O da doğru < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (53. sayfa)

-
-
-
-
-
Call of duty Warzone oynarken ping dalgalanmalarım inanılmaz arttı. 70-80 pingle oynarken bir anda 700-800 pinglere fırlıyor ve düzelmiyor çıldırıyorum günlendir. Modemde de bütün ayarlar Ps5 için entegre. Warzone portları açık, modem arayüzünden game modu aktif buna rağmen ping uçuyor. Ne yapmam lazım bi yardım edebilecek olan var mı? Modemden mi sorun acaba yoksa Turknet kaynaklı mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ysn61
Call of duty Warzone oynarken ping dalgalanmalarım inanılmaz arttı. 70-80 pingle oynarken bir anda 700-800 pinglere fırlıyor ve düzelmiyor çıldırıyorum günlendir. Modemde de bütün ayarlar Ps5 için entegre. Warzone portları açık, modem arayüzünden game modu aktif buna rağmen ping uçuyor. Ne yapmam lazım bi yardım edebilecek olan var mı? Modemden mi sorun acaba yoksa Turknet kaynaklı mıdır?Cod vanguard beta ve coldwar 70-80 ping ortalama
quote:
Orijinalden alıntı: Easy IceCod vanguard beta ve coldwar 70-80 ping ortalama
Alıntıları GösterNormalde zaten öyle. 70-80 ping arasıydı. Ama şuan bir tek cod oynarken değil Fifa Pro club oynarken de bir anda donmaya takılmaya başlıyor ve ping uçuyor. Warzone’da ping 800-1000’lere çıkıyor bir anda. Oynanmayacak hale geliyor. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ysn61Normalde zaten öyle. 70-80 ping arasıydı. Ama şuan bir tek cod oynarken değil Fifa Pro club oynarken de bir anda donmaya takılmaya başlıyor ve ping uçuyor. Warzone’da ping 800-1000’lere çıkıyor bir anda. Oynanmayacak hale geliyor. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Alıntıları GösterBir msj üsteki yazılımı yükle dene
Yazılımı indirdimde bahsettiginiz MD5 kodunu anlayamadım. birde linki tıkladıgımda izin ver gibi bir ibare çıktı izin ver diyince çok fazla aynı dosyadan indirmeye başladı belki bnm pc ve chromedendirde elle durdurup kaldırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X