Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.282
Cevap
60
Favori
111.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPv6 için bu modemde adres tanımlanmasını mı bekleyeceğim,önceki sayfalarda verilen çözümü yaptım maalesef olmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayır otomatik değil mi bilmiyorum millenicom internet kullanıyorum.

• Servis sağlayıcının bana söylediği;

İpv6 ile alakalı sistemler üzerinden yapılacak herhangi bir ayar bulunmamaktadır. Konuyu sizler ekstra internet tarayıcınıza ipv6 ayarları kapsamında araştırma yaparak işlemlerinizi sağlayabilirsiniz.

• Sizin verdiginiz linkteki işlemleri yaptım. Ipv6 geçtinmi acaba? servis saglayıcım ttnet herhangi bir arama işlem yapmadım. sadece sizin ekran görüntüsünde oldugu gibi ayarları yaptım. aşagıya ekledim. ikinci işlemde 4 dk falan beklemedim. 1 dk baglandı. Ipv6 ile baglandıgımı nasıl teyit edebilirim. Birde sizin ekran görüntüsünde dns adreslerini girsem dahamı iyi olur.? playstation 5 için Ipv6 önemli oldugunu gördüm youtubede tşk ederim.

Altta bir test sitesi buldum sanırım Ipv6 olmadı.

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin
    ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 25 Ocak 2022; 12:52:39 >

• Asus AX82U modem :

Turknet’in gigabit internet için verdiği bedava Zyxel Modem :

Testler aynı ortamda 5hz wifi ile modemin hemen yanında yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 25 Ocak 2022; 18:3:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ;

Turknet kullanıyorum ipv6 geçiş sürecim bugün bitti.

Asus N17u ipv6 ayarlarını birkaç siteden bakıp yaptım ama ipv6 google test sayfasıda hala başarısız görünüyor.

Sizde ipv6 ayarları var mı?

@Drahmizm

• Merhaba

birkaç ayarı denerken sonunda başardım.

tek mesele bilgisayarın ipv6 ayarlarına dns tanımladım..

tek tek evdeki herşeye dns mi tanımlayacağım onu anlamadım..

• evet onu da denedim ipv6 vermedi geçemedim.

sorun nerede acaba

yada bu sorun değil mi , saçma geldi ama modem ipv4 gibi kendisi ayarlaması gerekirdi

• pc den silip deneyeceğim tekrar.

sizin cloudflare ücretsiz versiyon mu

• wan dns ayarı ile passthrough ayarları bende yok

sizin modemin yazılımı farklımı , ben mi yanlış yerde arıyorum

tam ekran resim atmanız mümkün mü ayarların yerini görmek için

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.