Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
51
Favori
244.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az kaldı kafayı yemek üzereyim evdeki bütün cihazlar tepetaklak oldu , 3 gündür Türk Telekom kaynaklı mı modem kaynaklı mı bilmiyorum ama sorun yaşıyorum modemde dsl ve internet ışığı yanıyor ama internete bağlanmıyor .. Yapabileceğim herşeyi yaptım bilgim tükendi arkadaşlar , sizden yardım talep ediyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ... System Log dosyalarımı ekte gönderiyorum dilerseniz sorun kaynağına bakabilirsiniz 3 günde her 3 saatte bir telekomu arayıp hattımı resetliyorum ip almak için....

Ek : System Log

[URL=https://dosya.co/9x0yt39572r4/syslog_(3).txt.html]syslog (3).txt -  367 KB[/URL]

• CanAkyüz kullanıcısına yanıt
    Ben telekomun verdiği modemi bu iş için kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşadığımda önce telekom modemi bağlayıp sorunun kaynağı internet sağlayıcımı yoksa modemmi bu şekilde tespit edebiliyorum.
  • En sonunda benimde elektrik gidip gelmesi sonucu dsl hattım gelmedi :) Modemi ilk çıktığı dönemlerden beri kullanıyordum ve ilk defa bu hata oldu. Konuda arkadaşın yazdığı şekilde önerdiği kurtarma sürümünü 2 defa flashladım, sonra son sürüme yükselmek istedim yapmadı, bende hard reset attım ondan sonra son sürüme yükselttim ve adsl ışığı geldi bağlantı sorunsuz sağlandı. Daha sonra sondan 1 önceki sürüme düşürdüm tabi hemen keenetic siparişi geçtim yarı yolda kalmayalım diye. :)

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt

Keenetic'i DSL olarak kullanıp 68U'yu router olarak kullanabilirsiniz

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Artık ya öyle yaparım yada değişim olayları varmış galiba o zamana kadar beklerim. Yada tekrar patlayana kadar böyle kuıllanırıım. :)

• 3.0.0.4.386_41995

yeni güncelleme

• merhum kullanıcısına yanıt

Güncelleme ile DSL problemi giderilmiş mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Güncelleme ile DSL problemi giderilmiş mi ?

bende günde bir kez açıp kapama gerekiyordu, bakalım bu sorun giderilmiş mi, 24 saat içinde belli olur.

• DSL bozulan arkadaşlar denerse sevinirim.

Ben şimdi ev ağını boşuna bozmayım

• quote:

Orijinalden alıntı: merhum

3.0.0.4.386_41995

yeni güncelleme

kendi sayfasında henüz yok linki varsa atarmısınız

• Asus DSL-AC68U

Asus DSL-AC68U
    Asus DSL-AC68U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 25 Şubat 2021; 16:13:32 >

• indirme linki var mı oto mu güncelledi

• memet0864 M kullanıcısına yanıt

Modem içinden güncelliyor direk basınca.

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt

DSL probleminiz var mıydı ?

DSL probleminiz varsa düzeldi mi ?

Keşke 2 DSL AC68U veya DSL AC68U + DSL AX82U AİMESH yapma özelliği de getirseler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 25 Şubat 2021; 16:21:50 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

Konuya geçenlerde yazmıştım, geçen hafta sanırım. Modemi ilk çıktığından beri kullanıyordum, geçen hafta elektrik gitti geldi dsl ışığım gelmedi. Bir şekilde geri getirdim yazılanları yaparak ederek tabi hemen modem siparişi geçtim Keenetic onu kurdum asus kaldırdım dolaba. :) Resimler arkadaşıma ait o güncellemiş resimleri atmıştı.

• Ekran görüntüleri bana ait, DSL im çalışıyordu o sebeple bu konuya çözüm oldu mu olmadı mı yorum yapamayacağım :)

• quote:

DSL probleminiz var mıydı ?

DSL probleminiz varsa düzeldi mi ?

Keşke 2 DSL AC68U veya DSL AC68U + DSL AX82U AİMESH yapma özelliği de getirseler.

DSL-AC68U + DSL AX82U konfigürasyonunu aimesh yapabileceğinizi düşünüyorum, ama master AC68U olmalı bu durumda. AX82 nin AC68 den farkı dedike bir wan portuna sahip olması, AC68deki en büyük sorun buydu. Sonradan onu da yazılımla lan portunun birine atadılar ama yine de sağlıklı olmadı. Bu yüzden master AC68U slave AX82U şeklinde çalışacaktır. Tabi AC68 in DSL fonksiyonu hala işlevsel ise dediklerim geçerli :)

• gurkans G kullanıcısına yanıt

AC68DSL aktif değil.

Hocam hiç bir şekilde Aİ MESH'de bir birlerini görmüyor.

Cihazlardan 1 tanesi router olmak zorundaymış

• quote:

DSL bozulan arkadaşlar denerse sevinirim.

Ben şimdi ev ağını boşuna bozmayım

Siz sahipsiniz, tabi uzaktan ahkam kesmek istemem.

Ancak AX82 çok yeni, ben çözümünün bulunacağını düşünüyorum. Birinin router olması gerekliliği wan giriş portunun routerlarda olmasından ileri geliyor bence. DSL-AX82 ile ilgili internette çok az kaynak var. Merlin firmwareı bile yeni çıktı , Şubat başında anons edilmiş.

Ama karakteristiklerine baktığımda aimesh node: yes olarak görünüyor birkaç kaynakta. Aimesh kurulumu oldukça meşakatli benim 4-5 saatimi almıştı stabil şekilde çalıştırmak. Geldiğinde alabilirim, o zaman dener daha net bilgi veririm.

Model Name

DSL-AX82U

Network Standard

IEEE 802.11a

IEEE 802.11b

IEEE 802.11g

IEEE 802.11n

IEEE 802.11ac

IEEE 802.3

IEEE 802.3u

IEEE 802.11i

IEEE 802.11e

IPv4

IPv6

Wi-Fi Data Rate

802.11a : up to 54 Mbps

802.11b : up to 11 Mbps

802.11g : up to 54 Mbps

802.11n (256QAM) : up to 400 Mbps

802.11ac : up to 1733 Mbps

802.11ax (2.4GHz) : up to 574 Mbps

802.11ax (5GHz) : up to 4808 Mbps

xDSL Data Rate

G.994 Handshake;

G.992.1 (G.dmt) Annex A;

G.992.2 (G.lite) Annex A;

ANSI T1.413;

G.992.3 (ADSL2), Annexes A, L, and M;

G.992.5 (ADSL2+), Annexes A and M;

G.993.2 (VDSL2), supporting up to 35b [350Mbps/65Mbps];

G.993.2 Amd 7;

G.993.5 (G.vector);

G.998.4 (G.INP)

Antenna

External antenna x 4

Operating Frequency

2.4 GHz / 5 GHz

Ports

RJ45 for 10/100/1000 BaseT for WAN x 1, RJ45 for 10/100/1000 BaseT for LAN x 4

USB 3.2 Gen 1 x 1

RJ11 for xDSL x 1

Button

Reset Button, Power Switch, WPS/LED Combo button

LED Indicator

Power x 1

Wi-Fi x 1

LAN x 1

xDSL/WAN x 1

Package content

DSL-AX82U WiFi modem router, RJ-45 cable, RJ-11 cable, Splitters, Power adapter, Quick Start Guide, Warranty card

Product Weight (g)

0.572

AiMesh

AiMesh:Yes

Primary AiMesh router:Yes

AiMesh node:Yes

• gurkans G kullanıcısına yanıt

Asus'a sordum bana iki cihazı bağlayıp ai mesh düğüm arayın dediler.

Arıyorum bir şey değişmiyor.

İkisi de düğüm bulamıyor.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.