for non-IE browser.
    5. Fixed the CPE page access error on Opera Browser.
    6. Fixed the illegal MAC address warning for “MAC Clone”.
    7. Fixed the Chinese SSID input deny message.
    8. Fixed the Network Map: Connect and Disconnect buttons reaction error.
    9. Fixed the password text format error.
    10. Fixed the input restriction for WPA encryption.
    11. Fixed some UI issues.

@hey
  • bana çok aşırı önemli bir güncelleme yok gibi göründü, tekrar söylediğim gibi sorun yaşamıyorsanız update e gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

bana çok aşırı önemli bir güncelleme yok gibi göründü, tekrar söylediğim gibi sorun yaşamıyorsanız update e gerek yok.

ellemiyorum o vakit hocam tşk ederim
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Hocam internet üzerinden mi aldınız .Şayet öyleyse paylaşırsanız sevinirim.Bir çok yerde ürün tükenmiş durumda.Vatanda modemin özellikleri yeni çıkanlara kıyasen biraz kısıtlı gibi.2012'de tedarik edilmişler.İncehesap'da aynı yanıyla dikkat çekiyor sanırsın özellik var ama İncehesap'da Asus N12E hiçbirini barındırmıyor.Önceliğim Türkçe Menü ve Firewall.Nova Bilgisayar'da ise ürüne dair hiçbir bilgi yok.Nasa Bilgisayar'da ise ödeme konusunda sıkıntı yaşadım.Sanalmarketde stoklarda kalmamış.Anlıyacağınız üzere modemsiz kaldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

Hocam internet üzerinden mi aldınız .Şayet öyleyse paylaşırsanız sevinirim.Bir çok yerde ürün tükenmiş durumda.Vatanda modemin özellikleri yeni çıkanlara kıyasen biraz kısıtlı gibi.2012'de tedarik edilmişler.İncehesap'da aynı yanıyla dikkat çekiyor sanırsın özellik var ama İncehesap'da Asus N12E hiçbirini barındırmıyor.Önceliğim Türkçe Menü ve Firewall.Nova Bilgisayar'da ise ürüne dair hiçbir bilgi yok.Nasa Bilgisayar'da ise ödeme konusunda sıkıntı yaşadım.Sanalmarketde stoklarda kalmamış.Anlıyacağınız üzere modemsiz kaldım :)

hoca modemi gold bilgisayardan aldım ben :) arayüzü türkçe ama alışveriş mağazasından aldım internetten değil ayrıca yeni çıkan ne demek hocam belki benim modem de 2012de tedarik edilmiştir bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 27 Temmuz 2013; 11:32:17 >

• Bende golddan sipariş verdim bakalım inşallah memnun kalırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Temmuz 2013; 13:30:26 >
  • ben memnunum hocam modemden bağlanması çok hızlı ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

quote:

hoca modemi gold bilgisayardan aldım ben :) arayüzü türkçe ama alışveriş mağazasından aldım internetten değil ayrıca yeni çıkan ne demek hocam belki benim modem de 2012de tedarik edilmiştir bilmiyorum

Gold'dan almayı bende düşündüm fakat Türkçe menü ve firewall yoktu diye hatırlıyorum.Şayet bilseydim bende Gold'dan alırdım.Belkide bilgiler eksik kalmış güncellenmemiştir.Sonuç olarak Gold'dan aldınız hocam da ben biraz geç kaldım.Sınırları zorladım korkarakdan hizlial.com'dan sipariş verdim.Gerçi Gold'un bir dalı ama insan her haliyle tereddüte düşüyor.Her seriden farklı farklı pazarlama yöntemi.İlk part gelir sonraki part gelir öyle deyim size :) Öncelik Avrupadadır sonraki sürümler Türkiye'ye geç gelir benim takıldığım nokta tamamen burasıydı.Keşke hiç sorun etmeseydim.Yinede teşekkür ederim.Sıkıntı olursa Gold'u denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 27 Temmuz 2013; 14:45:55 >

• quote:

quote:

quote:

Gold'dan almayı bende düşündüm fakat Türkçe menü ve firewall yoktu diye hatırlıyorum.Şayet bilseydim bende Gold'dan alırdım.Belkide bilgiler eksik kalmış güncellenmemiştir.Sonuç olarak Gold'dan aldınız hocam da ben biraz geç kaldım.Sınırları zorladım korkarakdan hizlial.com'dan sipariş verdim.Gerçi Gold'un bir dalı ama insan her haliyle tereddüte düşüyor.Her seriden farklı farklı pazarlama yöntemi.İlk part gelir sonraki part gelir öyle deyim size :) Öncelik Avrupadadır sonraki sürümler Türkiye'ye geç gelir benim takıldığım nokta tamamen burasıydı.Keşke hiç sorun etmeseydim.Yinede teşekkür ederim.Sıkıntı olursa Gold'u denerim.

hocam firewall illaki vardır firewall olmayan modem kaldı mı ki :) bende goldu hiç sevmezdim gittim sordum varmış aldım en uygun oradaydı menüsüde türkçe sırf o yüzden firmware güncellemesi yapmıyorum. 2.1.19 var ama ingilizce bende 2.1.15_TR var

• Goldun sitesindeki bilgiler güncel olmayabilir, zaten Türkçe menü olayı firmware ile ilgili, güncel firmware de Türkçe menü var. En uygun goldda idi 99 tl ordan almak daha mantıklıydı diğer yerlerde 110-120 tl arasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Goldun sitesindeki bilgiler güncel olmayabilir, zaten Türkçe menü olayı firmware ile ilgili, güncel firmware de Türkçe menü var. En uygun goldda idi 99 tl ordan almak daha mantıklıydı diğer yerlerde 110-120 tl arasıydı.

hocam siz kurdunuz mu firmware bana asus türkiye kurarsanız ingilizce olur dedi
  • quote:

quote:

Goldun sitesindeki bilgiler güncel olmayabilir, zaten Türkçe menü olayı firmware ile ilgili, güncel firmware de Türkçe menü var. En uygun goldda idi 99 tl ordan almak daha mantıklıydı diğer yerlerde 110-120 tl arasıydı.

Benim cihazım henüz gelmedi kargoda.

Version 2.1.14_APAC ile Türkçe desteği gelmiş, şu an güncel versiyon 2.1.19 2.1.14 te türkçe desteği geldiyse bu versiyondada türkçe vardır, deneme imkanınız var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Benim cihazım henüz gelmedi kargoda.

Version 2.1.14_APAC ile Türkçe desteği gelmiş, şu an güncel versiyon 2.1.19 2.1.14 te türkçe desteği geldiyse bu versiyondada türkçe vardır, deneme imkanınız var mı?

şuan cihazım 2.1.15 hocam güncelde apac yok EU var ve güncellemeyi düşünmüyorum çünkü 2.1.15e dönüşü yok bunun 2.1.19 apac gelirse deneme imkanım olabilir. bu da ayrı bir muallak asus support eu diyor mail ile görüşüyorum apac diyor asus türkiye eu diyor

• Geri dönüşü olmadığına eminmisiniz peki, mesela airtiesde yazılımlar arasında geçiş yapılabiliyor, düşük versiyonda kurabiliyorsunuz.
  • quote:

Geri dönüşü olmadığına eminmisiniz peki, mesela airtiesde yazılımlar arasında geçiş yapılabiliyor, düşük versiyonda kurabiliyorsunuz.

evet geçiş oluyor ama hiçbir yerde 2.1.15_TR yok olmadığı için donmek mümkün değil
  • Üstad zaten tr diye bir firmware bulunmuyor, apac isimli firmware de türkçe desteğide gelmiş.
    ASUS DSL-N12E Firmware 2.1.14 (for APAC area)
    1. Now support Turkish.

Bu apac ın anlamı nedir acaba onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Temmuz 2013; 15:55:46 >
  • Şimdi araştırdım apac asia-pacific demekmiş.

Neyse modem geldiğinde ben bir deneyeceğim sonuçları yazarım :)
  • hocam evet sorun o bulunmuyor benim modemde 2.1.15_TR var burada o yok olsa hepsini yine denerimde :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.